Bitti yhdistää iskut pitkään arvopapereiden hätätilanteiden lopettamiseen ja hylkäämiseen

mainos Phemex

Kun sijoittajat olivat tyytyväisiä kryptovaluuttojen nouseviin korkoihin, torstai oli päivä, jolloin Bitcoin meni pitoon kun Texas Securities Commission (TSC) merkitsi hätätoimenpiteiden lopettamis- ja lopettamismääräyksen estää Bit-yhteyttä toimimasta. Hämmentävä organisaatio on tunnettu bitcoin-lainavaihe, jossa on 4,1 miljardin dollarin esittelykapasiteetti, ja sitä syytetään jo jonkin aikaa äkillisten päätösten esittämisestä.

Bittiyhteys Tilattu Ei sekaan Texasiin

Heidän hyväksymänsä määräyksen on lopettaa Bit-connectin työskentelemät erilaiset keinotteluohjelmat “, julkisessa lausunnossa kerrotaan,” ulkomaalaisjärjestö, joka vaatii osan 4,1 miljardin dollarin koko teollisuudesta digitaalisen valuutan kolikoistaan ​​”. Coingape.com profiloitu sitten jännityslausunto biologisen järjestelmän sisällä Bitconnectin spekulaatioista jo marraskuussa ja myös arviointikappaleen kautta. Siinä vaiheessa, kuten nyt se näkyy arvovaltaisesti, stressi johtui pääosin englantilaisen organisaation antamista takuista, jotka näyttivät käsittämättömästi Ponzi.

“Bit connect pyytää rahoitusasiantuntijoita kryptografisiin rahapohjaisiin projekteihin, joiden järjestötapaukset tuottavat vähintään 100 prosentin vuotuisen tuoton”, TSC suunnittelee. Sen jälkeen kun eritellään, kuinka he laskevat liikkeeseen omia kolikoitaan 28 miljoonan korolla, TSC jatkaa: “Organisaatio odottaa ihmisten käyttää Bitcoinia, vakiintuneempi digitaalinen valuutta resurssien sijoittamiseksi erilaisiin Bit connect -ohjelmiin. Eräässä spekulaatiossa, jota kutsutaan Bit connect -luotto-ohjelmaksi, finanssiasiantuntijat ostavat Bit connect-kolikoita, jotka annetaan ‘Bit connect Trading Botille’ tuottamaan ‘jopa 40% kuukausituotot’. ”

Esillä olevassa tapauksessa rekisterinpitäjät ovat todennäköisesti hankautuneet mahdollisuuteen, että alkuvaiheen kolikkotarjouksia, sääntelemättömiä, julkistetaan heidän ainesosilleen. Todellisuudessa virallisessa lausunnossa todetaan: “Bit connect -operaattorit keskittyvät Texasin asukkaisiin ja lisäksi eri osavaltioiden asukkaisiin sivustojen, verkkopohjaisen sosiaalisen verkostoitumisen ja verkkokauppakeskusten, kuten craigslistin kautta”, he vahvistavat. Ja pitäen mielessä, että on vaikeaa, paras tapa odottaa, että Texas odottaa valtavan osan hyväksytystä temppusta, tässä on jälleen rekisterinpitäjän perustelut: “Liiketoiminnan asiantuntijoita ei missään tapauksessa ole otettu mukaan Bit connect -operaattoreiksi tarjoamaan arvopapereita Texasissa. ”

TSC: n lausunnot päätöksensä tueksi:

TSC-lehdessä sanotaan lisäksi, että organisaatio on ilmoittanut aloittavansa kolikkotarjouksen, joka on varattu vain muutaman päivän ajaksi, ja kuinka se “toimii sivustoilla ja välittää verkkopohjaista julkistamista kauppa-asiantuntijoiden värväämiseen, joita se kutsuu” offshootsiksi “. Organisaatio antaa esittelymateriaalia jäsenille, myös verkkoesittelyissä, ja maksaa heille palkkioita viittauksista, jotka johtuvat ”organisaation hankkeista”.

Arvopaperikomissaari Travis J.Iles vakuuttaa lisäksi sen, mitä jotkut salausryhmästä ovat huomanneet häiritsevän, että organisaatio “ei ole paljastanut mitään tarkoituksistaan ​​ja tarkoituksistaan ​​mitään päämiehistään, rahapoliittisesta tilanteestaan ​​tai menetelmistä etujen hankkimiseksi finanssiasiantuntijoille. Se ei ole antanut fyysistä osoitetta Englannissa. “

Oudon organisaation pisteistä saamiensa ministerien katumukseen sisältyy tyypillisesti korrelaatio hämärän luonteen kanssa Satoshi Nakamoto ja keskittämisen puuttuminen Bitcoin järjestää. Se on hämmentävää salausvesiä, joita on harkittava.

Yhteenvetona koko asiasta voimme vain sanoa, että riippumatta siitä, pidätkö sitä kohtuullisena vai ei, yksi näkemys yhdistyksen toiminnasta on ilmeinen: he ovat saaneet lämpimät ehdot lennonjohtajista, jotka nyt tarttuvat lähestymistapoihin tupakoida tällaisia ​​yrityksiä hyödyntämällä lailliset siirrot muut aitoja ja kiitettäviä tehtäviä voidaan lopulta selvittää.

Kerro meille ajatuksesi bittiliitäntä alla olevissa kommenteissa tai kirjoita meille osoitteessa [sähköposti suojattu]

Esitetty sisältö voi sisältää tekijän henkilökohtaisen mielipiteen ja on markkinaehtoinen. Tee markkinatutkimuksesi ennen sijoittamista kryptovaluuttoihin. Kirjoittaja tai julkaisu ei ole vastuussa henkilökohtaisista taloudellisista menetyksistäsi.

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyötteeseemme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me