Compound Token 101: Meet Compound [COMP], DeFi App tager Crypto World By Storm

De sidste par dage i kryptorum blev styret af decentraliseret finansierings udlånsprotokol, Compounds COMP-token. COMP-token løb til sin allerhøjeste pris på $ 353 den 21. juni og er stadig i uptrend. Kryptorummet startede med kun en kryptovaluta, Bitcoin. Men med tiden er hundreder af mønter kommet ind i branchen. I denne artikel vil vi lede dig gennem ifs og buts af dette token.

Vej til berømmelse: KO, Compound Dethrones Maker

Forbindelse har været i DeFi-rummet i nogen tid nu. Det blev endda udråbt som den største udlånsplatform i DeFi-rummet. Denne platform stod dog altid på andenpladsen, da Maker betragtes som DeFi’s ansigt. Den samlede værdi låst i Maker er så høj, at den har domineret DeFi-rummet i lang tid nu.

Ud med det gamle og ind med det nye. Forbindelse har taget DeFi-rummet med storm. Kort efter frigivelsen af ​​dets styring COMP-token ser Compound ud til at være over månen, da platformen praktisk talt afmonterede Maker.

COMP-token 101Kilde

Compound har eksisteret i DeFi-rummet siden oktober 2018. Platformen var dog ikke engang kommet tæt på at låse $ 200 millioner. Ting skete så hurtigt, at platformen slog sine egne rekorder såvel som andre i løbet af den sidste uge. Den samlede værdi låst i forbindelse var på et lavt niveau på $ 90,403 millioner den 14. juni 2020.

På mindre end 24 timer steg tallene fortsat og fortsatte i samme retning. På tidspunktet for skrivningen var den samlede værdi, der var låst i forbindelse, hele 559,572 millioner dollars.

COMP-tokenKilde

Maker på den anden side har tidligere låst så meget som 764 millioner dollars. På tidspunktet for skrivningen havde kreditplatformen dog i alt 478.825 millioner dollars låst.

Forskellen i den samlede værdi låst i de øverste DeFi-platforme var så høj, at Maker tidligere havde domineret mere end halvdelen af ​​hele DeFi-rummet. Men på pressetiden var Compounds dominans 37,66 procent.

Derudover overtog Compound Maker også med hensyn til markedsværdi. I skrivende stund var Compounds markedsværdi 3.620.446.079 $, mens Maker’s markedsværdi kun var 520.244.537 $. Denne enorme forskel gør det klart, at Compounds dominans fortsætter et stykke tid.

Hvad er sammensat [COMP] -token?

Compound er en decentraliseret finansieringsplatform (DeFi), der giver brugerne mulighed for at optjene renter samt låne aktiver mod sikkerhed. Platformens seneste udgivelse, COMP-token, giver brugerne mulighed for at deltage i sin styringsproces. For nylig blev dette styringstoken frigivet til handel. Nedenfor er et skærmbillede for at forstå det bedre.

COMP-tokenKilde

Her er en video fra teamet på boxmining at forstå symbolet bedre.

Fødsel af COMP-token

Tilbage i februar, sammensatte annonceret at platformen er klar til at udrulle Compound Governance-token populært kendt som COMP-token. Selvom token blev annonceret for et par måneder siden, besluttede holdet at krydse administrationen af ​​udlånsplatformen til tokenholdere fra holdet. Tidligere på måneden modtog afstemningen ‘Distribution af COMP til brugere’ 100 procent tommelfinger fra alle tokenholdere.

COMP-tokenKilde

For bare en uge siden afslørede Compound-teamet, at COMP, styringstokenet for udlånsplatformen var tilgængeligt for sine brugere. Kort efter meddelelsen modtog COMP-ETH-parret ly ved den decentrale børs, Uniswap. På den første dag selv registrerede parret likviditet på mere end $ 2 millioner. I skrivende stund var der omkring 2682 transaktioner registreret, og handelsvolumenet var $ 4.527.407.

Disse tal skråner yderligere mod det faktum, at token havde en frodig start.

COMP Token Blazed The Trail

Frigivelsen af ​​COMP-token vendte hovedet. Imidlertid er den betydelige stigning i prisen det, der skar handlen for mange. Tokens ubehagelighed har resulteret i næsten nul data om dens pris den første dag. I henhold til CoinMarketCap handlede token dog til $ 82,99 USD den 17. juni 2020. Efter dette blev prisen på tokenet set op ad bakke med meget spinkle bump.

COMP-tokenKilde

Desuden faldt token til et lavt niveau på $ 64,93 på den tredje dag af dets eksistens. Men det lave syntes ikke at vare længe, ​​da COMP-token steg til et højdepunkt på $ 234,46 den 19. juni 2020, hvilket var mindre end 24 timer. På tidspunktet for skrivningen handlede token på et højeste niveau på $ 353,18 med en 71,64 procent stigning i prisen i løbet af de sidste 24 timer.

Derudover blev tokenes markedsværdi også set stigende, da den i øjeblikket ligger på $ 904.598.784, hvilket skubber den til det 19. sted på CoinMarketCaps øverste kryptovaluta.

Hvad der forårsagede denne betydelige opadgående bane, spørger du?

Brændte Coinbase denne COMP-tokenprisrally?

San Fransisco-baseret Coinbase var en af ​​de første kryptokurrencyudvekslinger, der meddelte sin støtte til comp-token. Børsen udgav et blogindlæg, der meddelte, at tokenet ville blive lanceret på Coinbase Pro fra 22. juni 2020, og handelsaktiviteter ville begynde den næste dag. Udvekslingen lagde en systematisk proces om bord på det nyligt frigivne token.

Mandag den 22. juni går vores ordrebøger COMP-USD og COMP-BTC i kun overførselstilstand og accepterer indgående overførsler af COMP i understøttede regioner. Ordrer kan ikke placeres eller udfyldes. Ordrebøger vil være i kun overførselstilstand i mindst 12 timer. https://t.co/maPTOLdYiW

– Coinbase Pro (@CoinbasePro) 18. juni 2020

Coinbase var ikke den eneste børs, der viste interesse for dette seneste styringstoken. Cryptocurrency exchange FTX, som blev frigivet netop sidste år, gik et skridt foran og noterede ikke kun COMP, men rullede også futureshandel ud for tokenet. Den gennemsnitlige pris på handelspar, COMP / ETH og COMP / USDT på Poloniex samt COMP / USD på FTX US efterfulgt af COMP / USD på FTX, beregnes som COMPs indekspris på børsen.

Efter FTX såvel som Coinbases meddelelse steg prisen på token med næsten 80 procent.

Tror du, at Compounds COMP-token er kommet for at blive eller bare en ni-dages undring?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me