Club Swan Review: En smuk app til køb, lagring og brug af krypto

På nuværende tidspunkt er krypto ret populær over hele verden. Fra caféer i USA til japanske restauranter, brasilianske universiteter til indkøbscentre rundt om i verden, der er masser af steder at bruge din krypto på. 

Ved hjælp af Club Swan er det meget mere praktisk at bruge din Bitcoin og andre kryptokurver. Club Swan gør det nemmere at få adgang til dine midler hurtigere med en 5 minutters tilmeldingsproces eller mindre, flere valuta tegnebøger, krypto til kontanter på få minutter og et globalt accepteret betalingskort. 

Club Swan Oversigt

Club Swan er en innovativ udbyder af livsstilsmedlemskabstjeneste, der tilbyder krypto-venlige konti, rejseafslag og andre medlemsfordele med det formål at hæve medlemmernes livskvalitet og økonomiske status. 

clubswan

De leverer servicestandarder af høj kvalitet til deres medlemmer over hele kloden. Platformen gør finansielle tjenester og liv meget mere behageligt. Club Swan tilbyder også concierge-tjenester døgnet rundt, globale shoppingtjenester, nedsatte rejser og understøtter kryptotegnebøger.

24/7 kundesupport 

Medlemmer har adgang til et assistenthold, der arbejder døgnet rundt for at støtte dem med deres forespørgsler og behov. Deres kundesupportagenter er tilgængelige på flere sprog. Holdet er også let tilgængeligt via Android- eller iOS-appen eller gennem deres medlemsportal, der er let at navigere.  

Holdet er tilgængeligt for at støtte medlemsanmodninger samt støtte for spørgsmål vedrørende platformen og processerne. Med en specialist inden for alle emner er medlemmer sikre på at få de bedste rejse- og opholdsrater, shopping support og forsendelse og mere. 

 På ramper

Club Swan medlemskab giver dig mulighed for at administrere omkring otte kryptokurver, blandt dem BTC, ETH, LTC, BCH og mere, alt sammen på én konto. Du kan hurtigt og effektivt konvertere din krypto til fiat eller andre kryptoformater i lige trin. 

Det letter konvertering af crypto til fiat, crypto til crypto og fiat til crypto. Med over 1 milliard dollars afviklet for deres medlemmer er det let at købe, sælge eller udveksle alle kryptovalutaer. Det, der gør det unikt fra sine konkurrenter, er betalingskortet, der letter betalinger globalt.

Fysisk kort

Medlemmer får et betalingskort, som du kan efterfylde med en Fiat efter eget valg. Skønheden ved denne funktion er, at medlemmer forstår kortets funktion sammenlignet med handelskryptoen, som involverer lange krypterede adresser, hvilket kan vise sig at være lidt kompliceret og skræmmende. 

Brug af et fysisk kort, der giver dig mulighed for at fylde din kryptotegnebog og flyde inden for få minutter uden problemer at bygge bro over kløften mellem krypto og fiat. Medlemmer har adgang til deres finansielle aktiver når som helst og hvor som helst med fleksibiliteten til at foretage køb online eller i butikker, der accepterer kortbetalinger. Betalingskortet leveres inden for få dage for kvalificerede medlemmer.

Rejse arrangementer

Club Swan er en global medlemsplatform for livsstil og tilbyder sine medlemmer en mulighed for at rejse verden rundt. Med eksklusive rejsefordele kan du få op til 40% rabat ved reservation af rejser ved hjælp af et Club Swan-medlemskort. 

Med Club Swan kan medlemmer spare så meget som $ 500 på en enkelt rejse inklusive hotelbetaling, flyvning og transport. Du kan reservere dit hotel direkte via Club Swan 24/7 virtuelt supportteam for at sikre de bedste priser. 

Et medlem kan lige så godt vælge at arbejde med rejsestøtteteamet for gode tilbud på luksus- og komfortejendomme i engros. Lad den meget pålidelige kundesupport specialist håndtere alle detaljer i rejsen for dig, og spar den ekstra krone.

Provisioner & Bonusser

Club Swan har et meget attraktivt henvisningsprogram, der giver sine medlemmer provisioner og bonusser for henvisninger, de foretager. Du modtager en kommission til at henvise familie, en ven eller enhver kontakt inden for dit netværk, der med succes bliver medlem. 

Provisionen betales inden for 14 dage efter, at din henvisning har opfyldt kravene til aktivering af deres medlemskab, og provisionen sendes direkte til din konto.

Shopping support og assistance

Denne funktion giver medlemmer mulighed for at specificere de varer eller tjenester, de ønsker, og betale for dem direkte fra deres Club Swan-konto. Der er et hold, der skaffer varen og har sendt til enhver destination rundt om i verden. Som det dedikerede team er de, og til din tjeneste er ingen anmodninger for små eller store til, at supportteamet kan håndtere.

Sikkerhed

Da midler er et ganske følsomt emne, der kan påkalde høje følelser, har Club Swan overvejet sikkerheden af ​​dine midler. Administrer nemt dine midler på tværs af flere fiat-valutaer på en sikker konto. 

Medlemmer kan bruge deres Club Swan-konto til at foretage sikre elektroniske betalinger til virksomheder, venner og kontakter. For at forbedre sikkerheden aggregeres medlemmers aktiver på en pålidelig og sikker konto. Du kan bruge penge i din tegnebog til at betale for tjenester i den sikre app.

Medlemskab

Club Swan har medlemmer i over 80 lande, og der er fire medlemsniveauer, der giver medlemmer mulighed for at vælge den bedste løsning, der passer dem. Hvert niveau af medlemskab har sit eget unikke sæt fordele. 

Her er medlemsniveauerne:

∙ Starter

∙ Premier 

∙ VIP

∙ Formand

Finansiel servicefordel

Med dette medlemskab har man adgang til et globalt accepteret betalingskort udstedt i USD, GBP eller EUR, der kan indlæses dagligt og understøtter daglige hæveautomater, dog med en maksimal daglig grænse. 

Dette medlemsniveau giver dig mulighed for at foretage betalinger over hele verden ved hjælp af 24/7 Global Support, det team, der opererer på flere sprog. Betalingskort sendes af DHL.   

Crypto tegnebøger

Appen understøtter flere kryptokurver, inklusive BTC, ETH, BCH og XRP.

Likvidation

Medlemmer kan øjeblikkeligt afvikle deres kryptokurver til fiat og omvendt til et rimeligt likvidationsgebyr.

Personlige fordele og livsstilsfordele

Dette medlemsniveau giver dig mulighed for at nyde følgende fordele:

∙ Personlig shopping

∙ VIP-spisning

∙ Indkøb af luksusprodukter

∙ Adgang til begivenheder

∙ Flersproget hjælp

∙ Private fester 

∙ 24/7 concierge team

∙ Dedikeret telefon hotline support

Eksklusive rejsefordele

Medlemmer garanteres lave priser med op til 40% rejserabatter. Andre tilgængelige fordele under dette medlemsniveau er:

∙ Eksotiske biludlejninger

∙ Corporate Group Travel Specialist

∙ Privat yacht og luftfart og

∙ Overførsel af sort bil lufthavn

Til afslutning

Club Swan er et Crypto-venligt medlemskab designet til at løse cryptos primære udfordring: brugervenlighed i det virkelige liv. Det løser problemet gennem et medlemskabsprogram, hvor du deponerer din krypto og modtager de kontanter, du kan bruge til at shoppe, booke flyrejser eller købe næsten alt andet. 

Ansvarsfraskrivelse: 
Vilkår og betingelser gælder. Besøg www.clubswan.com for at lære mere om kvalifikationskrav. 
∙       E-penge- og korttjenester leveres udelukkende af Nvayo Limited, registreret i England (nr. 06035209) med registreret adresse på 1 King William Street, London EC4N 7AF, Storbritannien. Nvayo Limited er godkendt af FCA i henhold til de elektroniske pengeforskrifter 2011 (nr. 900005). Nvayo Limited understøtter ikke nogen kryptovaluta eller kryptoaktiviteter. Modtagne digitale aktiver i forbindelse med kryptokurrency-transaktioner vil ikke blive beskyttet i henhold til de britiske regler for elektroniske penge 2011.
∙       Livsstils- og kryptokurrencyprodukter og -tjenester leveres af AU Card Limited, registreret i England (nr. 09037718), med registreret adresse på 1 King William Street, London EC4N 7AF, Storbritannien. Financial Ombudsman Service eller Financial Services Compensation Scheme finder ikke anvendelse på de kryptoaktivaktiviteter, der udføres af AU Card Limited (dba Club Swan).

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me