MicroStrategy on uusi kryptoteollisuuden kultaseni

2020 oli salausteollisuuden vuosi epäilemättä. Bitcoin nousi eksponentiaalisesti ja kasvoi yli 300 prosenttia vuoden aikana. Markkinoiden aktiivisuus on myös noussut merkittävästi, mikä osoittaa, että salausala ei ole enää vain villitys, jota ihmiset käyttävät, kun he yrittävät saada itsensä paremmin.

Institutionaalinen toiminta

Institutionaaliset sijoittajat ovat auttaneet merkittävästi salausmarkkinoiden legitiimiyttä. Nämä ovat pohjimmiltaan korkean nettovarallisuuden omaavia yksityishenkilöitä ja suuryrityksiä, jotka sijoittavat valtavasti omaisuuserään.

Vuonna 2020 useat julkiset yritykset siirtyivät Bitcoiniin muuntamalla varantonsa ja omaisuuspohjansa valuutaksi ja antamalla sen kasvaa vielä korkeammalle, monet uskovat, että alan institutionaalisten sijoittajien toiminta johti ensisijaisesti salausmarkkinoiden elpymiseen. Tavallaan tässä on totuus. Vaikka ei ole viisasta alentaa yksityissijoittajien roolia, institutionaaliset sijoittajat tekivät ehdottomasti suurimman tilaisuuden.

MicroStrategy on valas valaiden joukossa

Instituutioiden suhteen tuskin kukaan yritys vaikutti yhtä paljon kuin MicroStrategy. Yhtiö on maailman johtava pilvipohjaisten liiketoimintatietoratkaisujen toimittaja, ja se muutti salausmarkkinoille viime vuonna voimalla.

MicroStrategyin osto alkoi elokuussa. Tuolloin yritys selitti että se uskoi vahvasti Bitconin arvoon varallisuuden varastona ja suojauksena inflaatiolta. Joten se osti hyödykkeen 250 miljoonan dollarin arvosta – aikana, jolloin Bitcoin kävi kauppaa alle 10000 dollaria.

Alle kuukautta myöhemmin MicroSTrategy osti vieläkin enemmän ja lisäsi ostokseensa vielä 175 miljoonaa dollaria yhteensä 425 miljoonan dollarin Bitcoin-vedolla.

Ihannetapauksessa tällainen hankinta tuntui outolta. Vaikka yritys uskoisi salakirjoitukseen, oli hullua nähdä, kuinka paljon MicroStrategy kuoriutui Bitcoiniin pelkästään sen uskomisen vuoksi. Silti yritys näytti hyötyvän siitä. Kun Bitcoin aloitti rallin lokakuussa, MicroStrategy pystyi moninkertaistamaan omistuksensa merkittävästi. Yhtäkkiä päätös ostaa Bitcoin ei näyttänyt enää sellaiselta ulkomaalaiselta.

Vaikka monet olisivat lopettaneet, MicroStrategy ei joulukuussa, yritys ilmoitti että se oli kerännyt 650 miljoonaa dollaria vaihtovelkakirjalainojen myynnillä. Joukkovelkakirjojen myynti toi yli ehdotetun 400 miljoonan dollarin, jonka MicroStrategy harkitsi, ja yritys väitti käyttävänsä suurimman osan varoista ostamaan lisää Bitcoinia.

“MicroStrategy aikoo sijoittaa joukkovelkakirjalainojen myynnistä saadut nettotuotot valtiovarainpolitiikkansa mukaisesti odotettaessa käyttöpääoman tarpeiden tunnistamista ja muita yleisiä yritystarkoituksia.”

On syytä huomauttaa, että MicroStrategy ei ole ainoa yritys, joka tekee merkittäviä aaltoja institutionaalisissa investoinneissa. Useat muut yritykset ovat sisällyttäneet Bitcoinin varantoonsa, mukaan lukien brittiläinen omaisuudenhoitoyhtiö Ruffer-sijoitukset (750 miljoonaa dollaria) ja maksuprosessori Neliö (50 miljoonaa dollaria). MassMutuaal, Bostonissa toimiva vakuutusyhtiö, myös osti 100 miljoonan dollarin arvoinen Bitcoin marraskuussa.

Lue myös: MicroStrategy julkistaa 600 miljoonan dollarin vaihtovelkakirjalainan ehdotetun yksityisen tarjouksen ostaa lisää Bitcoinia

Lisää adoptiota

Kukaan ei kuitenkaan näytä olevan kiinnostunut Bitcoinista yhtä paljon kuin MicroStrategy. Michael Saylor, yhtiön toimitusjohtaja, on pumpannut johtavan salausvaluutan millä hyvänsä tahansa, mainostaen sen turvasataman sijoitukseksi ja mihin tahansa, johon kaikkien tulisi päästä.

Tämä johtaa siihen, miksi MicroStrategy on ollut niin uskomaton. Vaikka useimmat institutionaaliset sijoittajat ostavat vain Bitcoinia ja hodl-järjestelmää, MicroStrategy on kannattanut useampia ihmisiä ja yrityksiä ostamaan sen. Yritys evankelioi melko kirjaimellisesti valuutan. Esimerkiksi Tokpien toimittamien tilastojen mukaan vaihto, yksityissijoittajien kiinnostus Bitcoiniin, jotka ostavat kryptovaluutta ensimmäistä kertaa pankkikortilla, on kolminkertaistunut tammi-helmikuussa 2021 verrattuna viime vuoden vastaavaan ajanjaksoon.

Otetaan esimerkiksi viime joulukuussa. Kun Bitcoin rikkoi ensimmäisen kerran 20 000 dollarin esteen, Elon Musk twiitti meemin vetovoimastaan ​​valuuttaan. Saylor hyppäsi heti twiittiin, kysyä että Muskin tulisi muuntaa Teslan osakkeet Bitcoiniksi.

Kun Musk kysyi, olisiko niin suuri kauppa edes mahdollista, Saylor tarjotaan jakamaan “leikkikirjansa” miljardööri. Kuten hän selitti, MicroStrategy osti jo yli 1,3 miljardin dollarin arvosta Bitcoinia, ja he onnistuivat tekemään sen liikuttamatta markkinoita (vihje: Coinbase auttoi siinä vähän)

Tämä Muskin työntö näytti innoittaneen Sayloria, joka jatkoi tuoda markkinoille aloite, joka tunnetaan nimellä “Bitcoin for Corporations”. Konferenssi järjestetään 3. – 4. Helmikuuta, ja se on täysin ilmainen. Pohjimmiltaan se opettaa yrityksille, kuinka parhaiten kärsiä MicroStrategy-linjasta ja investoida paljon Bitcoiniin. Lisäksi tarkasteltaessa, kuinka miljardöörit rakastuvat Bitcoiniin, tavalliset ihmiset alkavat kokeilla salausta tekemättä investointeja. Kiitos ratkaisuista, kuten BountyMarketCap palkkion seuranta, keskimääräinen henkilö voi ansaita kryptovaluuttoja ilmaiseksi tekemällä yksinkertaisia ​​tehtäviä verkossa. Ja se on hyvä koko blockchain-teollisuudelle.

Vaikka MicroStrategy pyrkii edelleen omaksumaan, yritys on jatkanut ostoaan. Viime kuussa, kun Bitcoin oli tulossa rallista, jonka aikana se saavutti uuden kaikkien aikojen ennätyksen, 42 000 dollaria, MicroStrategy ostanut sijoittamalla vielä 10 miljoonaa dollaria omaisuuteen. Tämä määrä saattaa olla vaalea verrattuna aikaisemmin tekemiinsä miljooniin, mutta se on silti jotain.

Kaiken tämän perusteella ei ole epäilystäkään siitä, että Bitcoinin ja MicroStrategyin suhde on ollut molempia osapuolia hyödyttävä. Yhtiö on nostanut varantojensa arvoa merkittävästi elokuun 2020 jälkeen, ja se on kasvanut merkittävästi johtavan kryptovaluutan nousussa näkyvyyteen.

Vastuuvapauslauseke: Tämä on maksettu vierasviesti. Tee oma tutkimuksesi, joka liittyy mainostettavaan yritykseen tai mihin tahansa sen tytäryhtiöön tai artikkelissa mainittuun palveluun. Coingape.com ei ole vastuussa vahingoistasi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me