Forudsigelse af Cardano (ADA) | August 2019

Cardano ADA-prisforudsigelse

I dagens artikel vil vi se på nogle faktorer og tidligere pristendenser for at formulere en Cardano (ADA) prisforudsigelse for august 2019.

Kort Cardano-beskrivelse

ADA er den oprindelige kryptokurrency på Cardano-platformen, det første blockchain-projekt, der blev udviklet baseret på en videnskabelig filosofi, og den eneste udviklet af et globalt team af førende akademikere og ingeniører..

Fremhævet billede: Cryptovest

Ud over digitale pengeoverførsler kan Cardano også bruges som en teknologisk platform, der er i stand til at køre økonomiske applikationer såvel som decentrale applikationer eller dapps.

Cardano (ADA) Nuværende statistik

Cardano (ADA) handler i øjeblikket til et prisniveau på $ 0,049 med et fald på -2,22% i den sidste 24-timers periode. ROI (Return on Investment) for ADA er markeret som 126,89%. Prisen anslås at forblive på det samme niveau ved udgangen af ​​dagen.

ADA-mønten har haft en handelsvolumen 24 timer i døgnet på $ 28.690.447 USD, en markedsværdi på $ 1.275.196.786 USD og en cirkulerende forsyning på 25.927.070.538 ADA.

Møntens højeste værdi de sidste 7 dage var på $ 0,053496 USD, mens den laveste værdi var på $ 0,044860 USD. De højeste og laveste værdier for den sidste 24-timers periode er tæt på disse værdier med henholdsvis $ 0,050633 USD og $ 0,048842 USD.

Mønten er i øjeblikket rangeret på 13. position på kryptomarkedet i henhold til dets markedsværdi.

Cardano (ADA) oplever ligesom resten af ​​markedet et prisfald. Mens der var store forhåbninger om genopretning af møntprisen, viste den foregående måned sig generelt at være skuffende.

Cardano (ADA) var blandt de første altcoins, der havde størstedelen af ​​markedets fald. Det forventes, at daghandlere ikke vil se nogen handling fra denne mønt, men der er signaler om, at mønten muligvis kommer sig de næste dage.

Cardano (ADA) Prisforudsigelse: Analyse

Fra Cardano’s månedlige diagrammer kan vi se, at der har været et fald i prisen med nogle små stigninger her og der.

Kilde: coinmarketcap

Den 28. juli handlede mønten til $ 0,0599. Samme dag faldt mønten til $ 0,056, hvilket betød et tab på 1,19%. den følgende dag opnåede mønten en lille genopretning fra $ 0,059 til $ 0,060, hvilket betød en opsving på 2,30%. Den sidste dag i juli måned registrerede også et fald på 1,18%, da prisen igen gik tilbage til $ 0,059.

Mønten startede august måned omkring $ 0,059-mærket med en lille opsving på 0,59% til $ 0,06. Men så faldt mønten fortsat dag for dag. Det første fald markerede et fald på 2,31%, da det faldt fra 0,06 $ til 0,058 $.

ADA gik yderligere ned, og pr. 9. august gik mønten under $ 0,050-mærket. Fra 10. til 15. august holdt mønten sig omkring niveauet på $ 0,050 og faldt igen den 16. august.

Kilde: Tron-ugentlig

Med korrektionen den 16. august dannede Cardano (ADA) -prisen en symmetrisk trekant, og nu ser det ud til, at mønten bryder fra den trekant. Efter dette begyndte Cardano at vinde en opadgående bevægelse, men mødte modstand på prisniveauet på 0,06 USD.

Møntens marked faldt igen, efter at det handlede under modstandsniveauet, faldt ned til $ 0,05 og blev konsolideret, hvilket førte til dannelsen af ​​den symmetriske trekant. Den bearish tendens har brudt prisen ud af den symmetriske trekant.

Bunden af ​​den symmetriske trekant blev testet den 8. august af en baisse tilbagegang, men den mødte modstand fra tyre. Den 14. august formåede bjørnene at bryde vimpelens nederste linje, hvilket viste, at bjørntendensen ikke var forbi. Hvis en bjørnetendens bryder den nederste linje i trekanten, forventes det, at det bearish sentiment vil fortsætte med at få ADA-prisen til at falde.

Konklusion for Cardano (ADA) prisforudsigelsesanalyse

Mønten forventes at fortsætte sin nedadgående vej, efter at bjørnene formåede at bryde bunden af ​​den baisse vimpel. Det samlede kryptomarked har været ret i en nedgang siden sidste måned, og som forventet blev de fleste altcoins, inklusive ADA, påvirket af dette.

Selvom der ikke er noget, der tyder på, at der kan være en genopretning i de næste par dage, forventer handlende stadig et prisrally i den næste uge. Således håber markedet, at ADA lukker august måned til en højere pris.

Markedsforudsigelser for Cardano (ADA) -pris august 2019

Longforecast Cardano (ADA) prisforudsigelse for august 2019.

Det Langudsigt webside forudsagde, at:

”I begyndelsesprisen på 0,060 dollar. Maksimumspris $ 0,061, minimumspris $ 0,042. Gennemsnittet for måneden $ 0,052. Cardano-prisprognose i slutningen af ​​måneden $ 0,045, ændring i august -25,0%. ”

Prisforudsigelse for Cryptonewz Cardano (ADA) for august 2019

Det Cryptonewz kryptoprognosewebsite præsenterede sin ADA-forudsigelse for august baseret på diagramindikatorer: ”RSI-perioden 14 er niveau 32, hvilket antyder, at markedet er i den oversolgte region. Prisen faldt til den oversolgte zone, og det kunne antyde en langsigtet konsolidering. 12-dages- og 26-dages-EMA er over prisen og peger mod syd, hvilket antyder, at markedet er baisse. ”

Baseret på dette konkluderede webstedet, at: “Markedet for Cardano (ADA) forventes at nå efterspørgselszonerne på $ 0,03 og $ 0,04 prisniveauer.”

Previsionbitcoin Cardano (ADA) prisforudsigelse for august 2019

Det PrevisionBitcoin webstedet forventer, at august 2019 vil bringe et betydeligt løft i Cardanos pris. De forventer også, at masseadoptagelsen af ​​denne kryptokurrency sandsynligvis vil ske i de næste måneder. ”Vi forventer i august 2019 en Cardano-stigning med en stærk kapitalisering og følgelig en konkret værdi pr. Møntstigning.” – afsluttede siden.

Konklusion

Ifølge diagrammer og markedssentiment ser det ud til, at Cardano ikke snart vil fordoble prisen. Det meste af markedet har givet meget konservative forudsigelser vedrørende ADAs præstationsevne, da den bearish bevægelse stadig er til stede i det samlede kryptomarked.

Forhandlere er stadig optimistiske for, at august 2019 slutter med en stigning, selvom det sandsynligvis vil være en lille for Cardanos krypto ADA.

For at finde ud af, hvad der er forudsagt for Cardano i slutningen af ​​året, skal du gå til vores Cardano årlige forudsigelse for 2019.

Fremhævet billede: Bitcoin Exchange Guide

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me