BTC, ETH, XRP hinta-analyysi viikolle 25. kesäkuuta – 1. heinäkuuta – sekaviikko, jolla on hyviä pitkäaikaisia ​​positiivisia tuloksia

mainos Phemex

Tämä viikko tuli helpotukseksi monille sala-sijoittajille ja harrastajille, joilla oli hyviä pitkän aikavälin kehityksiä. Ei paljon positiivista suurten kryptovaluuttojen hinnasta, mutta ehdottomasti ostoprosentti viikon lopussa, joka osti Bitcoinin takaisin tärkeän 6000 USD: n vastustason yläpuolelle. Salausmarkkinat ovat lisänneet yli 26 miljardia dollaria viimeisten kahden päivän aikana kohti viikonloppuna, koska suurimmat varat, mukaan lukien bitcoin, Ethereum ja Bitcoin Cash, nousivat kaksinumeroisina.

Kun volyymi on noussut ja USD on saapunut kryptoihin, monet ylimieliset analyytikot ja tukijat ovat jo puhuneet salausmarkkinoinnista siirtymässä lyhytaikaiseen härkävaiheeseen, mutta on vielä liian aikaista ennustaa. Viime viikko ja pari viikkoa tulevaisuudessa on enemmän lakmuskoe suurimmille kryptovaluutoille, jotka ovat yli vastusasteensa kuin kasvavat räjähdysmäisesti. Yritysrintamalla tärkeimmät uutiset, jotka siepattiin tällä viikolla, on se, että Facebook kääntää kryptovaluuttojen mainostuskäytännön.

Lähde Coin360.io, käyty IST: n 11.11 am 1. heinäkuuta

Bitcoin [BTC]

Pakan johtaja Bitcoin näki selvän taistelun sonnien ja karhujen välillä. Karhun iskiessä viikon ensimmäisellä puoliskolla sonni palasi takaisin jytinä lopussa, jolloin viikko päättyi 5,65%: n voittoon. Markkina-arvo oli 106 miljardia USD. Hinnat nousivat viikon aikana korkeimpaan pisteeseen 6465,51 USD ja alimpaan 5835,78 USD: n pisteeseen, mikä osoitti selkeää kohinaa 6000 USD: n vastustasojen ympärillä. Vaihtelut, jotka olivat aktiivisempia, volyymina, BTC: n kanssa useilla parilla tällä viikolla olivat Binance (10,36%), CoinEx (7,58%) ja ZB.com (4,38%). Mielenkiintoinen tosiasia pörssin volyyminkäsittelyssä, eniten vaihdettu pari näyttää olevan mielenkiintoinen pari BTC / USDT, mitä tulee volatilimpaan salaukseen, joka on yhdistetty vakaaseen kolikkoliinaan.

Muutama ääni, joka havaittiin puhuvan Bitcoinista. Tyler Winklevoss vertasi Bitcoinia Digital Goldiin. Ron Paul, entinen Yhdysvaltain kongressin jäsen ja Mises-instituutin arvostettu neuvonantaja, sanoi, että Bitcoin, kultatakainen valuutta voi esiintyä rinnakkain vapaassa yhteiskunnassa. Allianzin pääneuvonantaja Mohamed El-Erian sanoi, että Bitcoin olisi ostoalueella, jos se putoaisi 5000 dollaria.

Lue myös: Kryptovaluutan hinta-analyysi viikolle 18.6. – 24.6. – Alaspäin suuntautuvat spiraalit jatkuvat sääntönä

Ethereum [ETH]

Ethereum, markkina-arvoltaan toiseksi suurin kryptovaluutta, on myös onnistunut palauttamaan tuen samalla tavalla kuin Bitcoin ja muut kryptot. Se oli ollut hyvin matalalla punaisella, vaikka oli nähnyt paljon vihreitä latvoja viikon päättyessä. Kuten raportoimme, ETH oli hieman alle 0,96% nähtyään joitain korkeuksia, jotka olivat liian kylmän huomatun vuoksi. Eterien hinnat olivat tällä viikolla huipulla 461,21 USD ja alhaisimmillaan 419,68 USD, mikä taas osoittaa laajaa valikoimaa, jolla sonnit ja karhut taistelivat. Vaihtoja, jotka olivat aktiivisempia, määrällisesti ETH: n kanssa eri parien kanssa tällä viikolla, olivat CoinEx (5,97%), OKEx (4,42%) ja Finance (3,69%). ETH / USDT-pari, joka tuottaa maksimimäärät

Jotkut uutiset tällä viikolla Ethereumin ympärillä olivat Austinissa sijaitseva kryptosuojausrahasto, nimeltään Multicoin Capital ja Chris Dixonin tukema, Andreessen Horowitz oli erittäin positiivinen Ethereumin tulevaisuudesta ja tankkaamalla Rippleä ja Litecoinia. Etelä-Afrikan keskuspankki on saanut päätökseen monipankkisen projektin, jolla testataan pankkien välisiä maksunsiirtoja Ethereum-pohjaisen alustan, Quorumin, alla ”Project Khokha”. Myös koripallojoukkue Sacramento Kings on päättänyt kaivaa Ethereumin rahoittamaan Tech Education -apurahoja.

Ripple [XRP]

XRP seurasi myös sitä, että muut kolikot rikkovat laskevaa trendiviivaa. Se tuki vauhtia, vaikka se näki myös myyntipaineiden olevan korkeammalla tasolla, kun karhut alkoivat hyökätä viikon päättyessä punaisella pudotuksella 3,47%. XRP-hinnat olivat tällä viikolla huipulla 0,491110 USD ja alimmillaan 0,427302 USD. Vaiheet, jotka olivat aktiivisempia, määrällisesti XRP: n kanssa eri parien kanssa tällä viikolla, olivat CoinBene (21,86%), Bitbank (12,61%) ja Bithumb (8,88%). XRP / USDT-pari loi maksimimäärät, joita seurasivat XRP-parit Japanin JPY: n ja Korean KRW: n kanssa.

XRP keräsi uutisia, joihin kuului SBI Holdingsin puheenjohtaja sanoen Ripple (XRP) on seuraava maailmanlaajuinen salausvaluutan ja rahan standardi. Ripple löysi myös uuden kumppanin Intian pankkijärjestelmässä Kotak Mahindra Bankin muodossa, mikä antaa Kotakille mahdollisuuden hyödyntää xCurrentia nopeammin ja tehokkaammin rahalähetysten maksamiseen.

Muut liikkeet ja ravistimet

Muut kolikot, jotka valmistuivat tällä viikolla ylä- ja alaosaan Coin Market Cap -tuotteen mukaan (katsottu 1. heinäkuuta klo 23.30 IST), olivat

Liikkuvat

  • SelfKey – näyttää nousua 396,03%
  • SalPay – osoittaa nousua 170,11%
  • Whalecoin – Nousu 132,34%

Ravistimet

  • Peepcoin – Näytetään pudotus 92,95%
  • Zippie – pudotus 45,59%
  • Token Desk – Näytetään pudotus 45,57%

Mikä olisi mielestänne salausmarkkinoiden mieliala ensi viikolla? Kerro meille mielipiteesi samasta.

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyötteeseemme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me