Counos-arvostelu: Täydellinen salausekosysteemi yksityishenkilöille ja yrityksille

Counos

Counos on kryptovaluuttaekosysteemi, joka yhdistää hajautetun vaihto- ja lompakkopalvelun mahdollisuudet erilaisiin sijoitusomaisuuteen.

Mikä on Counos DEX?

Counos DEX on Virossa toimiva hajautettu pörssi, joka käynnistettiin 1.10.2019 ja jota hallinnoi ja ylläpitää Counos OÜ, yritys, joka on rekisteröity ja saanut luvan lailliseen toimintaan EU-alueella. Tämä foorumi on suunniteltu tarjoamaan vertaisvertaisille ja yhteisöpohjaisia ​​hajautettuja kauppoja turvallisessa ympäristössä, joka antaa kaikille salauskauppiaille mahdollisuuden.

counos dex vaihto

Tämän pörssin palvelut ovat käytettävissä 248 maassa ympäri maailmaa. Käyttäjät eivät voi vain vaihtaa erilaisia ​​kryptoja, mutta he voivat myös käyttää yleisiä fiat-valuuttoja digitaalisten kolikoiden ostamiseen ja myymiseen.

Counos DEX: llä on FRK000735- ja FVR000842-lisenssit, joista ensimmäinen sallii yrityksen tarjota virtuaalivaluutan lompakon palveluja ja jälkimmäinen salaus- ja fiat-vaihtopalvelujen tarjoamiseen.

Käyttäjien ei tarvitse antaa henkilökohtaisia ​​tietoja suorittaakseen krypto-salaus-kauppoja Counos DEX: ssä, mutta salauksen muuntamiseksi fiat-rahalla heillä on oltava KYC turvallisuuden suojaamiseksi ja petosten ja huijausten estämiseksi..

Blockchain-tekniikkaa ja kryptovaluuttoja käyttämällä sekä yksityishenkilöt että yritykset voivat olla omia pörssejään ilman minkäänlaista taloudellista siirtoa tai kolmannen osapuolen välittäjien velvoitteita ilman petosriskiä.

Hajautettuna keskuksena Counos DEX ei pidä mitään käyttäjien omaisuutta, vaan käyttää MultiSig-lompakon (usean allekirjoituksen lompakko) mahdollistamaa escrow-palvelua, joka rajoittaa pääsyn vain kahteen yksityisen avaimen omistajaan.

Counos DEX takaa maailmanlaajuisen verkkokaupan turvallisuuden kaksivaiheisen todennuksen avulla Counos SSO (Kertakirjautuminen).

Alustalla käyttäjät voivat käydä kauppaa tai tallentaa Counos Coin (CCA), Counos X, Counos E, Counos U, Bitcoin, Litecoin ja muilla laitteilla..

Escrow-palvelu

ESCROW-palvelu

Counos Escrow järjestelmä käyttää moni-sig-lompakkoa estääkseen vain yhtä osapuolta pääsemästä varoihin. Multi-sig-lompakko vaatii kolmen erillisen yksityisen avaimen avaamisen, ja luotettu kolmas osapuoli, escrow-agentti, pitää yhden avaimen ja kaksi muuta ovat myyjän ja ostajan hallussa..

Salausvakuutustalletus on erityisen hyödyllinen, kun kyseessä on suuri rahamäärä, koska myyjät haluavat olla varmoja siitä, että maksu suoritetaan ennen tuotteen lähettämistä, ja ostajat epäröivät suorittaa maksun ennen kuin ovat varmoja toimituksesta. Escrow ratkaisee tämän tilanteen eliminoiden petosriskit ja epävarmuustekijät kahden sopimuspuolen välillä.

Counos Escrow on saatavana suurten volyymien, krypto-salaus-kaupankäynnin, Bitcoin OTC: n, kiinteistöjen ja muun tyyppisten rahoitustapahtumien käyttöön.

Escrow-agentit, jotka hallinnoivat sopimuksia ja näkevät niiden toteutumisen, ovat yksityisoikeudellisten yhtiöiden, kuten EU: n virallisen rekisteröidyn asianajotoimiston Gh Legal S.R.O: n ja Cedric Schmidin, virallinen asianajaja Sveitsissä, henkilöitä ja asianajajia.

Maksuyhdyskäytävä

Counos Payment Gateaway

Verkkokaupan yritykset voivat käyttää Counos-maksuyhdyskäytävä hyväksymään kryptovaluutat maksuna tuotteistaan ​​ja palveluistaan. Counos Payment Gateway toimii kuten muutkin maksuprosessorit, jolloin ostajat voivat valita Payment Gatewayn maksamiseen verkkokaupoissa.

Verkkoyritykset ja asiakkaat voivat valita, minkä tyyppistä kryptovaluutta he haluavat käyttää Counos Payment Gatewayn kanssa, antamalla asiakkaiden valita Counos Coin, Counos Cash, Counos E ja jopa kryptovaluutat, kuten Bitcoin, Litecoin ja Ethereum.

Käyttäjien ei tarvitse huolehtia tiedoistaan, koska yritys ei vaadi tai tallenna lompakon tietoja, eikä heitä ohjata kolmannen osapuolen sivustolle. Myyjät voivat myös selvittää ja lähettää kuitit tapahtumien vahvistamisen jälkeen.

Counos X (CCXX)

Counos XCounos X on osoitus Panoksen kryptovaluutasta, joka on kehitetty Counos-ympäristölle, ja se on suunniteltu kiinteään osto- ja myyntihintaan. Koska hinta on aina vakio, sekä jälleenmyyjät että kuluttajat voivat käyttää kolikkoa turvallisesti maksuissa.

Panosalgoritmin todistaminen antaa CCXX: n haltijoille mahdollisuuden lisätä rahaston saldoa, koska he saavat 5 prosentin vuosikoron. Panostamalla Counos X: ää vähintään 6 kuukauteen, korko on 2% ja kolmen kuukauden ajan – 0,75%. CCXX-maksut suoritetaan välittömästi, koska foorumi integroi Lightning Networkin.

Kolikko voidaan muuntaa fiateiksi, kuten USD, CHF, EUR tai muiksi kryptovaluutoiksi. CCXX on ensimmäinen salakolikko, jonka voi ostaa suoraan mistä tahansa paikallisesta pankista. Käyttäjät voivat ostaa kolikon mistä tahansa pankista ottamalla yhteyttä neuvojaan ja ottamalla yhteyttä Sveitsin ISIN.

Counos U-kolikko

Counos UCounos U on pankkikelpoinen stablecoin, joka on 100% USD-tuettu ja jonka kiinteä arvo on 100 $. Tukijärjestelmään osallistuu 4 edunvalvojaa, sveitsiläinen pankki ja seitsemän muuta asianajajaa, jotka varmistavat, että Counos U: ta tuetaan 100-prosenttisesti Yhdysvaltain dollarilla..

Kolikon yli vuoden ajan omistavat Counos U -haltijat tuottavat 3,9%. Kolikon voi ostaa myös miltä tahansa pankilta sveitsiläisen ISIN: n kautta, ja se voidaan myös vaihtaa fiateihin, kuten USD, CHF, EUR tai muihin kryptoihin.

Staking-järjestelmä

Counos Platform SSO -tilin käyttäjät, jotka tallettavat Counos-kolikonsa tai Counos X: nsä yksinkertaisen mukaisesti panostusolosuhteet, saavat prosenttiosuuden kolikoistaan ​​valitsemansa ajanjakson ja suunnitelman perusteella.

Kolikoiden panostamiseksi ja palkkioiden saamiseksi käyttäjien on valittava kolmen kuukauden tai vuotuisen suunnitelman välillä ja säilytettävä kolikoita erityisissä lompakoissa, joihin vain heillä on pääsy..

Varojen digitalisointi

Yksityishenkilöt ja yritykset voivat käyttää Counos-alustaa (Counos.io) luoda omia vaihdettavissa olevia ja siirrettäviä digitaalisia varoja. Asiakkaat voivat arvopaperistaa ja merkitä kaikki omaisuuserät, alustan tarjoamalla liikkeeseenlaskuratkaisuja seuraaviin sijoitustuotteisiin: Aktiivisesti hallinnoidut sertifikaatit, Seurantatodistukset, Ei-pankkitavarat, Yksityinen velka, Oma pääoma, Kiinteistöt, Pääomalla suojatut velkakirjat, Luottolainat ja Vakuutuksiin liittyvät arvopaperit.

Lompakot

Counos on kehittänyt useita lompakkopalveluja, joissa asiakkaat voivat varastoida kolikoita panostamista tai kaupankäyntiä varten. Yhtiöllä on verkkoselaimen lompakko, ydinlompakko sekä mahdollisuus tuottaa paperilompakoita. Liikkuville käyttäjille löytyy Counsin mobiililompakko, joka on yhteensopiva sekä Android- että iOS-laitteiden kanssa.

Johtopäätös

Counos on kattava salausalusta, jonka avulla sekä yksittäiset käyttäjät että yritykset voivat investoida ja hyödyntää salaustoimintaa, maksujen integrointia ja panosta. Vaihdon avulla kaikki ympäri maailmaa voivat ostaa vakaita ja turvallisia digitaalikolikoita mistä tahansa pankista helposti.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me