G20 hyväksyy Financial Stability Boardin suosituksen salausvaroista

mainos Phemex

G20-valtiovarainministerit & Keskuspankkien pääjohtajien kokous, joka pidettiin viikonloppuna 22. heinäkuuta 2018 Argentiinassa, on toistanut sen rahoitusvakauslautakunnan ehdotusta, että vaikka salausvarat eivät tässä vaiheessa aiheuta maailmanlaajuista rahoitusvakausriskiä, ​​maailmanlaajuinen elin pysyy valppaana. Sama ilmoitettiin virallinen tiedonanto kokouksessa, jossa keskusteltiin “työn tulevaisuudesta, kehitysinfrastruktuurista ja kestävästä elintarviketulevaisuudesta”.

G20-kommentit ovat tärkeitä salaustuotteille

G20 kommentoi salausasemaa tärkeänä, koska foorumi on alustan taloudellinen ja taloudellinen yhteistyö, ja sitä edustavat maat, joiden jäsenet edustavat 85 prosenttia maailman taloudellisesta tuotoksesta, kaksi kolmasosaa väestöstä ja 75 prosenttia sen kansainvälisestä kaupasta. Koska suurin osa jäsenmaista harkitsee edelleen salausvarojen säännöksiä ja dynamiikkaa, päätös siitä G20-foorumi voisi jättää etenemissuunnitelman jäsenmaille ja muille seurattavaksi.

Vaikka johtopäätös on, että salausvaroista puuttui valtionvaluuttojen keskeiset ominaisuudet, ne eivät kuitenkaan vaaranna maailmanlaajuista rahoitusvakautta, mutta haluavat pysyä valppaina. Foorumi kertoi myös odottavansa FSB: n työtä seuratakseen salausvarojen mahdollista riskiä. Se toisti myös maaliskuussa esittämänsä kommentit täytäntöönpanosta Rahoitustoimintaryhmä (FATF) -standardit salausvaroihin ja pyysi myös FATF: ää selvittämään, miten sen standardit koskevat salausvaroja. Viestinnän virallinen lausunto oli seuraava,

“Teknologiset innovaatiot, mukaan lukien salausvarojen taustalla olevat, voivat tuottaa merkittäviä etuja rahoitusjärjestelmälle ja koko taloudelle. Salausvarat herättävät kuitenkin kysymyksiä kuluttajien ja sijoittajien suojelusta, markkinoiden eheydestä, veronkierrosta, rahanpesusta ja terrorismin rahoituksesta. Salausvaroista puuttuu suvereenien valuuttojen keskeiset ominaisuudet.

Vaikka salausvarat eivät tässä vaiheessa aiheuta maailmanlaajuista rahoitusvakausriskiä, ​​pysymme valppaina.

Suhtaudumme myönteisesti FSB: n ja SSB: n toimittamiin päivityksiin ja odotamme heidän jatkotyötään salausvarojen mahdollisten riskien seuraamiseksi ja monenvälisten vastausten arvioimiseksi tarpeen mukaan. Toistamme maaliskuussa tekemämme sitoumukset, jotka liittyvät FATF-standardien täytäntöönpanoon, ja pyydämme FATF: ää selventämään sitä vuonna Lokakuu 2018 miten sen standardit koskevat salausvaroja. “

Lue myös: G20-sääntelyviranomaiset luovat kehyksen valvotessaan pankkien salausta

FATF: n rooli globaaleina sääntelyviranomaisina valppaana ja varovaisena salaustekniikkaa kohtaan

Kesäkuussa 2018 lähteet Japanin hallitus Financial Action Task Force (FATF) harkitsee “sitovia sääntöjä” salauksen valuutanvaihdolle. Tämä merkitsisi askelta kohti alustojen tiukempaa sääntelyä, jota FATF: n kesäkuun 2015 standardit ovat ohjanneet.

Pariisissa 27. – 29. Kesäkuuta 2018 pidetyssä täysistunnossa FATF sanoi, että he seuraavat aktiivisesti ja ymmärtävät, kuinka rikolliset ja terroristit voivat käyttää virtuaalivaluuttoja / salausvaroja rahanpesun tuotto rikollisuus tai siirtää varoja tukemaan terrori.

FATF suostui aloittamaan virtuaalivaluuttoihin / salausvaroihin liittyviä parhaita tutkintakäytäntöjä koskevan hankkeen lainvalvonnan tukemiseksi kasvavien riskien valossa. FATF on myös aloittanut ohjeiden ja standardien tarkastelun selvittääkseen, ovatko muutokset tarpeen niiden sovellusten selventämiseksi virtuaalivaluuttoihin / salausvaroihin ja yhdenmukaisemman sääntelymenetelmän edistämiseksi, ottaen huomioon FATF: n eri kansallisten sääntelymenetelmien inventoinnin tulokset.

FATF aikoo myös järjestää istuntojen välinen kokous syyskuussa siitä, miten FATF-standardit koskevat virtuaalivaluuttoja / salausvaroja.

Kun FATF valmistautuu syyskuun kokoukseensa siitä, miten FATF-standardit soveltuvat virtuaalivaluuttoihin / salausvaroihin, sen tulos tulee entistä tärkeämmäksi, kun myös G20 etsii sitä lokakuussa. Olisi mielenkiintoista, kuinka FATF soveltaa standardejaan salaustekniikkaan ja sen johtopäätöksiin, koska siitä voisi tulla etenemissuunnitelma ympäri maailmaa oleville maille asettamaan sääntönsä.

Pystyykö FATF toteuttamaan salausvarojen standardit positiivisesti? Kerro meille mielipiteesi samasta.

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyötteeseemme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me