Kraken-arvostelu | Palkkiot, turvallisuus, edut ja haitat

Kraken vaihto-arvostelu

Kraken-pörssitarkastuksessamme käymme läpi joitain ominaisuuksia ja ominaisuuksia, jotka tekevät tästä pörssistä yhden markkinoiden suosituimmista kauppapaikoista..

Käymme läpi heidän tarjoamansa parhaat palvelut vaihtoona, keskustelemme heidän hinnoittelustaan ​​ja maksuistamme ja katsomme, mikä erottaa Krakenin tarkemmin muista salausvaihdoista. Monet ihmiset saattavat kysyä itseltään: Onko Kraken turvallinen? tai… Pitäisikö minun sijoittaa kryptovaluuttoihin Krakenin avulla? Joten löydät varmasti vastauksen alla.

Krakenin pörssin yleiskatsaus

kraken-arvostelu

Kraken on salaus-salaus- ja fiat-salaus -vaihto, joka toimii kuin perinteinen pörssi sovittamalla osto- ja myyntitilaukset maksua vastaan. Pörssi on yksi suosituimmista salauskauppapaikoista, ja sillä on yksi maailman suurimmista Bitcoin- ja Euro-kaupankäyntimääristä.

Jesse Powell perusti virallisesti vuonna 2011, Kraken luotiin vastauksena Mt. Goxin tietoturvaloukkaus. Se oli ensimmäisten salausvaluutanvaihtojen joukossa, jotka sisällytettiin Bloombergin terminaaleihin, ja saatiin todistettavissa oleva todiste varantotarkastuksesta.

Alusta on suunnattu enemmän ammattimaisille kauppiaille tarjoamalla kattava joukko työkaluja, kuten yksityiskohtainen kaavio ja indikaattorit, sekä salauskauppavaihtoehdot, kuten marginaalikauppa, OTC, pimeä poolikauppa, futuurisopimukset ja optiot. Tämän avulla elinkeinonharjoittajat voivat maksimoida voittonsa markkinoiden heilahdusten perusteella käyttämällä edistyneitä kaupankäyntistrategioita.

SIVUHUOMAUTUS. Salattu tumma uima-allas on yksityinen kaupankäyntialusta, jonka avulla käyttäjät voivat käydä kauppaa julkistamatta tapahtumia. Tämä antaa suurille pelaajille (tunnetaan valaiksi) ostaa / myydä suuria määriä salausta vaikuttamatta suoraan markkinoihin ja kryptovaluutan hintaan.

Tuetut valuutat

Kraken tarjoaa laajan valikoiman kaupankäyntivaihtoehtoja sekä fiat- että salausparina. Alusta tukee kaikkiaan 50 salausta, mukaan lukien Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Bitcoin Cash (BCH), Monero (XMR), Dash (DASH), Litecoin (LTC), Ripple (XRP) , Stellar Lumens (XLM), Ethereum Classic (ETC), Zcash (ZEC), Dogecoin (DOGE), EOS (EOS) sekä monia muita altcoineja.

Krakenin käyttäjät voivat myös tehdä talletuksia ja nosteita useilla eri valuutoilla, kuten CAD, EUR, GBP, JPY ja USD.

Ripple-kaupankäynnin osalta Krakenilla on saatavana 4 fiat-valuuttaparia ja 1 kryptovaluuttapari:

 • USD / Ripple;
 • EUR / Ripple;
 • CAD / Ripple;
 • JPY / Ripple;
 • BTC / Ripple.
 • Washington;
 • New York.

Likviditeetti ja kaupankäyntimäärät

Pörssissä on korkea likviditeetti, mikä puolestaan ​​on johtanut suuriin kaupankäyntimääriin. Hyvä likviditeetti on välttämätöntä vaihdolle, koska kaupat rahoitetaan paljon helpommin ja nopeammin.

Kraken-arvostelu Käyttöliittymä

kraken käyttöliittymä

Krakenin käyttöliittymä on jaettu kolmeen malliin: Simple, Intermediate ja Advanced. Sen kaupankäyntiohjelmistoa pidetään yhtenä alan monimutkaisimmista ja kattavimmista, koska sen kaikki osiot sisältävät yhä monipuolisemman joukon kaupankäynnin parametreja.

Vaikka kaupankäyntirajapinta saattaa tuntua hieman sekaisin kaikilla ominaisuuksillaan, se on täydellinen edistyneille kauppiaille. Tämä käyttöliittymä on saatavana 13 värimallina, jotka käyttäjä voi muuttaa yhdellä napsautuksella.

Hinnoittelukaavio voidaan asettaa siirtymään täysikokoiseen näyttötilaan. Kaavion oikealla puolella on peruspiirustustyökalut, Fibonacci-jatke ja retracement-työkalut.

Tilauskirjasta löydät tarjous- ja kysyntähinnat, joihin sisältyy kaupan historia ja tarkkailulista.

Käyttäjät voivat myös muuttaa parametreja, kuten liikkuvien keskiarvojen ja Bollingerin kaistoja kaikille kaavion peitteille, sekä kaupankäynnin indikaattoreita.

Maksuvaihtoehdot

Kraken tukee talletusta ja nostoa useilla tavoilla: pankkisiirroilla, SEPA: lla, SWIFT: llä, pankkisiirroilla ja kryptovaluutoilla.

Kraken-palkkiot

Löydät Kraken-katsauksestamme katsaus siirtomaksuihin, jotka vaihtelevat tapahtumakustannusten mukaan ja joita voidaan säätää maksupalvelun palkkiorakenteiden mukaan. Nykyiset palkkiot ovat:

 • EUR SEPA: Talletus (ilmainen) / Nosto (0,09 €) – vain ETA-maat;
 • USD: n pankkisiirtotalletus ($ 5 USD) / nostaminen ($ 5 USD) – vain Yhdysvallat;
 • EUR pankkisiirto (10 €) – vain Yhdysvaltojen ulkopuolella;
 • USD: n pankkisiirtotalletus ($ 10 USD) / nostaminen ($ 60 USD) – vain Yhdysvaltojen ulkopuolella;
 • JPY-pankkitalletus (ilmainen, vähintään 5000 deposit talletus) / nostot (¥ 20) – vain Japani;
 • CAD-talletus (ilmainen) / EFT-nosto (10 USD CAD-maksu, 25 000 USD päivittäin enintään).

Lähes kaikki salaustalletukset ovat maksuttomia, mutta nostosta peritään maksuja:

 • Bitcoin (XBT): Nosto (0,001 BTC);
 • Eter (ETH): Talletus (pieni transaktiomaksu ETH: n siirtämiseksi Krakenin lompakkoon) / Nosto (0,005 ETH);
 • Ripple (XRP): peruuttaminen (0,02 XRP);
 • Litecoin (LTC): peruuttaminen (0,02 LTC);
 • Bitcoin Cash (BCH): Nosto (0,001 BTC);
 • Tether (USDT): Nosto (5 USDT);

Kaupankäyntimaksut

Krakenin maksu rakenne on hiukan monimutkaisempi, ja siinä on valmistaja-taker-järjestelmä, joka perustuu 30 päivän kaupankäynnin aikana laskettuihin määriin. Palkkiot veloitetaan jokaisesta tehdystä kaupasta, ja ne on jaettu neljään luokkaan: kaupankäynti, stablecoin, tumma uima-allas ja marginaalikauppa.

On tärkeää huomata, että niiden tumma uima-allas on saatavana vain vahvistetuille Pro-tileille, ja vähimmäistilauskoot ovat 11,5 XBT (~ 100 000 dollaria) ja 375 ETH (~ 50 000 dollaria)..

Kaupankäyntimaksut:

Krakenin kaupankäyntimaksut

Stablecoin-palkkiot:

Kraken Stablecoin -maksut

Pimeän uima-altaan maksut:

Kraken Dark -allasmaksut

Marginaalikaupan palkkiot:

maksuaikataulut

Kraken-katsauksemme Vahvistusprosessi

Kuten kaikki muutkin suuret salausvaihdot, Kraken noudattaa sekä rahanpesun torjunnan (AML) että KYC: n (tunne asiakkaasi) määräyksiä. Tämä tarkoittaa, että käyttäjien, jotka haluavat käyttää alustaa, on vahvistettava tilinsä käyttämällä henkilökohtaisia ​​tietoja, kuten koko nimi ja osoite.

Alustalla on 5 käyttäjäryhmää, jotka on erotettu heidän suorittamiensa toimintojen perusteella. Jokaisella tasolla on erilaisia ​​etuja.

Taso 0 on jokaisen sähköpostitse vahvistetun tilin lähtötaso. Tason 0 tili voi selata alustaa, mutta ei voi tehdä talletuksia, nostaa tai käydä kauppaa.

Taso 1 tilit tarkistetaan KYC- ja AML-menettelyillä antamalla henkilökohtaiset tiedot, kuten koko nimi, syntymäaika, maa ja puhelinnumero. Nämä tilit voivat käydä kauppaa kryptovaluutoilla, mutta eivät saa käydä kauppaa fiatilla tai tehdä nostoja ja talletuksia.

Taso 2 saavutetaan antamalla täydellinen fyysinen osoitteesi, ja käyttäjät voivat tallettaa tai nostaa enintään 2000 euroa / viikko tai 10000 euroa / kuukausi. Lisäksi ne antavat käyttäjille mahdollisuuden käydä kauppaa sekä fiatilla että salauksella ja nostaa jopa 10000 dollaria viikossa ja 50000 dollaria kuukaudessa.

Taso 3 tilit vaativat henkilöllisyystodistuksen ja osoitetodistuksen. He avaavat talletukset ja nostot Kanadan dollareilla (CAD) nostamalla nostorajoja 50 000 dollariin viikossa ja 200 000 dollariin kuukaudessa. Fiat-kaupat nostetaan myös 25 000 dollariin viikossa ja 200 000 dollariin kuukaudessa.

Taso 4 on korkein käytettävissä oleva taso Krakenissä ja vaatii perusteellisen henkilöllisyystarkastuksen, mutta tarjoaa pääsyn alustan kaikkiin ominaisuuksiin. Tier 4 -tilin vahvistamiseksi sinun on allekirjoitettava hakemuslomake ja KYC-asiakirjat. Sekä salaus- että fiat-tapahtumien rajoituksia korotetaan huomattavasti.

Turvallisuus

Jos vielä kysyt itseltäsi: Onko Kraken turvallinen? Sitten sinun on tiedettävä, että Krakenia pidetään yhtenä alan turvallisimmista salausvaihdoista. Alusta tallentaa 95% salausvaroistaan ​​ilmarakoisiin kylmäsäilytyslompakkoihin, jotka ovat maantieteellisesti jaettuja ympäri maailmaa.

Kaikki arkaluonteiset ja henkilökohtaiset käyttäjätiedot salataan ja pidetään suojatuilla palvelimilla. Muita tietosuojatoimenpiteitä ovat GSL ja Master Key -ominaisuudet.

Tiimi käyttää myös vuorokauden ympäri vuorokauden valvontaa ja itse verkkotunnusta, joka seuraa kaikkea lähtevää ja saapuvaa toimintaa.

Krakenin turvallisuusblog.kraken.com

Käyttäjätilien kohdalla Kraken vaatii, että ne aktivoivat 2-tekijän todennuksen. Vaihto sisältää myös sähköpostivahvistuksen kotiutuksille, globaalin asetuksen aikalukituksen, rakeiset API-avaimen oikeudet, muokattavan tilin ajan ja SSL-salauksen verkkosivuston liikenteelle.

Kraken-katsauksestamme löydät, että se on kaikkien Yhdysvaltojen “tiedä asiakkaasi” -käytäntöjen mukainen petosten ja laittoman rahoituksen estämiseksi..

Toukokuussa 2017 Kraken joutui DDoS-hyökkäyksen kohteeksi, joka esti käyttäjiä suorittamasta kauppoja. Alusta siirtyi verkkoon ongelman ratkaisemiseksi ja sen turvallisuuden parantamiseksi. Tästä huolimatta pörssi ei ole toistaiseksi koskaan menettänyt varoja hakkeroinnissa.

Kraken Asiakaspalvelu Arvostelu

Krakenin asiakastukiblog.kraken.com

Kraken tarjoaa ympärivuorokautisen tuen sähköpostitse, ja käyttäjät voivat myös ottaa yhteyttä tukitiimiin suoraan chat-ominaisuutensa kautta. Sivustolla on myös yksityiskohtainen UKK-sivu, jolla on vastauksia yleisimpiin kysymyksiin, jotka koskevat tiliä, maksuja ja kaupankäyntiä.

Alusta on tavoitettavissa myös sen sosiaalisissa tileissä Facebookissa, Twitterissä ja Redditissä, joissa käyttäjät voivat saada nopeasti vastauksia ongelmiinsa. Monet käyttäjien valitukset koskevat Krakenin sisäistä lippujärjestelmää, joka on toisinaan melko hidasta.

Yleensä Krakenin vastausaika on 24 tuntia, mutta suurempien määrien ollessa kyseessä vaihto kestää jonkin aikaa.

Kraken Exchange Review: Tuomio

Krakenin salauksenvaihtotarkastelun johtopäätös on, että se on yksi johtavista alustoista alallaan hyvästä syystä. Sillä on korkea likviditeetti, runsaat salaustiedot, kilpailukykyiset palkkiot ja runsaasti kehittyneitä kaupankäyntivälineitä ja -vaihtoehtoja.

Huomaa: Tämä viesti julkaistiin alun perin 20. syyskuuta 2019, ja se on päivitetty kokonaan sisällön täydellisyyden ja oikeellisuuden vuoksi 14. joulukuuta 2020..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me