Parhaat salausryhmät liittymään Facebookiin vuonna 2021

kryptovaluutta-ryhmät

Kryptovaluutta-ryhmiä löytyy kaikilta sosiaalisen median alustoilta digitaalisten omaisuuksien kasvavan suosion vuoksi. Saadaksesi uusimmat tiedot tällaisista varoista, sinun tarvitsee vain liittyä näihin kryptovaluutta-ryhmiin. Tämä artikkeli keskittyy Facebookin salausryhmiin, joihin sinun tulisi liittyä vuonna 2021.

Cryptocurrency Collectors Club

kryptovaluutta-ryhmät

Jotkut Facebookin salausryhmät ovat kultakaivos salaustilassa oleville uusille tulijoille. Cryptocurrency Collectors Club on yksi heistä, jolla on yli 75 000 jäsentä. Tämä antaa paljon tietoa ryhmän kokeneiden jäsenten saataville. Siksi se on ihanteellinen paikka aloittelijoille kysyä kysymyksiä ja saada vastauksia.

Ne, joilla on salauskauppaa koskevia kysymyksiä, pitävät tätä ryhmää erityisen hyödyllisenä erikoistuneen jäsenyyden vuoksi tällä alueella. Vaikka se on ihanteellinen uusille tulokkaille, se soveltuu myös kenellekään millä tahansa salausvaluutateollisuuden osaamisalueella. Jokaiselle löytyy aina jotain, joten jos etsit vastauksia, tämä on yksi ryhmä, josta kannattaa tutustua.

Cryptocurrency Academy

kryptovaluutta-ryhmät liittymään

Kuten nimestä käy ilmi, tämä on paikka, jossa jäsenet voivat oppia kryptovaluutasta. Vaikka suurin osa Facebookin kryptovaluutta-ryhmistä keskittyy pääasiassa kaupankäyntiin, Cryptocurrency Academy tarjoaa tietoja, jotka eivät kuulu kaupankäynnin osaamiseen. Jos etsit tietoa blockchain-tekniikasta, tämä on oikea paikka.

Ryhmästä löydät tietoa parhaista ICO: ista, konferenssien livestreameista ja yleisistä kryptovaluutta-artikkeleista, jotka ovat tärkeä tietolähde teollisuudesta. Tämän alustan laillisuuden suhteen sinun ei tarvitse huolehtia. Muistaa Ben Yu on yhtiön toimitusjohtaja StreamToken? No, hän on ryhmän järjestelmänvalvoja, joten voit olla varma, että saat siitä oikeat tiedot.

Bitcoin

Facebookin salausvaluutaryhmät

Oikein. Ryhmä on nimetty itse numeroisen kryptovaluutan mukaan. Tästä ryhmästä löydät viimeisimmät tiedot Bitcoinista. Lisäksi on olemassa oppaita Bitcoinin mielenkiintoisimmista näkökohdista viimeaikaisen kehityksen perusteella. Viimeaikainen aihe on käsitelty transaktiomaksuja, joista tulee päänsärkyä aina, kun Bitcoin on härkämarkkinoilla.

Ryhmä ei ole vain aktiivinen vaan myös avoin, mikä tarkoittaa, että kuka tahansa voi käyttää sitä ilman erityistä lupaa. Sinulla on myös pääsy kriittisiä aiheita koskeviin Youtube-videoihin, jotka koskevat suurinta digitaalista omaisuutta. Joten, se on täydellinen tapa olla ajan tasalla salaustilan tapahtumien eturintamassa.

SCM – Suppoman’s Crypto Masterminds

kryptovaluutta-ryhmät

Suppomanin salauksen mastermindit on yksi luotetuimmista salausryhmistä Facebookissa. Siinä on melkein 25000 jäsentä, uusia jäseniä lisätään päivittäin. Se on myös erittäin aktiivinen ryhmä, ja päivittäin lähetetään uutta sisältöä pitämään mielesi täynnä kryptovaluutatietoja.

Ryhmän loi Suppoman, merkittävä henkilö opiskelijoidensa kryptovaluutta-tilassa. Suppoman tarjoaa sisältöä kryptovaluuttojen hinnoista ja antaa ennusteita siitä, mitä todennäköisesti tapahtuu kryptoille. Jos tämä kuulostaa hyvältä, liity ryhmään päästäksesi siihen.

Crypt0: n uutisryhmä

kryptovaluutta-ryhmät liittymään

Kuten nimestä voi päätellä, Crypt0: n uutisryhmä on kyse salausvaluutauutisista. Tämä sisältää kaiken Bitcoinista ja muista kryptovaluutoista. On myös juoruja salausvaluutasta, huhuista ja hintakeskusteluista. Vuonna 2018 perustettu ryhmä on nuori mutta kasvava ryhmä, jolla on hieman yli 2000 jäsentä. Kuten useimmat muut kryptovaluutaryhmät, se on yksityinen ryhmä, joten sinun on haettava liittymistä ryhmään, ja voit käyttää kaikkea sisältöä, kun hakemuksesi on hyväksytty.

Litecoin (LTC Official) Ei botteja

kryptovaluutta-ryhmät

Oletko Litecoinin fani? Tämä sivu on erityisesti Litecoin-faneille, ja löydät siitä monia samanmielisiä ihmisiä. Ryhmä on uusi, perustettu 10. tammikuuta 2021, ja sillä on tällä hetkellä vain 74 jäsentä. Kaikkien keskustelujen on liityttävä Litecoiniin, ja aloittavien jäsenten on vastattava muutamaan kysymykseen, ennen kuin heidän jäsenyytensä voidaan hyväksyä. Vaikka kuka tahansa voi löytää tämän ryhmän, se on suljettu ryhmä, joka sallii jäsenten nähdä vain muut jäsenet ja mitä he tekevät.

Kryptovaluutta-sijoitus

Facebookin salausvaluutaryhmät

Kryptovaluutta-sijoitus on salaussijoittajien ryhmä. Tästä ryhmästä löydät merkityksellistä tietoa sijoittamisesta, mukaan lukien videot, viestit, ja voit myös kysyä salaustietojasi. Ryhmä julkaisee myös uutisia ja muutamia hintaennusteita. Jos olet uusi salaus ja etsit ohjeita sijoittamiseen, kokeile tätä avointa ryhmää, jossa on yli 74 000 jäsentä. Et tarvitse erityistä lupaa liittyäksesi ryhmään, joten miksi et antaisi sille kuvan?

Bitcoin Argentiina

kryptovaluutta-ryhmät

Bitcoin Argentiina on paikka kryptovaluutta-harrastajille, jotka puhuvat espanjaa. Vaikka ainoa Bitcoin näkyy otsikossa, voit löytää tietoa kryptovaluutasta yleensä. Jos ymmärrät espanjaa ja etsit vastauksia kysymyksiin, jotka koskettavat kryptovaluuttoja, se on oikea paikka mennä.

Ryhmällä on nyt yli 62 000 jäsentä ja se kasvaa nopeasti. Se on yksityinen, joten sinun täytyy hakea ja saada lupa liittyä ja päästä hämmästyttävään salamaailmaan espanjankielisille.

Kapteeni Altcoin – kryptovaluuttayhteisö

Kapteeni Altcoin – kryptovaluuttayhteisö on foorumi salaussijoittajille, kauppiaille ja harrastajille. Pohjimmiltaan kaikilla, jotka ovat kiinnostuneita salauksesta, on paikka ryhmässä, jossa käydään keskusteluja salausvaluutoista. Ryhmä on melko aktiivinen uuden sisällön kanssa joka päivä. Se auttaa sinua ymmärtämään kryptovaluuttateollisuutta paremmin ja sillä on vakaampi perusta kaupankäynnissä ja sijoittamisessa yleensä.

Salaussoturit

Salaussoturit on ainutlaatuinen salausvaluutatietoryhmä Facebookissa. Vaikka se tarjoaa yleistä tietoa kryptovaluutoista, se on ainoa ryhmä, jolla on oma tunnus, Crypto Warriors Token (CWT), joka on tarkoitettu erityisesti Facebook-ryhmälle. Jäsenet käyttävät tunnusta kilpailuihin osallistumiseen ja palkintojen voittamiseen.

Ryhmä yrittää tuoda korkealaatuista sisältöä Internetin suuresta tietomäärästä. Jos haluat laadukasta keskustelua salauksesta ja mahdollisuudesta voittaa joitain palkintoja, Crypto Warriors on ryhmä sinulle.

Kryptovaluuttauutiset 2021

kryptovaluutta-ryhmät

Tämä ryhmä perustettiin vuonna 2018 ja houkuttelee yhä enemmän ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneita uusimmista salausuutisista. Kryptovaluuttauutiset 2021 on luotu pitämään sinut ajan tasalla arvokkaimmista uutisista. Nämä 20,3 000 jäsentä todistavat, että lähetetty sisältö on korkealaatuista houkutellakseen mahdollisimman monta salauksen harrastajaa.

Lisäksi päivittäiset viestit osoittavat tämän ryhmän vakavuuden. Jos olet kiinnostunut salausmaailmasta ja haluat rikastuttaa tietämystään tällä alalla, sinun on vain liityttävä, jotta et menetä uusimpia uutisia.

Johtopäätös

Nämä ovat parhaita salausvaluutan Facebook-ryhmiä, joita voidaan seurata vuonna 2021. Olitpa sitten sijoittaja, kauppias tai vain salauksen harrastaja, ainakin yksi näistä ryhmistä tarjoaa etsimäsi sisällön. Jos olet uusi salausohjelma, huomaat myös, että monet ryhmät antavat sellaista tukea, jota etsit. Liity siis heihin ja aloita matkasi tulla salauksen asiantuntijaksi.

Esillä oleva kuva: tradersdna.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me