Etelä-Korean uudet salausvaluuttasäännöt ovat esimerkki muille

mainos Phemex

Säännöt muiden rahanpesun torjumiseksi kryptovaluuttamarkkinoilla tulivat täysimääräisesti voimaan Etelä-Koreassa tiistaina. On odotettavissa, että nämä uudet kryptovaluuttasäännöt ovat positiivisia pitkällä aikavälillä ja tuovat laillisuuden kryptovaluuttamarkkinoille. Aiemmin tässä kuussa säännösten käyttöönottosuunnitelmat olivat ensin pelottaneet eteläkorealaiset sijoittajat. Uusien kryptovaluuttasääntöjen kehittämistä edistävien tapahtumien seurauksena maa on kuitenkin hyvä esimerkki muille talouksille kehittää omaa salaussäännöt.

Uudet kryptovaluuttasäännöt tulevat voimaan Etelä-Koreassa

Aiemmin tässä kuussa Etelä-Korean sääntelyviranomainen suunnitteli puuttuvan sijoittajiin, joita salakirjoitusta ympäröivät spekulaatiot herättävät. Kun uudet säännöt tulevat voimaan tiistaina, kryptovaluuttamarkkinaosapuolet ovat paljon onnellisempia ja positiivisempia.

Medialähteen mukaan Etelä-Korean finanssikomissio (FSC) vahvisti tiistaina, että uudet toimenpiteet, jotka elin on havainnut asiakirjassa kuukauden alussa, on nyt pantu täytäntöön. FSCF: n tiedottaja sanoi kuitenkin, että on vielä liian aikaista keskustella näiden sääntöjen vaikutuksista.

Sääntöjen pääpiirteittäin julkaistun ja tammikuun 23. päivänä julkaistun asiakirjan mukaan sääntelyviranomainen sallii kryptovaluuttakaupan vain oikean nimen pankkitileiltä 30. tammikuuta alkaen. Sääntöjen avulla pankit voivat periaatteessa noudattaa KYC AML eli tiedät asiakkaasi, rahanpesun vastaiset velvollisuudet, kuten asiakirjassa selitetään.

Sijoittajat uskovat uusien sääntöjen olevan positiivisia pitkällä aikavälillä

FSC lisäsi asiakirjassa edelleen, että hahmoteltujen toimenpiteiden tarkoituksena on periaatteessa vähentää mahdollisuuksia kryptovaluuttatoimien hyödyntämiseen laittomiin tarkoituksiin, kuten veronkierto, rikokset ja rahanpesu.

Julian Hosp, cryptocurrency -käynnistyksen perustaja ja presidentti, puhuen positiivisesti näistä uusista kryptovaluuttasäännöistä, selitti, että:

“Luulen, että se on nimettömyyden torjunnan alku ja laittomia käyttötapauksia, joita joillakin kryptovaluutoilla saattaa olla. Jos myöhemmin sijoittajilla ja yrityksillä on enemmän oikeudellista turvaa ekosysteemissä, sillä on joitain lyhytaikaisia ​​haittoja, mutta pitkällä aikavälillä sillä on todella, todella suuri sysäys. ”

Päätös uusien sääntöjen täytäntöönpanosta tuli Etelä-Korean virkamiesten vaihtelevan reaktion jälkeen sääntelyyn.

John Sarson, Blockchain Momentumin toimitusjohtaja, joka sijoittaa estoketju ja kryptovaluutta etuyhteydessä olevien yritysten mukaan nämä säännöt mahdollistavat oikeutuksen ja laajemman laajuuden:

“Sijoittajien suojaamiseksi käytettävät protokollat ​​ovat olleet sitä, mitä kryptovaluuttamarkkinat ovat puuttuneet, ja Etelä-Korean lainsäädäntö pyrkii panemaan täytäntöön. On hyvä asia, kun sijoituspörssi tuntee asiakkaansa ja varmistaa, että asiakkaansa tekevät asioita, jotka ovat laillisesti ylittäviä. “

Cryptocomparen mukaan Korealla on noin 4%: n nimellisarvo bitcoin-kaupassa, 40%: n kauppa tapahtuu Japanin jenissä ja 30% dollareina. Pienestä osuudesta huolimatta on todennäköistä Etelä-Korean määräykset on suuri vaikutus markkinoihin.

Kun hakkerointi on 530 miljoonaa dollaria kryptovaluutta Japanilainen vaihto Coincheck, määräykset ovat jälleen korostaneet huomiota.

Kirjoittajan huomautus

Viime vuonna, kun Etelä-Korean viranomaiset puhuivat a salausvaluuttamarkkinoiden mahdollinen kielto, virallinen vetoomus allekirjoitettiin kansalaisilta hallituksen askelta vastaan. Yli 250 000 allekirjoituksella vetoomus sai hallituksen uudelleentarkastelemaan kriittisten valuuttojen käyttöä. Tämän seurauksena luotiin joukko sääntöjä, jotka pyrkivät legitiimiyden ja paljon paremman kryptovaluutta-alueen luomiseen.

Koska virtuaalivaluutta on kuuma aihe sekä sijoittajille että viranomaisille, ympäri maailmaa, muut maat voivat odottaa Etelä-Korean siirtymistä uusien sääntöjen täytäntöönpanoon. Etelä-Korea on pohjimmiltaan salausvaluutan säätelijä, jota voidaan käyttää mallina luomaan väestö- ja topografiakohtaisia ​​salaussääntöjä.

Minkä luulet olevan näiden säännösten vaikutus kryptovaluuttamarkkinoihin? Kerro meille ajatuksesi alla olevasta kommenttiosastostamme! 

Esitetty sisältö voi sisältää tekijän henkilökohtaisen mielipiteen ja on markkinaehtoinen. Tee markkinatutkimuksesi ennen sijoitus kryptovaluuttoihin. Kirjoittaja tai julkaisu ei ole vastuussa henkilökohtaisista taloudellisista menetyksistäsi.

 Seuraa meitä osoitteessa

Viserrys , Facebook , Reddit

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyötteeseemme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me