Den franske regulator sætter ICO-forordningen på prioritetslisten for 2018

reklame Phemex

I modsætning til sine tungvægtige kolleger som Kina, Rusland eller endda USA synes den franske regering at bevæge sig mod at regulere ICO’er. Det Fransk statskasse erkendte risiko relateret til ICO’er men argumenterer for, at denne situation berettiger behovet for en lovgivningsmæssig ramme, der kan balancere innovation og giftige investeringer.

Franskmænd diskuterer ICO’er som en del af deres årsberetning i parlamentet

Hvornår Robert Ophèle, Formand for Autorité des Marchés Financier (AMF) præsenterede AMF-årsrapporten 2017 for Nationalforsamlingens finanskomité, han benyttede lejligheden til at behandle en lang række emner, herunder PACT Act og ICO‘S. AMF har også annonceret en prioritet for 2018;

“… fortsæt med at reflektere over ændringer i lovgivningsmæssige rammer i lyset af nye tilbud, især de oprindelige mønttilbud (ICO), og fremme på europæisk plan den franske regulators tilgang til innovation.”

Ifølge AMF årsrapport, agenturet har taget “grundigt” arbejde med blockchain og ICO’er;

”… Dette arbejde – som især resulterede i en offentlig høring af AMF i slutningen af ​​2017 om de forskellige styringsmuligheder for ICO’er – har til formål at ændre den franske lovgivningsmæssige ramme og give europæiske og internationale arbejdsgrupper næring til disse emner. ”

”Parallelt set i betragtning af, at visse former for ICO i fremtiden kunne udgøre en alternativ finansieringsform for et segment af økonomien i forbindelse med blockchain-teknologi, har AMF lanceret et program til støtte og forskning af ICO’er. Hedder ENHJØRNING (Universalnode til ICOs forskning & Netværk), dette program sigter mod at give projektejere en ramme for at udvikle deres aktiviteter og sikre beskyttelsen af ​​de spillere og investorer, der ønsker at deltage. ”

”AMF har også sat sig som mål at tilskynde til akademisk forskning om dette emne. Samtidig i samarbejde med ACPR, det har også gennemført oplysningskampagner for at identificere risici forbundet med denne type investering eller investeringer i bitcoins for intetanende kunder. ”

Læs også: Nishiawakura Village for at lancere Japans første kommunale ICO

Fransk årsrapport, der bekræfter ICO’s svar på høringsdokumenter

Høringen vedrørende regulering af ICO’er blev lanceret af AMF sidste år i oktober 2017 havde ryddet dagsordenen for denne franske regering, som offentligt havde tilkendegivet sin interesse i at blive en ICO-jurisdiktion for præference. I marts erklærede en rapport i de franske medier, at Frankrig søger at blive ”la Capitale des ICO.”

Høringsdokumentet havde til formål at skabe mere klarhed over, hvordan Frankrig bedre kan regulere ICO’er. AMF stillede tre muligheder op i høringsdokumentet. For det første foreslog tilsynsmyndigheden at producere nogle bedste fremgangsmåder, som markedsaktørerne skal overholde. For det andet, den AMF foreslået at udvide anvendelsesområdet for den eksisterende forordning til at behandle ICO’er som offentlige udbud af værdipapirer. For det tredje foreslog AMF at udvikle en specifik og skræddersyet reguleringsmodel med lanceringen af ​​en licens.

AMF modtog i alt 82 svar. Størstedelen af ​​respondenterne valgte en specifik og skræddersyet lovgivningsmæssig ramme, og at denne nye forordning skulle gøres valgfri.

Respondenter mente enstemmigt, at et informationsdokument er nødvendigt for at informere købere af tokens, og at det mindst skal omfatte, Information om: Projektet relateret til ICO og dets fremskridt; De rettigheder, som tokens tildeles, og den regnskabsmæssige behandling af midler, der er indsamlet under ICO.

For næsten alle respondenter betød dette dokument også, at det skulle muliggøre identifikation af den juridiske enhed, der er ansvarlig for tilbuddet, dets ledere og stiftere og deres kompetencer. Desuden kan det være genstand for godkendelse fra AMF eller en speciel formålsinstitution.

Franskmændene bevæger sig i den retning, der kan gøre det til den globale hovedstad for ICO’er eller som franskmændene siger “la Capitale des ICO”. Hvis fransk er i stand til at regulere dette marked for ICO’er, kan det føre til et eksempel for resten af ​​verden.  

Vil de næste token-projekter rundt om i verden se til Paris for deres næste ICO? Lad os vide dine synspunkter om det samme.  

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me