Opas Ethplorerin reaaliaikaisesta ilmoitusjärjestelmästä “Watching Service”

Ethplorer, Ethereum-tunnisteiden katsoja esittelee uuden ilmaisen työkalun rekisteröidyille käyttäjille, Watching Service -palvelun..

Mikä on tarkkailupalvelu?

Tarkkailupalvelu lisää tutkimusmatkailijan työkaluvalikoimaa ja vahvistaa asemaansa johtavana Ethereum-selaimena, joka haluaa parantaa käyttökokemusta. 

Ethplorerin mukaan Watching Service on reaaliaikainen ilmoitusjärjestelmä, joka antaa hälytyksiä käyttäjille, jotka seuraavat tiettyyn osoitteeseen tai jopa sopimukseen liittyviä saapuvia tai lähteviä tapahtumia. Työkalun joustavuus ja syvyys tekevät siitä ensimmäisen katselutilassa, koska mikään muu palvelu ei tarjoa samaa ilmaiseksi.

Huolimatta siitä, että se on ilmainen työkalu, sen viestiraja on korkea. Käyttäjät voivat saada jopa 1000 sähke- ja 500 sähköposti-ilmoitusta päivittäin. Tämä on todellinen etu käyttäjille, jotka seuraavat aktiivisesti osoitteita ja sopimuksia, mutta eivät halua käyttää enemmän transkriptiokuluihin. Watching Service on parempi kuin kilpailijoiden tarjoamat ratkaisut, joilla on alhaisemmat rajat ja rajoitetut ominaisuudet.

Ratkaisu on kätevä Ethereumin käyttäjille, ja tunnusten haltijat haluavat luoda hälytyksiä, seurantaosoitteita ja tunnussopimuksia heidän erilaisista tarpeistaan ​​riippuen.

ethplorer

Tarkkailupalvelussa on useita ominaisuuksia, mukaan lukien mukautetut sähköposti- ja sähkeilmoitukset tapahtumista valitulle osoitteelle tai valitusta osoitteesta tai tunnussopimuksista. Käyttäjät voivat myös parantaa palvelua luomalla suodattimen saapuville ja lähteville tapahtumille, jotka on sidottu valvottuun osoitteeseen tai osoitteeseen. 

Ethereum on johtava älykäs urakointialusta, jossa tuhannet projektit käynnistetään päivittäin. Tunnuksia on yli 200 000. Tästä käydään kauppaa yli 2600 rahakkeella, joiden yhteenlaskettu markkina-arvo on 104 miljardia dollaria KolikkoMarketCap tavalla tai toisella. Ethplorer-widget, reaaliajassa näyttää tämän luvun. Suurin osa sijaitsee Ethereumissa, hyödyntämällä sen elävää ekosysteemiä hyödyntämään arvoa ja rakentamalla ratkaisuja erilaisten reaalimaailman ongelmien ratkaisemiseksi.

Vaiheittainen opas ilmoitusten käyttöönotosta

Tarkkailupalvelun joustavuus ja kätevyys tarkoittavat myös, että ilmoituksia voidaan asettaa eri tavoin. Tässä on kolme tapaa, miten se voidaan tehdä:

 1. Avaa Ethplorer-laitteellasi seurattava tunnussopimus tai osoite. Napsauta sen jälkeen “Katso” -painiketta ja valitse, haluatko vastaanottaa ilmoituksia sähköpostitse vai sähkeinä.

Tai,

 2. Vie hiiri kaikilla Ethplorerin sivuilla, joilla on tunnussopimus tai osoite, hiiri sen päälle ja näkyviin tulee silmäkuvake. Napsauta sitä ja lisää sopimus tai osoite tarkkailulistallesi.

Tai,

 3. Siirry profiilisivullesi ja valitse Omat osoitteet / TX-välilehti, jossa oikealla näkyy Lisää osoite -linkki. Napsauta sitä ja lisää kaikki tunnussopimus tai osoitteet tarkkailulistallesi.

Ansaintahallinta

Ethereumiin osallistuvien kauppiaiden, sijoittajien ja kehittäjien voi olla tylsää seurata useita projekteja samanaikaisesti. Tarkkailupalvelun käynnistäminen on myös ajankohtainen. Se tapahtuu, kun laitokset seuraavat tiiviisti Ethereumia ja sen hankkeita, mitoittamalla ne mahdollisia pääomanlisäyksiä varten.

Rekisteröity Ethplorer voi nyt käyttää työkalua seuratakseen tapahtumia tai kiinnostavia osoitteita tai sopimuksia. Kun sitä käytetään yhdessä muiden alustatyökalujen, kuten koodausominaisuuden, kanssa, käyttäjä voi helposti seurata osoitteeseen lähetettyjä maksuja tai jopa seurata ilmapisaroita tai vaikuttajatilien toimintaa. 

ethplorer

Tämä on kätevää etenkin kehittäjille tai jopa kauppiaille, jotka saavat maksunsa ERC-20-tunnuksina. Sen sijaan, että päivittäisit tutkimusmatkailijaasi manuaalisesti ja haluaisit tietää tapahtumasi tilan, käyttäjät voivat lisätä osoitteensa tarkkailulistaan. 

Kun maksu on vastaanotettu, ilmoitus lähetetään välittömästi käyttäjän sähkeosoitteeseen tai määritettyyn sähköpostiosoitteeseen. Käyttäjät voivat myös erottaa tapahtumia taggaustoiminnon avulla, tunnistamalla varojen lähteen, lähetetyn määrän ja vahvistuksen ajankohdan.

Rahastojen turvaaminen

Tarkkailupalvelu on myös välttämätön turvallisuussyistä. 

Ajan myötä jotkut johtavista ERC-20-pohjaisista rahakkeista ovat saaneet pidon ja ovat kumulatiivisesti arvokkaampia kuin ETH. Projektit, kuten Chainlink, Synthetix, Uniswap ja useimmat DeFi-projektit, ovat arvokkaita, ja niillä on korkeat markkina-arvot. Heidän nouseva arvostuksensa tekee heistä kohteen. 

Käyttäjät voivat siis joutua verkkourkintahyökkäysten uhreiksi tai menettää vahingossa yksityiset avaimensa. Osoitteen haltija voi lähes reaaliajassa vastaanottaa ilmoituksia lähtevistä tapahtumista. 

Koska kaikki ilmoitukset ovat melkein välittömiä, on mahdollista reagoida luvattomiin tapahtumiin, estää agentteja pyyhkimästä osoitteen puhtaita saldoja, pitämällä varat turvassa.

Investointien hallinta

Sijoittajat voivat myös käyttää Watching-palvelua seuraamaan projektin osoitteita. 

Työkalu voi antaa hälytyksiä aina, kun rahakkeita jaetaan, mikä mahdollistaa nopean keräämisen massojen edessä. Ethereumin läpäisykyky on pieni. Suositut ilmapisarat johtavat usein sekaan, joka aiheuttaa verkon ruuhkautumisen, mikä johtaa korkeisiin kaasumaksuihin. Tarkkailupalvelun avulla käyttäjät voivat päästä eteenpäin, vaatia rahakkeitaan ennen kuin maksut nousevat. 

Sijoittajia seuraavat kauppiaat voivat suodattaa roskat myös seuraamalla johtavien vaikuttajien ja neuvonantajien laukkuja. Tämä voidaan tehdä poistamalla ilmoitukset käytöstä ilman hintoja, estämällä häiriötekijät ja tarpeeton puhelu.

ethplorer

Seurannan helpottamiseksi heidän osoitteensa voidaan merkitä ja lisätä tarkkailulistalle. Aina kun siirrytään joko vaihtoon tai vaihtoprotokollaan, kuten Uniswap, Watching Service antaa signaalin.

Tarkkailupalvelu täydentää Bulk API -monitoria. Työkalu lanseerattiin marraskuun lopulla 2020 ja voi samanaikaisesti seurata miljoonia osoitteita ja salkkuja. DeFin arvostuksen noustessa ja DeFin kasvavan suosion myötä Ethplorer julkaisee työkaluja asiakaskuntansa palvelemiseen ja pyöristää kaiken Ethereumiin liittyvän toimintansa yhdessä paikassa.

Vastuuvapauslauseke: Tee oma tutkimustesi, joka liittyy mainostettavaan yritykseen tai mihin tahansa sen tytäryhtiöön tai artikkelissa mainittuun palveluun. Coingape.com ei ole vastuussa vahingoistasi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me