BitPay-arvostelu | Yleiskatsaus, ominaisuudet, edut, hinnoittelu

Mikä on BitPay?

BitPay on maksuprosessori, jonka avulla yritykset / kauppiaat voivat hyväksyä maksuja bitcoinilla ohjaamalla varat suoraan pankkitililleen. Yritys on perustettu vuonna 2011, ja sen pääkonttori sijaitsee Atlantassa, Georgiassa.

BitPayn palvelut ovat saatavilla 38 maassa, ja se hyväksyy suuren määrän fiat-valuuttoja, mukaan lukien Yhdysvaltain dollari, euro ja CAD. Sitä pidetään suurimpana maksupalveluna, jonka avulla kauppiaat voivat hyväksyä bitcoinin tuotteistaan ​​ja palveluistaan.

BitPay-kortti ja lompakko

BitPay-lompakkoa käytetään Bitcoinin tallentamiseen, ja se pystyy hyväksymään jopa 12 erilaista laitetta. Lompakko hallinnoi kaikkia tapahtumiasi ja sisältää muita ominaisuuksia, kuten maksuprotokollan tuen tuntemattomille osoitteille.

BitPay-kortti toimii samalla tavalla kuin lompakko, sillä on tallennustoiminto, mutta se on enemmän

kuten pankin Visa-kortti. Nämä kortit ovat saatavana vain yhdysvaltalaisille asiakkaille.

Lompakon ja kortin avulla kauppiaat voivat ostaa, myydä ja käyttää Bitcoineja helposti, koska kaikki Visa-kauppiaat ja pankkiautomaatit hyväksyvät nämä kortit.

BitPay Visa -kortti pystyy muuntamaan Bitcoins dollareiksi ja päinvastoin. Fiat-varat talletetaan BitPay Visa -kortille Walletin avulla.

Kuinka käyttää sitä

Rekisteröitymiseen liittyy korttitilin tai yritystilin luominen. Ensimmäinen tili on yksittäisille käyttäjille, kun taas toinen on yrityksille, jotka haluavat hallita Bitcoin-maksuja. Kun olet valinnut tilivaihtoehdon, napsauta Rekisteröidy seuraaviin vaiheisiin.

Tämän jälkeen sinun on täytettävä lomake sähköpostiosoitteellasi, nimelläsi, organisaation nimellä (yritystileillä) ja tilitiedoilla. Kun tilipyyntösi on käsitelty, sinulle toimitetaan lompakko tai BitPay Visa -kortti.

Onko BitPay turvallinen?

BitPayä pidetään suurelta osin turvallisena maksuprosessorina. Se tarjoaa kätevän menetelmän perusteellisesti, jota Bitcoin-omistajat voivat käyttää niitä päivittäisiin maksuihin. Kokemuksella palvelun käytöstä on sekä positiivisia että negatiivisia arvioita.

Yksi käyttäjä ilmoitti, että palvelu käsitteli maksujaan nopeasti, eikä häntä vaadittu maksamaan pankkiautomaattien käytöstä.

Joitakin ilmoitettuja ongelmia on kuitenkin ollut. Marraskuussa 2018 BitPay antoi käyttäjilleen varoituksen tartunnan saaneesta koodista, joka varastaa yksityiset lompakon avaimet Copay (sen avoimen lähdekoodin lompakko) -sovelluksen käyttäjiltä. Hakkeri loi takaoven toteuttamalla haittaohjelman Copayn avoimen lähdekoodin kirjastossa. Käyttäjiä, joilla on Copay-sovellus Android- ja iOS-versioille 5.0.2 – 5.1.0, kehotettiin olemaan avaamatta sovellusta uudelleen, päivittämään lompakkojaan ja siirtämään varansa versioon 5.2.0 lompakkoihin. Yrityksen mukaan haitallinen koodi ei vaikuttanut BitPay-lompakkoihin.

BitPay menetti vuonna 2014 yli 1,8 miljoonaa dollaria bitcoinia johtuen tietojenkalasteluhuijauksesta, johon osallistui sen talousjohtaja. Mutta tämä tapaus ei tapahtunut huonojen turvajärjestelmien tai BitPayn joukkohuijauksen takia, se johtui enimmäkseen inhimillisistä virheistä.

Hyvät ja huonot puolet

BitPay antaa online-myyjille ja kauppiaille mahdollisuuden hyväksyä bitcoin tuotteisiinsa ja palveluihinsa. Sen mukana tulevat nopeat maksutapahtumat ja helppo asennus, joka palvelee verkkomaksuja. Luottokorttien käsittelymaksut ovat yleensä noin 3% tapahtumaa kohti, kun taas BitPay veloittaa kiinteän 1%: n maksun.

Alustan avulla ihmiset ympäri maailmaa voivat vastaanottaa minkä tahansa summan joko tietokoneellaan tai älypuhelimellaan. Yritykset voivat hyötyä rajattomasta maksuverkostosta ja parhaista tarjousten valuuttakursseista.

Ohjelmiston kryptografisesti turvallinen sovellusliittymä mahdollistaa helpon integroinnin mihin tahansa olemassa olevaan järjestelmään. Käyttäjillä on myös laaja valikoima mukautettavia vaihtoehtoja heidän turvallisuudestaan ​​ja vahvistusnopeudestaan. Kauppiastilit voivat ottaa käyttöön Google Authenticatorin tarjoaman kaksivaiheisen todennusjärjestelmän.

Voit valita maksujen vastaanottamisen kahdeksalla fiat-valuutalla tai bitcoinilla tai näiden yhdistelmällä. BitPay tarjoaa tuen 40 kielellä, mikä antaa yrityksille mahdollisuuden tavoittaa kansainvälinen asiakaskunta.

Asiakkaat säästyvät takaisinperinnästä ja henkilöllisyysvarkauksista, koska palvelu perustuu Bitcoiniin. Muita positiivisesti arvioituja näkökohtia palvelussa ovat sen tyylikäs käyttöliittymä ja helppo määritys.

On kuitenkin olemassa useita negatiivisia BitPay-arvosteluja, jotka ovat saatavilla verkossa, jotkut heistä syyttävät sitä huijauksesta. Tärkeimmät haittapuolet näyttävät olevan rahastojen pidätykset ja niiden monimutkaiset maksu- ja palautusprosessit.

Vaikuttaa myös siltä, ​​että yrityksestä on ajan myötä tullut rajoittavampaa hyväksymiensä yritysten suhteen.

BitPay on saanut usein valituksia asiakaspalvelustaan, jonka on ilmoitettu olevan huono ja usein hyödytön. Yksi käyttäjä ilmoitti, ettei hän saanut vastausta sähköposteihinsa.

Hinnoittelu

Palvelu muuttaa ja päivittää hinnoittelumalliaan usein. Tällä hetkellä yritys perii 1%: n maksun tapahtumaa kohti, mikä voi olla korkeampi korkean riskin teollisuudelle. Sovellettava maksu on sama kaikissa 240 tuetussa maassa.

BitPay Community Trust

BitPay on saanut sekä positiivisia että negatiivisia arvosteluja. Ilmoitettiin, että sovelluksessa ja verkkoportaalissa on tiettyjä häiriöitä ja että BitPay ei lähetä varoja määränpäähänsä. Näitä varoja on myös pidetty pitkiä aikoja, jopa viikkoja.

Yritys on väitetysti estänyt kelvolliset maksutapahtumat joihinkin lompakkoihin ilman mitään syytä, minkä vuoksi käyttäjät menettävät rahansa. Tämä johtuu ilmeisesti heidän käytännöstään, jossa lukee “Pidätämme oikeuden sulkea tilisi”.

Tuomio

BitPaylla voi olla ollut ylä- ja alamäkiä, mutta kaiken kaikkiaan se on laajalti luotettu ja käytetty Bitcoin-käsittelypalvelu.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me