Tarkoittaako äskettäinen ralli sitä, että Bitcoin on asetettu suuriin voittoihin?

Bitcoin nousi otsikoihin vuoden 2017 lopulla, kun se nousi jopa 20 000 dollariin, kun kryptovaluutan mania otti maailman. Kaikista mielipiteistä tiedotusvälineistä julkkiksiin digitaalisen valuutan edelläkävijä lisäsi + 1000% muutaman viikon aikana. Tämän uskomattoman nousun ansiosta muut kryptovaluutat saivat vieläkin vaikuttavampia voittoja, Ethereumin arvo nousi 1300 dollariin, nousu vain 10 dollarista muutama kuukausi sitten. Mutta tällaisten kokousten on loputtava, ja vuoden 2018 tullessa Bitcoin, Ethereum ja useimmat muut kryptovaluutat laskivat takaisin hintaan, jatkuen koko vuoden.

Vuoden 2019 alkaessa Bitcoin oli pudonnut 3200 dollariin Ethereumin ollessa noin 100 dollaria, ja monet asiantuntijat kertoivat meille, että se oli, kiinnostus kryptovaluuttoihin oli ohi ja ainoa tapa oli alas. Mutta todellisuus on, että kulissien takana on tapahtunut paljon Bitcoinille itselleen ja blockchainille, ja heidän kanssaan koko kryptovaluuttateollisuudelle. Suurimmat rahoituslaitokset ovat sitoutuneet digitaaliseen omaisuuteen ja estoketjuun Bakkt-alustan kaltaisilla aloitteilla, kun taas Facebook, todellisena valtavirran organisaationa, on parhaillaan oman alansa kehittämisessä. Juomayhtiö PepsiCo ottaa käyttöön blockchain-ratkaisuja tuotantoprosesseihinsa.

Tämä ei ole merkki kriisissä olevasta teollisuudesta, itse asiassa päinvastoin, ja vaikka se saattaa olla joillekin yllätys, Bitcoinin hinta on noussut huomattavasti, kun siirrymme vuoden toiseen vuosineljännekseen, ylittäen 5000 dollaria ja noustessa strategisen vastusarvon yläpuolella 5 700 dollaria.

Tarkoittaako tämä sitä, että näemme toisen valtavan hintarallin Bitcoinille ja muille kryptovaluutoille, vai onko se toinen väärä aamunkoitto? Kaikille, jotka ajattelevat a Bitcoin-vaihto, ja erityisesti marginaalikauppa mikä tahansa kryptovaluutta vuonna 2019, ymmärtämällä uuden ralli-asian todennäköisyys. Jos haluat tietää, mitä tapahtuu, meidän on tarkasteltava Bitcoinin historiaa.

Bitcoin Price -liike

Kun tarkastellaan Bitcoinin tai minkä tahansa muun kryptovaluutan hintaa, on tärkeää muistaa, että ne ovat täysin uusi omaisuuden muoto. Bitcoin syntyi vasta vuonna 2009, se reagoi eri tavoin taloudellisiin olosuhteisiin kuin osakkeet, osakkeet, jopa valuuttakurssit valuuttamarkkinoilla. Ainoa asia, joka voi antaa meille viitteitä siitä, mitä Bitcoin-hinta tekee tulevaisuudessa, on se, miten se käyttäytyi aiemmin. Niille meistä, jotka ajattelevat kaupankäyntiä Bitcoinilla kryptovaluutan pörssissä, jos meillä on varhainen käsitys sen todennäköisestä liikkumisesta, voimme olla valmiita uuteen ralliin ja maksimoimaan voitot.

Joten jos tarkastelemme nykyistä Bitcoin-hintaa, voimme etsiä malleja. Ensinnäkin on huomattava, että asettamalla uuden vuosittaisen korkeimman arvon, Bitcoin puhkesi 18 kuukautta kestäneestä laskusuuntauksesta, sen vuoden 2017 korkeimmasta 17 000 dollarista. Teknisen analyysin mukaan tämä on merkki trendimuutoksesta, tässä tapauksessa, paluusta nouseville markkinoille.

Tärkeää on kuitenkin, että jos tarkastelemme 50 päivän ja 200 päivän liukuvaa keskiarvoa, näemme myös, että 50 päivää on juuri ylittänyt 200 päivän rajan pitämällä sen yläpuolella. Voit nähdä sen alla olevasta kaaviosta:

Viime kerralla tämä tapahtui lokakuussa 2015, Bitcoin jatkoi arvon nousua yli 70% vuoden loppuun mennessä. Joten tekninen analyysi viittaa siihen, että Bitcoinin arvo nousee. Tämä kuulostaa hyvältä kaikille, jotka haluavat ottaa kannan Bitcoin-pörssissä, mutta mitä Bitcoin on tehnyt aiemmin, onko olemassa kuvio, jonka voimme nähdä?

Kuvio on olemassa, alkuajoista lähtien Bitcoin on käyttäytynyt johdonmukaisesti. Se tuottaa valtavia voittoja, jopa ensimmäinen Bitcoin-ralli, joka nousee 0,10 dollarista 10 dollariin, on valtava hinnankorotus, ellei se herättänyt median kiinnostusta vuoden 2017 numeroihin. Sitten se etenee taaksepäin menettämällä keskimäärin 80% korkeimmasta arvostaan, ja sitten lopulta kokoontuu jälleen saavuttaen aina merkittäviä uusia korkeuksia. Lasku vuoden 2017 rallin jälkeen korkeasta lopulliseen matalaan oli 84%, mikä vastaa aiempia hintaliikkeitä.

Valmistautuu

Joten, vaikka mikään ei ole koskaan varmaa, varsinkin kryptovaluutan hintojen kohdalla, uusi nousutrendi voi olla nousemassa. Mitä voimme odottaa siltä, ​​jos se tapahtuu? Jälleen kerran voimme palata aikaisempiin nousutrendiin saadaksemme kuvan siitä, mitä voisi tapahtua. Kaikissa yksittäisissä tapauksissa, joissa Bitcoin on rikkonut laskutrendinsä ja kasvanut, se on luonut uusia kaikkien aikojen korkeimpia. Jos se jatkaa tätä mallia, seuraava ralli, aina kun se tapahtuu, ylittäisi 20 000 dollarin edellisen kaikkien aikojen ennätyksen.

Tietenkin on tärkeää muistaa, että Bitcoinilla ei ole takeita noudattamalla aiemmin osoittamiaan malleja, mutta samoin ei ole mitään viitteitä siitä, että se ei. Toinen tärkeä asia on muistaa, että tämä ei koske vain itse Bitcoinia, vaan yleensä kryptovaluuttoja. Aina kun Bitcoin on noussut aiemmin, niin myös altcoin-rahat ovat nousseet arvoonsa.

Kaikille kryptovaluutoilla käyville tai haluaville aloittaa tämä on erinomainen paikka aloittaa, olla valmiita tuleviin hintaliikkeisiin, jos niitä tapahtuu. Mutta miten teet sen?

Ota voittoja BTC-futuurikaupalla

Helpoin tapa käydä kauppaa kryptovaluutoilla, mukaan lukien Bitcoin, Ethereum ja Litecoin, on futuurikauppa kryptovaluutta-futuuripörssissä. Se välttää oman kryptovaluutan ostamisen monimutkaisuudet ja aiheuttaa likviditeettikysymyksiä, jos sinun on myytävä se uudelleen, ja marginaalikaupan ansiosta voit ottaa suurempia positioita, jotka muuten olisivat mahdollisia.

Bexplus on johtava Bitcoin-pörssi, jonka avulla voit käydä kauppaa futuureilla Litecoinilla, Ethereumilla ja itse Bitcoinilla. 100-kertaisella vipuvaikutuksella se antaa kauppiaille mahdollisuuden hyödyntää täysipainoisesti kryptovaluuttakaupan potentiaalia, erityisesti uuden hintatason tullessa mahdolliseksi.

Helppo käyttää, Bexplus on alusta kauppiaille, jotka haluavat nauttia salausvaihtokaupan potentiaalista käsittelemättä itse kryptovaluuttaa. Jatkuvien sopimusten ja kattavien ominaisuuksien sekä marginaalikauppajärjestelmänsä ansiosta se on täydellinen ratkaisu kaikkiin kryptovaluuttakaupan tarpeisiin tänään.

Johtopäätös

Vuonna 2019 Bitcoin otti ratkaisevan käännöksen, kun se julkaisi vuoteen mennessä noin 80 prosentin voitot. Sen jälkeen, kun varoja oli kertynyt alle 4000 dollarin vaihteluvälin yli kahden kuukauden ajan, varallisuus tuotti vaikuttavia voittoja huhtikuussa ja jatkoi vauhtia toukokuussa 2019 ylittäessään 6000 dollarin rajan. Lisäksi ralli on tapahtunut yli vuoden kuluttua siitä, kun Bitcoin on saavuttanut korkeimman ATH-arvonsa. Se on ollut pisin karhumarkkinat Bitcoinin historiassa; vuoden 2015 karhumarkkinat kesti 57 viikkoa. Siksi, kun Bitcoin jatkaa yleisen suosion ja hyväksynnän saamista, optimismi voi ajaa hinnan uusille korkeimmille lähitulevaisuudessa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me