Guarda Wallet Review | Ominaisuudet, turvallisuus, edut ja haitat

Guarda Wallet Review

Nykyään on paljon salauksen lompakoita. Yksi tällaisista lompakoista, joka on rakentanut melkoisen maineen itselleen teollisuudessa, on Guarda-lompakko.

Tämänpäiväisessä katsauksessa tarkastelemme perusteellisesti Guarda-lompakon tarjoamia ominaisuuksia, turvallisuutta sekä hyviä ja huonoja puolia.

Guarda-lompakon kuvaus

Guarda on monikryptovaluuttainen lompakko, joka tarjoaa muita kuin säilöönottopalveluja käyttäjille, jotka haluavat tallentaa, lähettää ja vastaanottaa digitaalisia aineistoja.

Sen perusti vuonna 2017 Guardarian OÜ -yhtiö, joka on rekisteröity Euroopan unioniin. Viron rahanpesun selvittelykeskus (Financial Intelligence Unit) on myöntänyt yritykselle luvan tarjota laillisesti salauksen ja fiatin välityspalveluja.

Tähän mennessä he ovat lanseeranneet noin 10 erilaista tuotetta, mukaan lukien lompakot, mutta myös vaihtoa, salausmaksuratkaisuja, tunnuskehittäjiä ja prepaid-maksukortteja.

Guarda-lompakko on yksi heidän suosituimmista ja tunnetuimmista tuotteistaan, koska sitä käytetään salausyhteisössä monipuolisuuden ja turvallisuuden vuoksi..

Tuetut valuutat ja maat

Guarda-lompakon avulla käyttäjät voivat tallentaa, lähettää ja vastaanottaa 49 erilaista kolikkoa ja yli 10 000 rahaketta, mukaan lukien:

Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Bitcoin Gold (BTG), Bitcoin SV (BSV), Cardano (ADA), Ethereum (ETH), Ethereum Classic (ETC), Dash (DASH), Decred (DCR), Digibyte (DGB), Dogecoin (DOGE), EOS (EOS), Litecoin (LTC), Monero (XMR), NEM (XEM), NEO (NEO), Qtum (QTUM), Ripple (XRP), Stellar (XLM), TRON (TRX), Tether (USDT), Zcash (ZEC), Zcoin (XZC), Vechain (VET), ERC-20-merkit, BEP-2-merkit, aallot (WAVES), Qtum (QTUM) ja monet muut.

Kaikkien maiden käyttäjät voivat käyttää lompakkoa, vaikka on parempi tarkistaa maasi salausvarastointia tai kauppaa koskeva lainsäädäntö.

Järjestelmän yhteensopivuus

Guarda-työpöydän lompakkoGuarda-lompakko on erittäin monipuolinen, koska se on yhteensopiva käytettäväksi verkko-, työpöytä- tai mobiilimuodossa.

Työpöydän lompakko: Guardan kevyt työpöydän lompakko on yhteensopiva Linux-, Windows- ja MacOS-järjestelmien kanssa. Lompakon käyttäminen ei vaadi rekisteröitymistä tilille.

Guarda-verkkolompakkoGuarda-verkkolompakko: Guarda-web-lompakkoa voidaan käyttää kaikilla laitteilla, joilla on internetyhteys. Verkkolompakko voidaan liittää myös Ledgerin sovellusliittymään.

Guarda matkapuhelinMatkapuhelin: Guarda Mobile Multiwallet -sovellusta voidaan käyttää sekä Android- että iOS-laitteissa. Android-lompakkoa voidaan käyttää vain uudemmissa tai vähintään Android 4.4 -versioissa. IOS-versiossa on laaja valikoima laitteiden yhteensopivuutta (iPhone / iPad / iPod Touch), ja se voidaan asentaa vain iOS 10.0- tai uudemmille versioille.

Selaimen laajennus: Guardassa on myös Chrome-selainlaajennus, joka mahdollistaa vuorovaikutuksen minkä tahansa selaimen sovelluksen kanssa.

Android SPV -lompakko: Guarda loi myös avoimen lähdekoodin yhden valuutan lompakot moninaisille kolikoille. Heidän Android Moxi -lompakkonsa on rakennettu erityisesti Zcashille, koska se käsittelee suojattuja tapahtumia.

Käyttöliittymä ja käyttökokemus

Käyttöliittymä on suunniteltu minimalistiseksi ja helposti käytettäväksi, joten se on suosittu valinta aloittelijoille, jotka haluavat ostaa tai myydä pieniä määriä kryptovaluutta.

Kuinka hankkia Guarda-lompakko

Toisin kuin muut lompakot, sinun ei tarvitse antaa sähköpostiosoitetta, puhelinnumeroa tai henkilötodistusta rekisteröityäksesi Guardaan. Käymme läpi työpöydän lompakon luomisen vaiheet:

 1. Lataa ja asenna Guarda-lompakkosovellus tietokoneellesi;
 2. Käynnistä sovellus;
 3. Napsauta “Luo uusi lompakko”;
 4. Valitse vahva salasana lompakollesi;
 5. Kirjoita se ylös;
 6. Napsauta “Olen kirjoittanut sen ylös”;
 7. Napsauta “Lataa varmuuskopio”, jotta varmuuskopiotiedosto tallennetaan.
 8. Lompakkosi on luotu, ja sinut viedään takaisin tilisi hallintapaneeliin.
 9. Luo lompakko jokaiselle haluamallesi salaukselle.

Tietenkin on myös mahdollista tuoda muita omistamia lompakoita uuden luomisen sijaan:

 1. Avaa Guarda Desktop -lompakko tietokoneellasi;
 2. Napsauta “Tuo tai palauta”;
 3. Napsauta tuotavaa salausta ja kirjoita nykyisen lompakon yksityinen avain;
 4. Napsauta Lisää lompakko;
 5. Napsauta tämän jälkeen “Tuo”;
 6. Valitse salasana Guarda-lompakollesi;
 7. Napsauta “Lataa varmuuskopio” tallentaaksesi avainten varmuuskopiotiedoston.

Kuinka käyttää Guarda-lompakkoa

Kuinka lähettää salaus

 1. Siirry Guarda-lompakon “Lähetä” -välilehdelle ja napsauta sitä;
 2. Valitse salauslompakko Lähettäjä-kentästä, joka on lompakko, josta haluat lähettää varat;
 3. Lisää lompakon vastaanotto-osoite Vastaanottaja-kenttään joko manuaalisesti tai skannaamalla QR-koodi.
 4. Valitse summa, jonka haluat lähettää. Voit myös napsauttaa Lähetä kaikki -painiketta lähettääksesi kaikki lompakkollasi olevat varat;
 5. Napsauta “Seuraava”;
 6. Tarkista huolellisesti tapahtumasi tiedot, jos ne ovat oikeita, ja napsauta “Vahvista”. Napsauta “Takaisin” muokataksesi virheitä.

Kuinka ostaa salaus

 1. Siirry Guarda-lompakkoon ja napsauta “Osta” -välilehteä.
 2. Valitse avattavasta valikosta asuinmaasi.
 3. Kirjoita Lähettäjä-kenttään ostamasi hinta ja valitse fiat;
 4. Valitse Lompakko-kentästä ostettavan salauksen tyyppi.
 5. Valitse maksutapa (Kortti / Pankkisiirto);
 6. Napsauta “Seuraava”;
 7. Vahvista tapahtuman tiedot, napsauta “Vahvista”;
 8. Sinut ohjataan Simplex-maksuyhdyskäytävään;
 9. Suorita tilaus noudattamalla annettuja ohjeita.

Kuinka käyttää Guardaa

Lisäominaisuuksia

Suora kolikoiden osto

Guardan avulla voit ostaa kryptoja suoraan lompakostasi fiat-valuutoilla joko pankkisiirrolla tai luottokortilla. Pankkisiirto toteutetaan yhteistyössä Coinify, ja luottokorttiostot otetaan käyttöön niiden Simplex-integraation avulla.

Käyttäjät voivat ostaa salauksen seuraavilla valuutoilla: Euro (EUR), Dollari (USD), Ison-Britannian punta (GBP), Rupla (RUB) ja Tanskan kruunu (DKK).

Ledger-integraatio

Guardan avulla voit integroida lompakon suosittuun laitteisto Ledger-lompakkoon. Se toimii ongelmitta Guardan verkkolompakossa Chromessa, Mozilla Firefoxissa tai Operassa.

Tunnuskehitin

Toinen Guardan tarjoama palvelu on ERC-20-merkkigeneraattori. Tämän ominaisuuden avulla voit luoda oman salaustunnuksen tyhjästä, olipa kyseessä ICO, yritys tai vain kokemus.

Lompakon maksut

Kaikki Guarda-lompakon versiot ovat maksuttomia. Ainoa “maksu” olisi verkkomaksut, joilla ei ole mitään tekemistä lompakon kanssa.

Suojausominaisuudet

Guarda ei pidä käyttäjien yksityisiä / julkisia avaimia, salasanoja tai henkilökohtaisia ​​tietoja palvelimillaan. Tämä tarkoittaa, että käyttäjä on ainoa, jolla on määräysvalta varoihinsa, ja tämä vähentää mahdollisuutta menettää tietonsa tai avaimet hakkeroida Guardan palvelimille.

Guarda vaatii käyttäjää tallentamaan varmuuskopiotiedoston joka kerta, kun hän luo tai tuo lompakon. On myös automaattinen istunnon aikakatkaisu, joka kirjaa sinut ulos tilistä, jos toimintaa ei ole tietyn ajanjakson ajan.

Varmuuskopiointi on välttämätöntä, koska se on ainoa tapa saada takaisin pääsy lompakkoon, jos olet kadottanut avaimesi.

Lisäksi kaikki varmuuskopiot suojataan AES-salauksella (Advanced Encryption Standard), joka on luotettava algoritmi, jota käytetään arkaluontoisten tietojen suojaamiseen sähköisessä muodossa.

Mobiiliversio voidaan määrittää siten, että Touch ID / Face ID avataan yhteensopivissa laitteissa.

Asiakaspalvelu

Guardan asiakastuki koostuu lippujärjestelmästä ja laajasta UKK-osiosta, joka tarjoaa vastauksia ja selityksiä useimpiin kysymyksiin. Useimmat käyttäjät ovat ilmoittaneet, että Guardalla on nopeat vastausajat aina, kun he lähettävät lipun.

Tukitiimin on ilmoitettu olevan erittäin aktiivinen verkossa, ja se vastaa kaikkiin arvosteluihin, olivatpa ne negatiivisia tai positiivisia, sekä kommentteihin, kysymyksiin tai muihin ongelmiin. Tämä huomio ja herkkyys ovat keränneet heille paljon positiivisia arvosteluja verkossa.

Maine

Suuri enemmistö käyttäjäarvioinneista on myönteisiä ja kertoo olevansa tyytyväinen lompakkotuotteeseen ja sen palveluihin. Oli kuitenkin joitain huonoja arvosteluja, jotka väittivät, että lompakko varasti salauksen heiltä. Mutta koska lompakossa ei ole avaimia, ongelma on saattanut johtua käyttäjän huonosta hallinnasta.

Toinen raportoitu asia koski huonoja valuuttakursseja. Kaiken kaikkiaan Guarda on erittäin arvostettu yhteisössä omistautumisestaan ​​turvallisuuteen ja nopeisiin palveluihin.

Guarda Wallet Review: Tuomio

Guarda on monikäyttöinen lompakko, jolla voidaan tallentaa paljon salakolikoita ja rahakkeita turvalliseen ympäristöön, jossa käyttäjällä on täydellinen hallinta omaisuutensa suhteen.

Guarda Wallet Review: Plussat ja miinukset

Plussat:

 • Yhteensopiva työpöydän, verkon, selaimen kanssa & Matkapuhelin;
 • Helppokäyttöinen;
 • Ominaisuudet sisäänrakennettu vaihto;
 • Hyväksyy luottokorttiostot;
 • Usean valuutan tuki;
 • Hyvä maine;
 • Ei omista yksityisiä avaimia.

Haittoja:

 • Jotkut käyttäjät ilmoittivat korkeista valuuttakursseista.

Esittelykuva: guarda

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me