Opi kauppaa Bitcoin-futuureilla 5 minuutissa

Mikä on Bitcoin Futures?

Bitcoin-futuurit on johdannaissopimus, jolla on asetettu voimassaolopäivä ja jonka päättyessä sopimuspuolet toteuttavat sopimuksessa asetetut ehdot. Esimerkiksi myyt bitcoinisi hintaan 15 000 dollaria kuukauden kuluttua, mutta bitcoinin hinta kuukauden kuluttua on 12 000 dollaria, aiot ansaita nopean voiton 3000 dollaria, mutta toisaalta, jos olisit sanonut ostavasi BTC 15 000 dollarilla kuukauden kuluttua ja hinta 10000 dollaria, joten päädyt maksamaan 5000 dollaria ylimääräistä, mikä aiheuttaa tappiosi taseessa.

Bitcoin, joka tulee futuureihin sääntelyn avulla, on lupa, että hinnat vakiintuvat suurten pörssien tarjoaman likviditeetin ja hyvän käteistuen ansiosta. Tämä vie bitcoinin valtamarkkinoille valuutan lisätukea varten.

JP Morgan on sanonut: “Bitcoin nousee nousevan luokan omaisuuteen.”

Ainoa ero aiempien vaihtojen ja uuden sääntelyyn perustuvan välillä on turvaverkko ja turvallisuus, vaikka rahasi olisi turvattu. Toisin kuin muut bitcoin-pörssit, jotta voit pelata futuureilla, tarvitset käteistä ja ennakkomaksumarginaalia, joka toimii kuin rahasto, joka tarjotaan Bitcoinin ostamiseen, sinun ei tarvitse laittaa kaikkea rahaa, joka antaa sinulle vipua ostaa lisää sopimuksia.

Ei tarvitse ostaa Bitcoineja pelaamaan futuurimarkkinoilla, se on vain lupaus huomata, että olet velkaa Bitcoin. Toinen etu, jonka säännellyt pörssit tarjoavat, on vähemmän maksuja, jos tällä hetkellä käydään kauppaa sääntelemättömissä pörsseissä, päätät maksaa 2–0,5 prosenttia, kun taas futuurikaupasta maksat 1 dollarin.

Markkinoilla on erilaisia ​​sopimuksia, kuten kvantti- ja xbt-futuurit, joissa sopimus hinnoitellaan Bitcoinissa, sen ymmärtäminen, minkä sopimuksen haluat käydä, on täysin sinun tehtäväsi..

Kuinka sijoittaa Bitcoin Futuresiin?

Tällä hetkellä on olemassa monia pörssejä, jotka tarjoavat erilaisia ​​Bitcoin-futuurisopimuksia, joissa voi varata alkumarginaalilla.

Okcoin lupaa korkeimman tason pankkityyppisen turvallisuuden, Hongkongissa toimivan pörssin, joka sallii 10-kertaisen marginaalin Bitcoin-futuureissa.

CME on yksi suurimmista pörsseistä maailmassa, jossa voidaan vaihtaa vähintään 5 BTC: tä vähintään 5 dollarin vaihtelulla per sopimus ja heillä on erityiset kaupankäyntitunnit.

CBOE tarjoaa tukea viikoittaisille, kuukausittaisille ja neljännesvuosittaisille sopimuksille, joiden koko on 1 BTC ja joiden maksu on 0,25 dollaria kauppaa kohden. CBOE tukee 44% sopimuksen marginaalista.

Bitmex on perustanut entinen Citi Bankin kauppias Arthur Hayes, jossa voi ottaa positioita 100x: lla ja tarjoaa vain BTC-talletuksen. Tämä on ainoa vaihto, jota ei ole koskaan hakkeroitu.

Joten tässä on ensimmäinen strategiasi, jota voit noudattaa ensimmäisen futuurikaupan tekemisessä!

Kaupankäynti kiinteällä marginaalilla ja ristimarginaalilla?

Kiinteä marginaali on kiinteä prosenttiosuus, joka käytetään positioita vastaan, kun kiinteä marginaali on käytetty, sinun ei tarvitse huolehtia tasapainosta. Se käyttää vain niin paljon, kun asema on selvitetty.

Ristimarginaali voi olla tuolloin erittäin riskialtista, se on kuin laittaa kaikki kerralla, jos markkinat liikkuvat sijaintiasi vastaan, menetät varmasti kaiken.

Aloita pienestä

Bitmex tarjoaa 100x, mutta pikemminkin menee kaikki, mitä voit aloittaa pienellä tavalla, kuten varata 1000 dollarin sopimus futuureihin, kuten kuvasta näet, että olen käyttänyt eristettyä marginaalia, joka on 2x. Tämän ansiosta voin käyttää varojani oikein.

bitcoin-futuuritbitcoin-futuurit

Toisella puolella, kuten näet, käytänkö marginaalia, niin kaikki rahani ovat vaakalaudalla

CME: n ja CBOE: n tapauksessa sinun on otettava yhteyttä myyjiin tai osakevälittäjiin, joilla on pääsy Bloomberg-syötteeseen. CME ja CBOE vaatii 44% käteismarginaalin tallettamisen ensin, jos haluat käydä kauppaa futuureilla, sanokaamme, että BTC: n hinta on nyt 14000 dollaria ja sitten sinun on käytettävä kauppaa varten 6000 dollarin arvosta käteistä ja sen jälkeen sinun on maksettava tai saada kohti strategiasi.

Tappiot

Tulevassa kaupankäynnissä pitkät maksavat shortsit ja shortsit maksavat pitkät, järjestelmä tuottaa voittoa ja tappiota, mutta jos markkinat liikkuvat niin nopeasti, että marginaaleja kutsutaan, kaupankäyntijärjestelmä ottaa tilauksen, koska se ei saanut selvitystilausta täytetty. Joten selvityksen yhteydessä täyttämättömät selvitystappiot vähennetään kaikkien kauppiaiden voitoista ennen niiden jakamista. Tämä tunnetaan nimellä sosiaalistettu tappiot.

CME käyttää omaa menetelmäänsä, joka tunnetaan OTC-selvityksenä, joten CME toimii ostajana jokaiselle myyjälle ja myyjälle ostajalle, mikä varmistaa taloudellisen ja turvallisuusriskin. CME-järjestelmä on keskitetty järjestelmä, jossa he huolehtivat kaikista menetyksistä ja riskeistä.

Vaihda nimi Vipu Sopimustyypit Likvidointimalli Pituus
Bitmex 100x Käänteinen Automaattinen vähennys Kuukausittain, neljännesvuosittain
Ok kolikko 20x Käänteinen Sosiaalistetut tappiot Viikoittain, neljännesvuosittain, kuukaudessa
CME Ei Käänteinen OTC-selvitys Kuukausittain, neljännesvuosittain

Vihdoin neuvoja!

Katso markkinoita

Sijoita johdannaisiin tutkimalla ja ymmärtämällä määritelmiä ja tärkeitä avainsanoja. Soita ystävillesi, jotka tuntevat rahoitusmaailman perusteet, ja ne voivat auttaa sinua lieventämään tuntemattomia määriä. Voit aloittaa katsomalla kaavioita. Verkossa on työkaluja, kuten tradingview, jossa voit piirtää viivoja ja erilaisia ​​suuntauksia markkinoiden liikkeen perusteella.

bitcoin-futuurit

Tarkkailemalla markkinoita opit tuntemaan markkinoiden suunnan, pysäyttämään tappiot, kohdealueesi. Analyytikon laatiman kaavion yläpuolella näkyy arvio siitä, kuinka markkinat voivat liikkua. Ennustamista ei ole olemassa, sillä kaikki ovat korkeintaan malleja, joiden avulla voit oppia tuntemaan tavoitteen, johon olet hyvä mennä.

Johtopäätös

Tämä on vain pieni opas sijoittaa tuleviin markkinoihin, jos haluat käydä kauppaa verkkosivustoilla, kuten Bitmex, kokeile ensin testnet-verkkoa, jossa voit testata markkinoita, ja kun olet valmis, voit siirtyä live-sivustolle. CME ja CBOE ovat aloittaneet kaupankäynnin, mutta voit käydä kauppaa vain välittäjän välityksellä, joten tulee olemaan välittäjä, joka voi auttaa sinua, mutta lopulta sinun on valittava strategia ja soitettava, ostatko vai myydäänkö..

Onko sinulla tutkimusta ennen kuin laitat rahaa. Voit vapaasti ilmoittaa meille näkemyksesi alla olevissa kommenteissa tai kirjoittaa meille osoitteeseen [sähköposti suojattu]

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me