OKEx-arvostelu: Luotetuin digitaalinen omaisuuden vaihto

OKex-historia

Lähde: Wikipedia

OKEx on kryptovaluutanvaihto, joka tarjoaa fiat – krypto- ja krypto – krypto-kaupankäynnin vaihtoehtoja. Alusta on OKCoin.com-sivuliike, Star Xun Kiinassa toimiva vaihto. OKCoin lopetti futuurikaupan vuonna 2017 ja OKEx otti tämän palvelun tarjoamisen haltuunsa.

API futuurikauppaa varten toteutettiin kesäkuussa 2017. Kahden peilin suhde entisen GDAX: n (nykyisin Coinbase Pro) ja Coinbase: n välillä oli yksi alustasta, joka oli tarkoitettu vähittäisasiakkaiden palvelemiseen, kun taas toinen on omistettu kokeneille kauppiaille..

Yritys perustettiin vuonna 2014 Kiinassa, mutta kuten Binance, se muutti myös liiketoimintansa Maltan saarivaltioon.

Kaupankäyntialusta

OKEx on yksi harvoista salauspörsseistä, jotka tarjoavat kauppiaille erillisen työpöytäalustan. Tämän lisäksi OKEx-alusta mahdollistaa useiden näyttöjen tuen. Tämän avulla voit kopioida koko asettelun useita kertoja ja laittaa sen toiseen näyttöön.

Käyttöliittymä on ammattimaisesti suunniteltu ja siinä on erilaisia ​​kaupankäyntivaihtoehtoja, joita kokeneet kauppiaat arvostavat, mutta aloittelijoille se voi olla melko ylivoimainen.

OKCoinin oma järjestelmä tarjoaa kartoituksen, joka on paljon parempi kuin monet muut ratkaisut. Tilauskanta ja teippi sijaitsevat sivun oikealla puolella.

Salauskauppa

Minkä tahansa vaihdon pääpalvelu on heidän salauksesta salaukseen -vaihtoehdot. OKEx tarjoaa tukea useille rahakkeille ja kolikoille neljässä pääkauppaparissa – BTC, ETH, BCH ja USDT. “Suosikit”-Osion avulla käyttäjät voivat seurata kiinnostavia merkkejä.

Suunnittelu on jälleen yksinkertainen, mutta kattava. Välilehdellä on mahdollisuus tehdä ostoja ja myyntiä sekä asiaankuuluvat hinnoittelu- ja volyymitiedot sen alla. Kaupankäynnin päänäytön oikealla puolella näkyy kaavio, joka näyttää viimeisimmät tarjoukset ja kyselyt.

Lähde: www.okex.com

Fiat Tokeniin

OKEx tarjoaa suhteellisen harvinaisen C2C-kaupankäyntijärjestelmän, joka toimii aivan kuten tiskin kaupankäyntipalvelu. Yksittäiset OKEx-käyttäjät voivat suorittaa kauppiaita keskenään asettamalla omat hintansa turvallisessa ja valvotussa ympäristössä. Nostoja on saatavana myös C2C-markkinapaikalla, joka näkyy pääotsikon Fiat to Token -luettelossa..

Kun käytät Fiat Tokeniin -näytössä vasemmalla näkyy luettelo tuetuista valuutoista, hintataulukko ja oikealla puolella olevat Osta tai Myy asetettuihin hintoihin -vaihtoehdot..

Hintojen yläpuolella on mahdollisuus valita tarkastettujen tai yksittäisten kauppiaiden välillä.

Futuurikauppa

OKEx vaatii kaikkia potentiaalisia futuurikauppiaita lukemaan ja suostumaan omaan käyttäjäsopimukseensa. Tämä johtuu kryptovaluutan sivutuotemarkkinoiden suhteellisesta monimutkaisuudesta ja suuresta riskistä. Vivun käyttö voi johtaa suuriin voittoihin ja suuriin tappioihin lyhyessä ajassa, ja OKEx haluaa varmistaa, että sen käyttäjät ymmärtävät mihin he osallistuvat.

Future-kaupassa OKEx tukee kahdeksaa salausta: BTC, LTC, ETH, ETC, BCH, XRP, EOS ja BTG.

Palkkiot

OKExin palkkiot ovat markkinoiden alhaisimpia. Uuden position avaamisesta peritään 0,03%: n maksu eikä tapahtuman lopettamisesta peritä mitään. Verrattuna useimpien muiden pörssien tarjoamaan keskimääräiseen noin 0,20-0,25%: iin, tämä on melko kohtuullinen hinta. Sen sijaan Forex-välittäjät, jotka tarjoavat Bitcoin-kauppaa, sisällyttävät palkkionsa vain leviämiseen.

Maksutavat

Koska OKEx on suoraan yhteydessä OKCoiniin, sen käyttäjät voivat tehdä CNY-siirron edelliselle ja käydä kauppaa edistyneemmässä pörssissä. Alusta hyväksyy myös kryptovaluutansiirrot BTC: ssä, ETH: ssa ja LTC: ssä.

OKEx-suojaus

OKEx tarjoaa kaksivaiheisen valtuutusmekanismin, joka voidaan asettaa tilin rekisteröinnin aikana, ja OKEx tarjoaa yksityiskohtaiset ohjeet järjestelmänvalvojan salasanojen vaihtamiseen, mutta muita sisäisen turvallisuuden yksityiskohtia ei anneta. Tämä on varsin yllättävää, kun otetaan huomioon pörssin jatkuvat päivitykset, joissa määritetään, missä maissa vaihto on tällä hetkellä kielletty.

Lokakuussa 2017 jotkut OKEx-tilit hakkeroitiin. Vaihdossa todettiin, että tilit olivat vaarantuneet, koska uhrit joutuivat tietojenkalasteluyritysten uhriksi eikä syynä OKExin turvajärjestelmän vikaan.

Alusta mainitsee väärin pidetyt ja asetetut salasanat, haittaohjelmien tartuttamat henkilökohtaiset tietokoneet tai julkisiin tietokoneisiin kirjautuvat käyttäjät, ja “… muilla alustoilla on tietoturvaongelmia ja käyttäjä on asettanut saman henkilökohtaisen salasanan OKEx: lle ja muille alustoille” vastuussa rikkomuksista..

OKB-tunnus

OKB on pörssin alkuperäinen tunnus ja se toimii kannustimena OKB-alustalla, kun yritys parantaa lohkoketjuaan. Tunnuksen tarjonta on miljardi – 70 prosenttia tästä määrästä on lukittu – ja yritys luovuttaa 50 prosenttia palvelumaksuistaan, mikä johti viikoittain perjantaina OKB: n omistajille. Varsinainen jaettu summa perustuu käyttäjän OKB-määrään.

OKB antaa OKEx-kauppiaille pääsyn tiettyihin etuuksiin, kuten palvelumaksualennuksiin, samalla tavalla kuin Binance käyttää BNB: tä.

“OKB toimii peruskoodina, jonka avulla globaalit blockchain-tiimit voivat osallistua globaalin pörssin rakentamiseen”, totesi yritys.

Johtopäätös

OKEx-kaupankäyntialusta tukee laajaa valikoimaa ominaisuuksia ja kauppapaikkoja, jotka on suunnattu edistyneemmille kauppiaille. Salakirjan aloittelijoille on vaikeampaa sopeutua alustaan, mutta todennäköisesti he löytävät jotain hyödyllistä OKExistä.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me