G20 accepterer Financial Stability Board’s anbefaling om kryptoaktiver

reklame Phemex

G20 finansministre & Centralbankchefmøde, der blev afholdt i weekenden den 22. juli 2018 i Argentina, har gentaget forslaget fra dets bestyrelse om finansiel stabilitet om, at selvom kryptoaktiver ikke på dette tidspunkt udgør en global risiko for finansiel stabilitet, er det globale organ stadig forbliver årvågen. Det samme blev meddelt i officiel kommunikation af mødet, der mødtes for at diskutere ”fremtiden for arbejde, infrastruktur for udvikling og en bæredygtig fødevareframtid”.

G20-kommentarer er vigtige for kryptoaktiver

G20-kommentarer om kryptostand er vigtige, da forummet er et finansielt og økonomisk samarbejde på platformen og er repræsenteret af lande, hvis medlemmer repræsenterer 85% af verdens økonomiske produktion, to tredjedele af befolkningen og 75% af dets internationale handel. Da de fleste medlemslande stadig overvejer reglerne og dynamikken i kryptoaktiver, træffes en beslutning om G20 forum kunne efterlade en køreplan for medlemslandene og andre at følge.

Mens de konkluderede, at kryptoaktiver manglede nøgleegenskaber for suveræne valutaer, udgør de ikke en risiko for den globale finansielle stabilitet, men ønsker at være opmærksomme. Forummet sagde også, at det ville se frem til FSB’s arbejde med at overvåge den potentielle risiko for kryptoaktiver. Det gentog også sine martskommentarer om gennemførelsen Financial Action Task Force (FATF) -standarder til kryptoaktiver og bad også FATF om at præcisere, hvordan dets standarder gælder for kryptoaktiver. Den officielle erklæring fra kommunikationen var som følger,

”Teknologiske innovationer, herunder de underliggende kryptoaktiver, kan levere betydelige fordele for det finansielle system og den bredere økonomi. Kryptoaktiver rejser imidlertid spørgsmål med hensyn til forbruger- og investorbeskyttelse, markedsintegritet, skatteunddragelse, hvidvaskning af penge og finansiering af terrorisme. Kryptoaktiver mangler nøgleattributterne for suveræne valutaer.

Mens kryptoaktiver på dette tidspunkt ikke udgør en global risiko for finansiel stabilitet, er vi stadig opmærksomme.

Vi glæder os over opdateringer fra FSB og SSB’er og ser frem til deres videre arbejde med at overvåge de potentielle risici ved kryptoaktiver og til at vurdere multilaterale svar efter behov. Vi gentager vores forpligtelser fra marts i forbindelse med implementeringen af ​​FATF-standarderne, og vi beder FATF om at præcisere i Oktober 2018 hvordan dets standarder gælder for kryptoaktiver. ”

Læs også: G20-regulatorer opretter en ramme, mens de holder øje med banker for kryptoinddragelse

FATF’s rolle vigtig som globale tilsynsmyndigheder opmærksom og forsigtig over for kryptoaktiver

I juni 2018 overvejer kilder den japanske regering Financial Action Task Force (FATF) “bindende regler” for udveksling af kryptokurrency. Dette vil markere et skridt mod strengere regulering af platformene, som er blevet styret af FATFs standarder fra juni 2015.

På sit plenarmøde mellem 27. og 29. juni 2018 i Paris sagde FATF, at de aktivt overvåger og forstår, hvordan kriminelle og terrorister kan bruge virtuelle valutaer / kryptoaktiver til at hvidvaskse udbyttet af forbrydelse eller flytte midler til støtte terror.

FATF blev enige om at igangsætte et projekt om efterforsknings bedste praksis relateret til virtuelle valutaer / kryptoaktiver for at hjælpe retshåndhævelse i lyset af de voksende risici. FATF’er har også påbegyndt sin gennemgang af vejledning og standarder for at afgøre, om ændringer er nødvendige for at afklare deres anvendelse på virtuelle valutaer / kryptoaktiver og fremme en mere konsistent lovgivningsmæssig tilgang under hensyntagen til resultaterne af FATFs aktieudøvelse af de forskellige nationale reguleringsmetoder.

FATF planlægger også at afholde en intersessionelt møde i september om, hvordan FATF-standarderne gælder for virtuelle valutaer / kryptoaktiver.

Da FATF forbereder sig til sit møde i september om, hvordan FATF-standarderne gælder for virtuelle valutaer / kryptoaktiver, bliver resultatet mere afgørende, da G20 også ville se efter det i oktober. Det ville være interessant, hvordan FATF anvender sine standarder på kryptoaktiver og dets konklusioner, da det kan blive en køreplan for landene rundt om i verden for at lægge deres regler omkring.

Vil FATF kunne implementere sine standarder positivt på kryptoaktiver? Fortæl os dine synspunkter om det samme.

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me