Bedste NEO (NEO) tegnebøger til 2019

I vores artikel i dag vil vi nævne nogle af de bedste NEO-tegnebøger. Fortsæt læsning for at finde ud af, hvilken der er bedst egnet til dig.

Om NEO

NEO, tidligere kendt som AntShares, er en blockchain-platform udviklet i Kina, der drives af to native cryptocurrency-tokens – NEO og GAS. Dens platform muliggør oprettelse og implementering af smart kontrakt, svarende til Ethereum.

Mens NEO er vokset betydeligt siden lanceringen, har den stadig ikke så mange tegnebogsmuligheder som andre kryptovalutaer. Men hvis du er interesseret i at købe NEO, er der et par muligheder, du kan bruge. Fortsæt med at læse vores artikel for at finde ud af de bedste NEO-tegnebøger, der passer bedst til dig.

Atomic Wallet

neo_coin_crypto_wallet

Atomic Wallet er en multi-crypto, ikke-frihedsberøvende kryptolagringsindstilling, der understøtter NEO, Bitcoin og masser af andre altcoins. NEO-brugere kan gemme, sende, modtage og endda udveksle mønten med andre aktiver fra ét sted.

Ingen private nøgler og adgangskoder er tilgængelige for personalet på Atomic Wallet, og kun du har kontrol over deres brug. Når det kommer til dine login- og transaktionsregistreringer, krypteres sådanne data via AES-algoritme og gemmes lokalt på din enhed.

Du kan bruge tegnebogens indbyggede børs til at handle en af ​​de understøttede 300 mønter med andre aktiver. Hvis du ikke har nogen krypto, kan du begynde at købe nye mønter ved hjælp af din kreditkonto.

Brugere, der kører Windows, macOS, Ubuntu, Debian og Fedora på deres desktop, er i stand til at bruge tegnebogen. Android- eller iOS-mobilbrugere kan også installere deres respektive tegnebog-apps.

NEON tegnebog

NEON er en cross-platform tegnebog oprettet af City of Zion og godkendt af NEO, som fungerer hurtigt og giver brugerne mulighed for nemt at gemme og administrere NEO, GAS og andre NEP5-tokens. NEON Wallet har en enkel opsætning og er nem at bruge, hvilket gør den ideel til dem, der lige er kommet ind i kryptovalutaens verden.

Denne lette tegnebog er nem at downloade og installere, og den har en brugervenlig grænseflade. Det er kompatibelt med Windows-, Mac- og Linux-operativsystemer – de private nøgler opbevares ikke på NEONs servere.

Guarda tegnebog

Guarda er en poppel-tegnebog, der er kendt for at tilbyde en altomfattende løsning med flere platforme til kryptolagring og købstjenester. Dens supportliste indeholder nogle af de mest populære kryptoer på markedet, så du kan gemme og administrere alt fra NEO til Bitcoin.

Guarda er en let tegnebog, hvilket betyder, at i modsætning til NEO-tegnebøger med fuld node, behøver du ikke vente lange perioder, før tegnebogen synkroniseres med blockchain. Brugere forbliver altid i kontrol med deres private nøgler, da de aldrig forlader deres personlige enheder. Sikkerhedsmæssigt er tegnebogen sikret med en PIN-kode, og alle nøgler og datafordele danner AES-kryptering.

Guarda er indgået et samarbejde med Changelly, som giver det mulighed for at tilbyde øjeblikkelige og praktiske krypto-udvekslingstjenester. Et andet plus er, at tegnebogen har indbyggede fiat-betalingstjenester, der giver dig mulighed for at købe krypto direkte med dit bankkort.

Tegnebogen er kompatibel med Android, iOS, Windows, Mac OS, Linux og Chrome.

Ledger Nano S

Til opbevaring af NEO til mellemlang eller langvarig er hardware tegnebog den bedste mulighed. Ledger Nano S tilføjede support til NEO i sidste kvartal af 2017, og det er også kompatibelt med NEON-tegnebogen. GAS kan kræves ved hjælp af Ledger Nano S i kombination med NEON, som ikke kræver, at du indtaster den private nøgle eller opbevarer den på din computer.

Enheden har knapper og en OLED-skærm, der giver dig mulighed for at navigere og manuelt kontrollere hver transaktion. Dine private nøgler er sikret med en PIN-kode, 2-faktor-godkendelse plus dine konti er sikkerhedskopieret på et gendannelsesark. Opstillingsprocessen for Nano S er ret ligetil. Ud over NEO understøtter den også Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) og en række andre kryptoer.

NEO GUI

Det her officiel desktop tegnebog giver dig adgang til dine NEO-beholdninger ved hjælp af en grafisk brugergrænseflade (GUI). Dette er en synkroniseret tegnebog, hvilket betyder at du skal downloade hele blockchain på din computer. Processen kan tage et stykke tid, og det kræver også en betydelig mængde hukommelse på din computer.

Når synkroniseringsprocessen er afsluttet, kan du oprette en adgangskode for at beskytte din tegnebog og derefter kryptere den private nøgle for at sikkerhedskopiere din tegnebog. Tegnebogen giver dig mulighed for at sende eller modtage NEO eller gemme dine tokens til GAS-genererede tokens. NEO GUI tilbyder stor sikkerhed, men brugere, der ikke er fortrolige med tech og cryptos, kan finde det vanskeligt at bruge.

NEO tegnebog

Denne web tegnebog blev udviklet og vedligeholdt af NEO community team. Det NEO tegnebog er officielt en ‘offline’ tegnebog, hvilket betyder at tegnebogsfiler eller private nøgler ikke uploades til NEO-pungserveren. Det bruger et API (Application Programming Interface), der krypterer alle meddelelser, inden de sendes.

Denne tegnebog giver brugerne mulighed for at gemme, sende og modtage begge NEOs tokens – GAS og NEO, såvel som at give dem mulighed for at gøre krav på GAS-resultat for at have NEO-tokens. NEO Wallet kan downloades via Chrome og Edge internetbrowsere og er tilgængelig på engelsk og kinesisk.

NEO Tracker Wallet

NEO Tracker Wallet er en webbaseret tegnebog, der er udviklet uafhængigt af NEO. Det er skrevet i Javascript og giver NEO-indehavere mulighed for at interagere med og udforske NEO-blockchain via internettet.

NEO Tracker fungerer som en offline tegnebog ved hjælp af din webbrowser til at generere de nødvendige data, og der holdes ingen nøgler eller data på NEO Tracker’s servere. Du er i stand til at gemme og handle både NEO- og GAS-token samt gøre krav på enhver GAS, der genereres ved at sætte NEO.

NEO Tracker-tegnebogen er ikke et projekt fra NEO-udviklere. Imidlertid implementerer den stærk sikkerhed for brugerfonde. Da der genereres en NEO-tegnebog, modtager du en keystore-fil, der skal downloades. Tasterne gemmes i en krypteret form i denne fil. NEO Tracker-tegnebogen kan downloades via Chrome- og Edge-internetbrowserne.

NEO CLI

Det her NEO tegnebog er også en oprettelse af det officielle NEO-udviklingsteam. I modsætning til NEO GUI-tegnebogen er dette en CLI-tegnebog, hvilket betyder, at den kun kan tilgås ved hjælp af kommandolinjeprompter.

NEO CLI har avancerede sikkerhedsfunktioner, men det er ikke så let at bruge for begyndere. Denne tegnebog henvender sig til mere avancerede brugere, der har noget kendskab til CLI-sprog. Tegnebogen understøtter transaktioner med både NEO og GAS, og det giver også NEO-indehavere mulighed for at gøre krav på deres GAS-tokens – den er kompatibel med Linux- og Windows-systemer og er kun tilgængelig på engelsk.

O3 tegnebog

Det O3 tegnebog er en mobil tegnebog, der kan bruges på Android- og iOS-systemer. Appen har et forenklet design, så du nemt kan styre dine NEO-tokens på farten.

Denne lette tegnebog er skabt til kun at blive brugt til NEO, så du ikke administrerer din NEO-portefølje i realtid. Det giver dig mulighed for at opdele dine midler i to tegnebøger – en varm tegnebog til daglig brug og en kold tegnebog til at holde midler til GAS. Denne gratis open source-tegnebog er nem at bruge, men husk at den ikke er så sikker som en hardware-tegnebog.

Bedste NEO tegnebøger: Konklusion

Dette har været vores artikel med de bedste tegnebøger til opbevaring af NEO og GAS. Vi håber, dette har hjulpet dig med at træffe en informeret beslutning om, hvilken tegnebog der er bedre egnet til dine opbevaringsbehov.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me