Miksi salaus: Huijaushitti PMC Bank pettää Intian finanssivalvontaviranomaista ja miljoonia asiakkaita

mainos Phemex

Luottamus keskitettyyn rahoituslaitokseen osoittautui kalliiksi suhteeksi miljoonille Intian kuluttajille. Punjab ja Maharashtra Cooperative (PMC) Bank ovat estäneet kuluttajia pääsemästä tileillään oleviin varoihin, mikä on heittänyt heidän elämänsä epäjärjestykseen. Paitsi, se on onnistunut tekemään tämän heittämällä pölyä Intian päärahoittajan ja keskuspankin, Intian keskuspankin (RBI) silmiin. Onko aika, että kuluttajat alkavat siirtyä salaukseen? 

PMC-häiriö

PMC Bank huijasi RBI: tä ilmoittamalla väärin taloudelliset tiedot finanssialan sääntelyviranomaiselle. Pankki toimitti keskuspankille otantatarkastuksia varten manipuloituja taloustietoja, jotka eivät sisällä tiettyjen julkistamattomien tilien tietoja. Raporttien mukaan suurin osa tileistä oli Housing Development and Infrastructure Limitedin (HDIL) tilejä, joiden RBI: n tarkastuksessa todettiin olevan järjestämättömiä varoja (NPA).

PMC Bank on myös määrittänyt asuntolainarajat HDIL: n tytäryhtiölle, ja mielenkiintoista on, että yhtiön johtaja oli kukaan muu kuin pankin puheenjohtaja Waryam Singh. Singh oli jopa johtanut hallituksen kokouksen asuntolainan hyväksymiseksi, mikä taas oli keskuspankin normien vastaista.

Tapaus on tullut valoon ja Singh on pidätetty, mutta pankin asiakkaat siirtyvät edelleen pylväästä toiseen saadakseen rahansa takaisin.

Kuinka tekniikkaa muutettiin

Techillä oli tärkeä rooli tässä petosjärjestelmässä. Pankin 1 800 työntekijästä vain 25: llä oli erityisiä pääsykoodeja HDIL-tileille. He tiesivät, mitä tileillä tapahtui, mutta muu henkilökunta oli siitä unohtunut. Salaliiton osapuolet myös manipuloivat hallintatietojärjestelmiä ja NPC-tunnistusprosessia piilottaakseen HDIL-tileihin liittyvät tiedot. NPA: n järjestelmän tunnistamisen komentosarja ei voinut tunnistaa HDIL-tilejä NPA: ksi, koska ne oli jätetty pois NPA-tileistä ja Overdrawn-tililuettelosta.

Siten RBI: lle toimitetut tiedot väärennettiin ja esitetyt voitot kasvoivat.

Pyydä blockchainia ja salausta tulemaan tarpeeksi?

PMC-häiriö vahvistaa sekä salauksen että lohkoketjun tapausta. Salaus – koska valuuttojen omistusta ei voida vaarantaa. Kryptovaluuttojen omistajilla on täydellinen hallinta heitä kohtaan ja miten he haluavat niitä. Useat Twitter-käyttäjät jakoivat samanlaisia ​​mielipiteitä salauksesta tämän tilanteen yhteydessä.

Intialainen salausvaikuttaja Shalini korosti, kuinka perinteiset pankkijärjestelmät kaikkialla maailmassa epäonnistuivat, ja siksi oli tarpeen siirtyä Bitcoiniin.

Viime viikko oli kauhea pankeille,

?Turkki jäädytti 4 miljoonaa tiliä ilman varoitusta

?Hongkongin pankkiautomaateista loppui käteinen

?Intialainen PMC Bank lukitsee miljoonia tilejä

?Intian poliisi taistelee pankkeja vastaan ​​oikeudessa sen jälkeen, kun RBI Ban estää heitä rahoittamasta takavarikoitua salakirjoitusta

Tämän vuoksi #bitcoin

– Shalini⚡ (@DesiCryptoHodlr) 7. lokakuuta 2019

Toinen käyttäjä toi esiin, kuinka pankit ovat ahneita, ja bitcoin voi olla pelastaja tavallisille ihmisille.

#PMCBankCrisis #PMCBankFraud PMC-pankkikriisi osoittaa ahneuden täyttämien pankkien säälittävän tilan. Bitcoin syntyi keskimääräiselle ihmiselle vaihtoehdoksi pankeille. #saynotocentralbanks #bitcoin #freedomtepeople #penkkikoextinct #Crypto #BankFraud

– pranav rajan ?? (@ vaikka_suomi) 6. lokakuuta 2019

Twitter-käyttäjä, jolla on kahva KryptoSuperman, myös, että salaus oli paras tapa ihmisille pitää rahansa hallinnassa.

#IntiaWantsCrypto

PNB / PMC… Nirav Modi… Malya … Ja luetteloa voidaan jatkaa!

Milloin intialaiset ymmärtävät, että salaus on paras tapa pitää rahansa turvassa käsissään eikä pankkitiliä, jossa heillä ei ole hallintaa?

– KryptoSuperman (@KryptoSuperman) 31. lokakuuta 2019

Kysymys edellyttää myös blockchain-tekniikan käyttöönottoa rahoitusjärjestelmässä. Blockchain varmistaa, että kaikkia tietueita ylläpidetään avoimesti, eikä niiden hallinta ole keskitetty. Lohkoketjuun tallennettujen tietojen väärentäminen näkyy verkon jäsenille, ja he voivat siten mitätöidä tämän tietueen. Siksi estoketju voi minimoida petosmahdollisuudet ja tehdä rahoitusjärjestelmistä turvallisempia ja luotettavampia kaikille.

Luuletko, että blockchain on vastaus perinteisten rahoitusjärjestelmien nykyisiin ongelmiin? Jaa näkemyksesi kanssamme alla olevissa kommenteissa!

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyöttöömme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me