OWNR Wallet Review: Lisensoitu ja turvallinen salauslompakko, jossa on sisäänrakennettu vaihto

OMISTA Lompakko

On olemassa monia lompakoita, jotka on luotu yksinomaan kryptovaluuttojen varastointiin. Aikana, jolloin monet vaihdot ja alustat on hakkeroitu, on välttämätöntä valita lompakko, joka tarjoaa äärimmäisen suojan. OWNR-lompakko auttaa käyttäjiä pitämään digitaaliset kolikkonsa turvassa ulkoisilta uhilta ja tarjoaa samalla useita hyödyllisiä ominaisuuksia sekä haltijoille että kauppiaille.

Contents

Tietoja OWNR Walletista

oma lompakkoOWNR Wallet on virolainen osakeyhtiö, jonka IT-asiantuntijaryhmä perusti vuonna 2018. Yritys koostuu henkilöistä, joilla on vuosien kokemus esimerkiksi fintechistä, kyberturvallisuudesta, salausvaluutoista ja markkinoinnista..

OWNR: n kehittäjät ovat tehneet tehtävänsä luoda uraauurtava lompakko, joka täydentää usean omaisuuden salausekosysteemiä. Lompakko luotiin toimimaan all-in-one-työkaluna, josta on hyötyä kaikentyyppisille tekniikoille. Lisätoiminnot otetaan käyttöön ajoissa nykyiseen versioon saakka kattavan säilytys- ja kaupankäyntikokemuksen tarjoamiseksi.

Lisensointi

lisensoitu lompakkoOWNR-lompakko on yksi harvoista markkinoilla olevista salatussa lompakossa. Nykyään lailliset viranomaiset eivät ole sertifioineet monia salauspalveluita, ja käyttäjät voivat menettää varansa ilman, että operaattorit tukevat oikeudellisia seurauksia. OWNR: llä on kaksi lisenssiä, joista toinen voi vaihtaa virtuaalivaluuttoja fiatia vastaan ​​(FVR000645) ja toinen isännöidä virtuaalivaluutta lompakon palvelua (FRK000559).

Laitteiden yhteensopivuus

Tiimi on kehittänyt lompakkosovelluksia sekä työpöydän että matkapuhelimen käyttäjille. Tämän avulla asiakkaat voivat tarkistaa ja hallita salausvarojaan kotona tietokoneelta tai ostaa kolikoita tien päällä älypuhelimelta. Työpöytäsovelluksen voi ladata seuraaville käyttöjärjestelmille: Mac OSX, Windows (32 ja 64 bittiä) ja Linux (32 ja 64 bittiä). Lompakossa on myös kaksi mobiilisovellusversiota, yksi Android-käyttäjille ja toinen iOS-käyttäjille.

mobiili- ja pöytätietokoneiden käyttäjät

Käytettävissä olevat maat

Koska fiat-salauksen ostamista koskevat säännöt vaihtelevat alueellisista lainkäyttöalueista riippuen, vain tietyistä maista tulevat käyttäjät voivat käyttää vaihtopalvelua.

Albania
Andorra
Antigua ja
Barbuda
Armenia
Itävalta
Azerbaidžan
Bahama
Bahrain
Barbados
Belgia
Belize
Bhutan
Botswana
Brunei
Bulgaria
Cabo Verde
Komorit
Kroatia
Kypros
Tsekin tasavalta
Demokraattinen
Tasavalta
Kongon
Tanska
Djibouti
Dominica
El Salvador
Päiväntasaajan Guinea
Viro
Eswatini
Fidži
Suomi
Ranska
Gabon
Georgia
Saksa
Ghana
Kreikka
Grenada
Guyana
pyhä Meri
Unkari
Irlanti
Italia
Jamaika
Kazakstan
Kiribati
Laos
Latvia
Liechtenstein
Liettua
Malawi
Marshall
Saaret
Mauritania
Mauritius
Mikronesia
Moldova
Monaco
Mongolia
Montenegro
Namibia
Nauru
Alankomaat
Uusi Seelanti
Norja
Oman
Palau
Panama
Papua Uusi
Guinea
Puola
Portugali
Romania
Venäjä
Ruanda
Saint Kitts
ja Nevis
Saint Lucia
Saint Vincent
ja Grenadiinit
Samoa
San Marino
Senegal
Serbia
Seychellit
Slovakia
Slovenia
Solomonsaaret
Etelä-Afrikka
Etelä-Korea
Espanja
Suriname
Ruotsi
Itä-Timor
Mennä
Tonga
Turkmenistan
Tuvalu
Ukraina
Yhdistynyt kuningaskunta
Uzbekistan

Mitä salauksia voit tallentaa?

OWNR-lompakko tukee monenlaisia ​​rahakkeita ja kolikoita: Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ethereum Classic, Bitcoin Cash, Bitcoin SV, Dash, Zcash, Dogecoin, Omni ja yli 240 000 ERC20-pohjaista rahaketta.

maksutavatmaksutavat

Käyttäjät voivat ostaa BTC: n, ETH: n, BCH: n, DASH: n ja LTC: n käyttämällä fiatia useiden maksutavat, mukaan lukien Visa-luotto- / maksukortit, UnionPay, MC ja SEPA (eurooppalaisille asiakkaille). Ostoksia voi tehdä vain USD tai EUR.

Lompakon maksut

Jokaisesta tehdystä tilauksesta peritään 7 dollarin maksu, eikä ylimääräisiä maksuja ole, jos summa on ylä- tai alarajalla.

Lompakon kautta vaihtaminen voi aiheuttaa maksuprosentin transaktiomäärästä, joka vaihtelee alueen ja omaisuuden hinnan volatiliteetin mukaan.

ominaisuudet

lompakon ominaisuudet

Ei vapaana

Lompakko ei tallenna mitään yksityisiä tietojasi palvelimilleen, koska siemenlauseet eivät koskaan jätä käyttämääsi laitetta.

Useiden tilien mukauttaminen

Jos sinulla on useita tilejä samoille salauksille, lompakko on ottanut käyttöön ominaisuuden, jonka avulla voit muokata niitä.

HD-lompakon tuonti

Käyttäjät voivat tuoda HD-lompakoita OWNR: ään siemenfraasin pituudesta riippumatta.

SegWit-integraatio

Lompakossa on integroitu SegWit-protokolla, joka helpottaa tapahtumien nopeampaa käsittelyaikaa ja alentaa verkkomaksuja.

Lompakon sisäinen vaihto

Kumppanuutensa kautta suositun kryptovaluutan prosessorin ja vaihtopalvelun kanssa, Changenow.io, OWNR antaa käyttäjille mahdollisuuden suorittaa salauksesta salaukseen -muunnokset suoraan lompakosta.

Salausostokset Bitfinex-käyttäjille

OWNR on luonut yhteistyön Bitfinex-pörssin kanssa, jonka avulla käyttäjät, joilla on varmennetut Bitfinex-tilit, voivat ostaa USDT-, BTC-, ETH-, XAUT-, TRX- ja XTZ-maksuja fiat-vaihtoehdoilla maksu- ja luottokortilla. Bitfinex on yksi korkeimmista pörsseistä kaupankäyntimäärän mukaan, mikä tarkoittaa, että käyttäjät, jotka valitsevat OWNR-lompakon maksuprosessoriksi, voivat hyötyä syvästä likviditeetistä, kun he tekevät ostoksen..

Asiakaspalvelu

asiakaspalvelu

Asiakkaat voivat ottaa yhteyttä tukitiimi suoraan sovelluksesta joko live-chattien kautta tai lähettämällä lippu. Tukihenkilöstö on tavoitettavissa ympäri vuorokauden ympäri vuorokauden ympäri, koska he ovat valmiita vastaamaan kaikkiin käyttäjien kysymyksiin ja auttamaan heitä ongelmissa.

Tuomio

OWNR Wallet on lisensoitu ja turvallinen lompakko, jolla on monia toimintoja, jotka toimivat salauksen omistajien etuna.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me