Juhlimme WomenInBlockchainin henkeä kansainvälisenä naistenpäivänä 2019

mainos Phemex

Huomaa: Tämä ei suinkaan ole luokitus / sijoitus, artikkelissa esitetään yhteenveto eri naisten rocktähtien vapaaehtoisista panoksista. Unohdetaan kilpailu ja vietetään naispäivän henkeä.

Coingape ihailee naisten lahjakkuutta ja heidän panostaan ​​Blockchainiin & salaus kansainvälisenä naistenpäivänä. Kiitämme kaikkia mainittuja naisia ​​heidän ainutlaatuisen näkökulmansa salaus- ja lohkoketjun palavimpiin kysymyksiin. Melko usein NAISET VAHVISTAVAT MUITA NAISIA.  

Viime vuonna todistimme salauksen hintojen laskevan ATL: äänsä, eikä edes joitain suuria toimijoita, kuten Coinsquare ja Bitmain, säästetty, koska heidän oli joko irrotettava työvoimansa tai luovuttava toiminnasta.

Mutta Shireen YIP, Travel-By-Bitin varatoimitusjohtaja uskoo, että on aika jättää huomiotta taloudelliset spekulaatiot, rakennetaan aito blockchain-käyttöönotto

Viisas on se, joka myöntää ongelman olevan, eriarvoisuus on suurin ongelma, jonka naiset kohtaavat tänään – mutta trendi on siirtynyt johonkin jännittävään: Women in Tech tai Women on board poistaa kaikki esteet ja ojentavat mikeä, inspiroivaa miljoona muuta naista hyödyntämään uusinta aikakautta, kuten – Blockchain Technology ja Crypto Ecosystem.

Tuodaksemme reaaliaikaisen #WomenInBlockchain-kokemuksen otimme yhteyttä naisiin, jotka työskentelevät tiiviisti Blockchain- ja Crypto-pohjaisten yritysten kanssa ja kysyimme heidän mielipiteitään monista kysymyksistä. 

Seuraava on nopea luettelo naisista salauksessa, jotka ovat äskettäin osallistuneet tähän kysymykseen.

Katsotaanpa BlockchainWomenin erilaisia ​​mielipiteitä muutamasta harhaanjohtavasta kysymyksestä!

K – Kuinka rohkaista enemmän naisia ​​blockchain- ja kryptotilassa ja miksi se on ratkaisevan tärkeää?

Sasha Kolesova Changellystä 

Tarvitsemme tietysti lisää hienoja esimerkkejä naisista, jotka johtavat tilaa tuntemaan itsensä tasa-arvoisiksi. Ironista kyllä, yhteisömme on tavallaan liian lähellä, olemme pakkomielle projekteihimme ja ideoihimme ja joskus unohdamme jakaa perusasiat mahdollisimman monelle ihmiselle. Olemme täällä yhdessä, joten tuokaamme kaikki tänne, tähän sulatusuuniin, ja katsotaan mitä tapahtuu vuosikymmenen aikana.

Priyanka Sharma WazirX: stä

Ensimmäinen askel olisi murtaa myytti siitä, että on vaikea päästä Blockchain-kentälle, jos et ole insinööri. Se on pääsi, ja jos näin olisi, olisin nyt työtön! Haluaisin mielelläni kouluttaa nuoria naisia ​​blockchainiin ja sen uran laajuuteen – siellä on tilaa markkinoinnille, rahoitukselle, lakille, sääntöjen noudattamiselle ja paljon muuta! Voisimme jopa aloittaa neuvontatyöpajoja undergrad-korkeakouluissa, pitää online-seminaareja ja mitä muuta.

Simona Pop Bounties Networkista

Monimuotoisuus ja osallisuus, erilaisia ​​näkökulmia. Kannustan heitä osallistumaan tapaamisiin, keskusteluihin ja luomaan sisältöä siitä, mihin he ovat intohimoisesti

K- Mikä on äänesi tulevassa Intian salauskäytännössä? (Tuleeko Intia maahan positiivisia salaussääntöjä? Mikä olisi, jos luulet niin)!

Priyanka Sharma WazirX: stä

Positiivinen salausasetus on tulossa, ja olen varma, että Intian hallitus ei petä meitä. En usko, että salaus hyväksytään vielä maksutapana, mielestäni salaus kuuluu uuteen omaisuusluokkaan, ja siitä saatavat tulot ovat verollisia. Näen myös tiukat AML-ohjeet tulossa vaihtoon, Said Priya. Enemmän kuin mikään muu, tuleva asetus antaa vihdoin salauksen ansaitsemalleen “legitiimiydelle” ja luo tilaa uudemmille innovaatioille!

Simran AMBCryptosta ja KoinExistä  

Ollakseni erittäin rehellinen, päättäjät eivät ymmärrä salauksen valuuttojen taustalla olevaa tekniikkaa. Ja jos et ymmärrä asioita, jotka tekevät salauksesta suuren, et voi ymmärtää, miksi sen laillisuus on tarpeen. Olen melko nouseva, että ihmiset hyväksyvät salauksen taloudellisen itsemääräämisoikeuden nopeuttamiseksi, mutta kestää jonkin aikaa, ennen kuin Intian hallitus ottaa kannan.

Intialainen salaustyttö

Kansakuntien muotoillessa kryptovaluutta- ja blockchain-politiikkaa päivittäin, Intian on pian säänneltävä myös teollisuutta. Alan kasvava kansainvälinen investointipaine pakottaa hallituksen varmistamaan, että lait noudattavat häiriöteknologiaa.

K – Mikä on Blockchainin tulevaisuus mielestäsi? Varsinkin Intiassa. Mikä sektori kokee nousun Blockchainin vallankumouksessa? 

Vastaukset tähän kysymykseen olivat melko samankaltaisia, mikä johti nopeaan vastaukseen pankkeina. Tässä ovat heidän näkemyksensä;

Chitral Patel LalaWorldilta

Blockchain varmasti mullistaa tavan käydä kauppaa tällä hetkellä. Paljon tarvitaan pankki- ja rahoitusalalla, terveys- ja viihdeteollisuudessa.

Simran AMBCryptosta ja KoinExistä

Uskon, että Intia tarvitsee Blockchainia pankeille, toimitusketjuille, äänestyksille, lääketieteelliselle ja muulle. Olemme maa, jossa väestömäärä on yksi korkeimmista maailmassa. Meidän on oltava järjestelmällisiä. Meidän on oltava avoimia. Meidän on oltava demokraattisia, ja sitä varten meidän on oltava hajautettuja.

Ayushi Jain Coinswitchista

Pankkisektori ja hajautettu rahoitus ovat ala, jonka käyttöönotto tapahtuisi maailmanlaajuisesti samoin kuin Intiassa

Intialainen salaustyttö

Maatalous on maataloudessa ensimmäinen ala, johon lohkoketju voi vaikuttaa myönteisesti – vähentää välittäjiä ja varmistaa, että tuet tavoittavat oikeat ihmiset turvallisessa, turvallisessa ja avoimessa järjestelmässä.

K – Mikä innoitti sinua aloittamaan Blockchain Era?

Wendy O – Salausvaikuttaja ja Vlogger

Inspiroivin asia Blockchainissa oli vapaus, jonka se antoi minulle, voin työskennellä kotona ja viettää aikaa perheeni kanssa – ennen kuin olin työskennellyt terveydenhuollossa 7 vuotta potilaspalvelukoordinaattorina.

Ja kysely päättyy heidän neuvoihinsa kaikille naisille Blockchainissa..!

K – Lopullinen neuvosi kaikille naisille tänä naistenpäivänä? *

Priyanka Sharma WazirX: stä

Hyvät naiset, onko työpaikalla vai missään muualla, meillä on oltava toistensa selkä! Kohotetaan toisiamme, työnnetään toisemme mukavuusvyöhykkeeltämme ja olla toisillemme. Jos mies kertoo saavutuksesi koskaan sinun v *** na, ÄLÄ koskaan epäile itseäsi, vain estä, ilmoita ja siirry eteenpäin! Muista, Gloria Steinemin sanat: jos naiset voisivat nukkua tiensä huipulle, huipulla olisi paljon enemmän naisia. Älä koskaan anteeksi menestyksestäsi.

Simran AMBCryptosta ja KoinExistä   

Hyppää tähän vallankumouksen kyytiin, älkäämme unohtako Web 3.0: ta?

Aayushi Jain Coinswitchista –  Keskity työhösi eikä kriitikoihisi, työ puhuu enemmän kuin sanoja.

Intialainen kryptotyttö – Tytöt, meidän on siirryttävä kuluttamisesta ajattelutavan säästämiseen, emme voi jäädä jälkeen, ja meidän on tehtävä oma paikkamme blockchain- ja kryptovaluuttaekosysteemissä.

Chitral Patel LalaWorldista – Riko kaikki esteet, pidä leuka korkealla, hengitä 3 syvään henkeä ja voit tehdä sen!

Hyvää naispäivää – rokkaa salauksen maailmaa.

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyöttöömme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me