Trust Wallet Review | Ominaisuudet, turvallisuus, edut ja haitat

Luota lompakkoon

Tänään tarkastelemme suosituimman ERC20-lompakon, Trust Walletin ominaisuuksia, turvallisuutta, etuja ja haittoja.

Trust Walletin yleiskatsaus

Luota lompakkoon on mobiilikäyttäjille suunniteltu salauslompakko, jonka avulla he voivat lähettää, vastaanottaa ja tallentaa salaus- ja Ethereum-pohjaisia ​​tunnuksia.

Trust Wallet -logoYrityksen perustaja Viktor Radchenko pyrki luomaan lompakon, joka olisi saumaton yhteensopiva ERC20-rahakkeiden kanssa. Trust-lompakon tuotteen takana oleva yritys on nimeltään Six Days LLC.

Muiden lompakoiden kanssa ERC20-rahakkeiden lisääminen manuaalisesti on monimutkainen prosessi, mutta Trust tunnisti ne automaattisesti ja mahdollisti helpon integroinnin, mikä sai tuotteen saamaan muutaman tuhannen käyttäjän muutamassa viikossa.

Trust Wallet -sovellus on vakaa ja kevyt, koska se on kirjoitettu kokonaan Java: lle Androidille ja Swiftille iOS: lle. Kun se käynnistettiin, sitä pidettiin sitten ainutlaatuisena tuotteena.

Lompakko integroi myöhemmin hajautetut sovellukset tai DApps, jotta käyttäjät voisivat olla vuorovaikutuksessa tunnisteidensa kanssa, joten he käynnistivät uuden natiiviratkaisun lompakon yhdistämiseksi näihin dappeihin. Keskitymme tähän näkökohtaan myöhemmin Trust Wallet -katsauksessamme.

Lompakossa on myös integroitu hajautettu vaihto yhteistyönsä kanssa Kyber Networkin ja Web3-selaimen kanssa, mikä helpottaa vuorovaikutusta hajautettujen sovellusten kanssa suoraan lompakosta..

Android-käyttäjät voivat myös ostaa ETH: n suoraan lompakosta Coinbasen, Shapeshiftin tai Changellyn kautta.

Tuetut valuutat ja käytettävissä olevat maat

Aluksi Trust-lompakko tuki vain Ethereum ERC20 ja ERC223 -merkkejä, mutta nyt se toimii myös Bitcoin, XRP, Monero, Binance Coin, Stellar Lumens, Zcash, Dogecoin, Bitcoin Cash, Viiva, Litecoin, ja muut.

Muita Trust-lompakon tukemia rahakkeita ovat:

Ikuisuus Aion Algorand Augur
Callisto Cosmos Decred Digibitti
Ethereum Ethereum Classic Groestlcoin Kuvake
IoTeX Sukulaiset Luoja Nano
Sumut Nimiq OmiseGO Ontologia
Populaarinen Qtum Ravencoin Tila
Tezos THETA Thunder Token TomoChain
Tron VeChain Viacoin Wanchain
Aallot Zcoin Zilliqa

Lompakon voivat ladata ja käyttää ihmiset kaikista maista, kunhan se on laillista heidän maansa lainkäyttövaltaan nähden. Lompakko tukee myös salausta, mukaan lukien VeChain, Tron, Callisto, TomoChain, Tezos, Cosmos, IoTeX, Algorand ja Digibyte.

Luota Walletin yhteensopivuuteen

Trust-lompakko on yhteensopiva mobiililaitteiden kanssa, jotka käyttävät Android 5.0 -versioita tai uudempia sekä iOS 10.0 -versioita tai uudempia.

Käyttöliittymä ja kokemus

Lompakossa on puhdas ja yksinkertainen asettelu. Värivalikoima on neutraali, ja kaikki ominaisuudet ovat helposti ymmärrettävissä, koska kaikki on selitetty maallikolla, ilman teknisiä tai salaukseen liittyviä termejä.

Voit helposti navigoida etusivulle ja sovelluksen muihin ominaisuuksiin. Se on myös integroinut reaaliaikaiset hinnat kotisivulle, joka näyttää salausmarkkinoiden nykyiset hinnat.

Liittyvä kuva

Lähde: Github

Kuinka saada luottamus lompakko

 • Siirry sovelluksesi kauppaan ja lataa Trust Wallet -sovellus Android- tai iOS-versiollesi.
 • Lataamisen jälkeen sinun on suoritettava sovellus.
 • Asennuksen jälkeen sinun on joko luotava tai tuotava lompakko.
 • Kun päätät luoda uuden lompakon, sinun on valittava 12 sanaa siemenlauseesi.
 • Kirjoita ne muistiin ja säilytä paperi turvallisessa paikassa.
 • Napsauta valintaruutua, jossa lukee: “Ymmärrän, että jos menetän palautussanani, en voi käyttää lompakkoani.”

Kuinka käyttää Trust Walletia

Salaisuuden lisääminen lompakkoon:

 • Kirjaudu lompakkoosi;
 • Napauta Vastaanota;
 • Skannaa QR-koodi tai kopioi lompakon osoite;
 • Liitä tämä osoite ulkoiseen lompakkoon osioon, joka vaatii vastaanottimen osoitteen.
 • Siirry Tapahtumat-välilehdelle nähdäksesi, onko tapahtumasi suoritettu.

Salaus lähetetään:

 • Käytä lompakkoasi;
 • Napauta Lähetä-painiketta;
 • Kopioi ja liitä vastaanottajan lompakon osoite tyhjään kenttään tai skannaa QR-koodi.
 • Kirjoita lähetettävä summa ja napauta Seuraava;
 • Tarkista tapahtuman tiedot;
 • Napauta Lähetä.

Luota lompakon maksuihin

Trust Walletin voi ladata ilmaiseksi Google Playsta ja Applen App Storesta, eikä sen palveluista peritä maksuja.

Transaktiokustannukset on jaettu kolmeen luokkaan Halvat, Tavalliset, & Nopeasti. Sinun on myös otettava huomioon verkko- ja kaasumaksut, kun suoritat kauppaa, mutta nämä ovat lohkoketjun veloittamia maksuja, ei Trust Walletia.

maksutavat

Kun käytät sovelluksen ostotoimintoa, voit käyttää luottokorttiasi salauksen ostamiseen Kolikkopohja.

Luota DApp-selaimeen

Luottamus julkaistiin aiemmin tänä vuonna DApp-selain, avulla käyttäjät voivat olla vuorovaikutuksessa hajautettujen sovellusten kanssa suoraan lompakostaan.

Toinen ratkaisu, joka helpottaa sovellusten vuorovaikutusta, on MetaMask, mutta sovellus on tarkoitettu vain verkkokäyttäjille, joten Trust-kehittäjät jatkoivat luomaan omaa natiiviratkaisua.

Heidän Web3-selain on täysin toimiva ja pystyy olemaan vuorovaikutuksessa minkä tahansa hajautetun sovelluksen kanssa mobiililaitteille optimoidun integroidun käyttöliittymän kautta.

Dappit käyvät ensin läpi tarkistus- ja optimointiprosessin, ennen kuin ne on integroitu Trust Wallet -sovellukseen. Dapp on sitten esillä Marketplacessa, missä kuka tahansa kehittäjä pystyy lähettämään oman DAppinsa kaikille käytettäväksi ja arvioitavaksi.

Luota DApp-selaimeen

Suojausominaisuudet

Trust-lompakko on ei-vapausrangaistus, mikä tarkoittaa, että se ei pidä käyttäjän avaimia, ja avaimet ovat aina käyttäjän laitteissa.

Lompakossa on myös varmuuskopiointiominaisuus, jonka avulla voit palauttaa lompakon ja varat.

Henkilökohtaisia ​​tietoja ei vaadita uuden Trust Walletin määrittämisessä, ja sovelluksen takana oleva tiimi väittää, että he eivät tallenna mitään henkilökohtaisia ​​tietoja. Koodi on myös avoimen lähdekoodin, mikä tarkoittaa, että kuka tahansa kehittäjä voi tarkistaa sen, ja turvallisuusasiantuntijat voivat tarkastaa sen.

Lompakon järjestelmän viimeisimmän tarkastuksen teki viime vuonna johtava Stateful-niminen tietoturvayhtiö, joka tarkisti tietojen täydellisen eheyden. Löydät koko arvostelun myös heidän virallisilta verkkosivuilta. Yhtiö tutkii lompakon eri puolia, kuten koodipohjaa ja arkkitehtuuria, sekä sovellustestausta.

Voit myös lisätä erilaisia ​​biometrisiä merkintäjärjestelmiä todennusta varten, kuten sormenjälkien skannaus tai PIN-koodi.

Luota Walletin turvallisuuteen

cheddur.com

Asiakaspalvelu

Käyttäjät voivat ottaa yhteyttä Trust Walletiin lippujärjestelmän kautta lompakon toimintoja, tarjouksia, sovelluskysymyksiä ja muita asioita koskevissa asioissa. Tukivaste on arvioitu melko hitaaksi.

Luota Walletin maineeseen

Sovellus sai 4,5 tähteä viidestä Play Googlessa 10 000 arvostelusta ja 4,8 tähteä Apple Storesta 3,8 tuhannesta. Kaiken kaikkiaan sovellus on arvioitu myönteisesti, ja Trust-tiimi vastaa kaikkiin Google Playn ja Apple Storen kommenttiosioon lähetettyihin ongelmiin..

Trust Wallet Review: Tuomio

Trust Wallet on helppokäyttöinen ja maineikkain monikryptoinen lompakko, joka sisältää hyödyllisiä vaihto-ominaisuuksia, joiden avulla käyttäjä voi ostaa salauksia suoraan luottokorteilla.

Trust Wallet Review: Plussat ja miinukset

Plussat:

 • Edulliseen hintaan;
 • 100% kylmävarastointi;
 • Tapahtuman vahvistus voidaan tehdä vain laitepainikkeilla;
 • Kompakti koko;
 • Tukee laajaa valikoimaa kryptovaluuttoja ja rahakkeita;
 • Voidaan käyttää jopa haittaohjelmien saastuttamissa tietokoneissa.

Haittoja:

 • Ei hierarkkinen deterministinen;
 • Muovikotelo.

Esitelty kuva: Asia Crypto Today

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me