Mikä on Exodus ja miten se toimii | Onko se turvallista vai ei?

Tietoja Exodus Walletista

Exodus-lompakko on yksi markkinoiden uusimmista työpöydän kryptovaluutta-lompakoista. Virallisen julkaisunsa jälkeen heinäkuussa 2016 se on jatkuvasti kasvattanut käyttäjäkuntaansa, ei ole yllättävää, kun otetaan huomioon sen käyttäjille tarjoama pakottava ominaisuuspaketti.

Aluksi on tärkeää huomata, että Exodus Walletilla on kolme pääkomponenttia: itse lompakko, salkkuosa ja vaihto-integraatio. Exodus on saatavana Windowsille, macOS: lle ja Linuxille, ja sen voi ladata sovelluksen kautta virallinen nettisivu.

Tässä artikkelissa keskustelemme yksityiskohtaisesti kaikista kolmesta osasta, tarkastelemme tämän lompakon etuja ja haittoja ja lopulta selvitämme, onko se turvallinen vai ei.

Uusi logo, uudet aloitukset

“Alan seksikkäimmäksi blockchain-käyttöliittymäksi” pidetty Exodus-lompakko nautti käyttäjistään uudella kuvalla, joka on “vielä seksikkäämpi”.

Vielä hämmästyttävämpi on lompakon uusin 18.11.21-versio, jossa on joitain omaisuuden lisäyksiä. Jos et ole kärsimätön lataamaan uusinta versiota, siirry yrityksen sivustoon Lataukset sivu.

Yhtiön uudessa logossa on samat 4 nuolta, jotka viittaavat seuraaviin toimintoihin: “Omaisuuden lähettäminen, vastaanottaminen ja vaihtaminen digitaalisten omaisuuserien välillä”. Sillä aikaa Exodus kehittyy, yhtiö lupaa säilyttää perusarvonsa tosiasioista huolimatta.

Uuden omaisuuden lisäyksen osalta Exodus ilmoitti vuoden 2018 viimeisellä neljänneksellä, että sen stablecoin-pohjainen salkku kasvaa ja yritys tarjoaa nyt tukea stablecoin Paxosille (PAX)..

Mikä tekee Exoduksesta houkuttelevan?

Lompakko

Ennen kaikkea Exodus on kryptovaluutta-lompakko, mikä tarkoittaa, että sen on tarjottava käyttäjille nopea ja tehokas tapa käyttää varojaan, seurata tapahtumia sekä lähettää tai vastaanottaa kolikoita. Tältä osin Exodusilla on kaikki kattavuus, ja mikä vielä parempaa, sen avulla voit myös suodattaa tapahtumia (käyttämällä esimerkiksi lähetettyjä, vastaanotettuja ja vaihdettuja tekijöitä).

Exodusta voidaan helposti kuvata monivaraiseksi lompakkoksi, koska se tukee useita kolikoita ja rahakkeita, mukaan lukien joitain suosituimpia, kuten Bitcoin, Ethereum, Ethereum Classic, Bitcoin Gold, Bitcoin Cash, Dash ja Zcash, muutamia mainitakseni. Täydellinen luettelo tuetuista kolikoista on lompakon verkkosivustolla.

www.exodus.io

Portfolio-osio

Jos sovelluksen Wallet-osion käyttäminen ei vakuuttanut sinua siitä, että tämä on hyvin tehty sovellus, Portfolio-osio vakuuttaa sinut varmasti tästä tosiasiasta. Se tarjoaa laajan tason yleiskatsauksen omistuksistasi. Sen avulla on erittäin helppoa hallita digitaalisia omaisuuttasi sekä seurata omaisuuden salkun arvoa markkinaolosuhteiden muuttuessa, ja se tekee sen tyylikkäimmällä mahdollisella tavalla kauniiden ympyräkaavioiden avulla.

Itse asiassa sovelluksen käyttöliittymä on yksi sen vahvuuksista, koska siinä yhdistyvät tyylikäs käyttöliittymä joustavuuteen ja käyttäjien esteettömyyselementteihin, mikä saa jopa aloittelevat käyttäjät tuntemaan olonsa kotoisaksi. Kaikki tuntuu oikealta, ja voit todella nähdä työn, jonka kehitystiimi on tehnyt siihen varmistaakseen, että kaikki kuvakkeet, painikkeet tai käyttöliittymäelementit ovat kuvapisteitä täydellisiä.

www.exodus.io

Sisäänrakennettu vaihto

Exodus tarjoaa integraation myös ShapeShift-sovellukseen, jolloin voit vaihtaa kolikoita suoraan lompakon kauniiseen käyttöliittymään. Tämä lyhentää myös koko prosessia, koska sinun ei enää tarvitse lähettää heitä vaihtamaan. Tämä ominaisuus on täydellinen kauppiaille, jotka ovat erikoistuneet päivittäiseen kaupankäyntiin.

www.exodus.io

Entä turvallisuus?

Ensinnäkin on syytä huomata, että tämä on työpöydän lompakko, joten se ei pysty vastaamaan laitteiden lompakoiden tarjoamille suojaustasoille. Exoduksen takana oleva tiimi on kuitenkin työskennellyt ahkerasti varmistaakseen, että lompakko on mahdollisimman turvallinen. Esimerkiksi Exodus tarjoaa järjestelmän, jonka avulla voit palauttaa varasi 12 sanan palautuslauseella. Tämä tarkoittaa, että vaikka menetät tietokoneen tai kannettavan tietokoneen tai jotain tapahtuu eikä lompakkoasi ole enää asennettu, voit asentaa sen uudelleen ja linkittää sen takaisin tiliisi. Lisäksi kaikki omaisuutesi on täysin salattu, mutta vain salasanan avulla. Valitettavasti Exoduksella ei ole kaksivaiheista todennusta, ominaisuutta, jonka pitäisi lopulta ja toivottavasti löytää tiensä lompakon pakettiin.

www.exodus.io

Toinen tietämisen arvoinen seikka on se, että lompakko ei ole 100-prosenttisesti avoimen lähdekoodin, mikä tarkoittaa, että käyttämällä Exodusta luot periaatteessa luottamuksesi (enemmän tai vähemmän) kehitystiimiin. On kuitenkin syytä huomata, että Exodus on saanut paljon kiitosta julkaisunsa jälkeen ja on jatkuvasti kasvattanut käyttäjäkuntaansa. Tämä on selkeä osoitus siitä, että sen takana oleva kehitystiimi on erittäin vakava ja ammattimainen.

Johtopäätös

Kaiken kaikkiaan Exodus on yksi parhaista markkinoilla olevista työpöydän lompakoista. Luultavasti parhaan käyttöliittymän kaikista työpöydän lompakoista, kunnolliset turvaominaisuudet, vaihto-integrointi ja hyvä tuki lukuisille kolikoille, sillä on paljon asioita, ja sen pitäisi vastata niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kauppiaille. Parempi on, että sillä on uskomattoman kattava tietopankki / usein kysytyt kysymykset -osio, jossa on hyödyllisiä artikkeleita, videoita, opetusohjelmia ja oppaita.

Kahden tekijän todennuksen puuttumisen lisäksi on olemassa muutamia muita mahdollisia haittoja. Esimerkiksi Exodus ei salli käyttäjien hallita erillisiä lompakon osoitteita jokaiselle tuetulle digitaaliselle valuutalle.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me