Busting 5 mest almindelige Bitcoin myter

Du troede sandsynligvis, at disse bitcoin-myter var en kendsgerning. Lad os se, hvor meget du kan score?

Det hele begyndte med en hvidbog kaldet “Peer-to-Peer Electronic Cash System”. Siden bitcoins oprettelse i 2009 af en person kendt som Satoshi Nakamoto (hvis virkelige identitet stadig ikke er kendt) opnåede den endda en rekordpris på $ 20.000 pr. Mønt (den 17. december 2017). Fra investorer, regeringer til iværksættere og borgere har denne kryptovaluta overtaget verden. Mange er dog stadig skeptiske over for bitcoin og har spørgsmål i tankerne.

Er bitcoin virkelig sikkert? Er det det rigtige tidspunkt at investere? Er det virkelig decentraliseret? Spørgsmålene handler om uendelige.

Busting Bitcoin Myter:

På grund af Bitcoins komplicerede tekniske design og overivrig fortalende samfund har der været utallige myter omkring Bitcoin. Og i dag skal vi ødelægge disse bitcoin-myter for dig!

1. Bitcoin & Blockchain er de samme

Resultat: 1/0

Nej, nej det er det ikke. Ofte skal du være stødt på mennesker, der bruger blockchain og bitcoin som samme. De kan ikke være mere forkerte. Selvom det er ret let at forstå, hvorfor disse to udtryk ofte forveksles med hinanden.

bitcoin myterBitcoin & Blockchain er de samme

Bitcoin er en kryptokurrency, der både oprettes og holdes elektronisk. Mens Blockchain er en platform for kryptokurver. Så hvis der ikke er nogen Blockchain, ville der ikke være nogen bitcoin.

At være en type ureguleret digital valuta gemmes og overføres bitcoin-transaktioner ved hjælp af en distribueret hovedbog på et peer-to-peer-netværk. Da ingen besidder denne valuta, giver den løftet om anonymitet, hurtighed og intet besvær fra nogen regulerende myndighed. Med hensyn til Blockchain er det grundlaget for den teknologi, hvorpå bitcoin-transaktionsbogen opretholdes.

Bitcoin kører på Blockchain-teknologi og bruges som betalingsform. Mens Blockchain i sig selv kan bruges af enhver industri, institution og enkeltperson til at registrere transaktionerne og drage fordel af dens hurtige behandlingstider uden en mellemmand.

2. Udveksle v / s tegnebog: Hvilken forskel betyder det??

Resultat: 2/0

Det gør det.

Hvis du opbevarer dine masser af krypto på kryptovalutaudvekslingsbøger og føler dig sikker i betragtning af alle buzzwords omkring blockchain-sikkerhed, uforanderlighed, hackingsikker osv. Måske er det tid til at genoverveje. Disse ord kan være rigtige for en kryptovaluta tegnebog, men ikke for en udvekslings tegnebog.

En tegnebog er hvor du opbevarer den kryptokurrency, som du enten har købt eller modtaget, men mere specifikt er det hvor du ejer, har og besidder dine nøgler. Du kan have din tegnebog på din computer eller på din telefon. Hvis nogen sender dig kryptokurrency, skal du bare have en tegnebogadresse og intet andet, hverken en udveksling eller at være online.

Når det kommer til udveksling, er det her, du køber eller sælger din kryptokurrency. Udveksling på ingen måde kan være din tegnebog, selvom de oftere end ikke kommer med en tegnebog. Hvis du sender eller køber en kryptovaluta, har du brug for en grænseflade eller udveksling. Det betyder også, at hvis du skal bruge din kryptovaluta, skal du have tilladelse fra din børs.

Tag Coinbase for en instans, det er en udveksling, og når du opretter en konto hos dem, kommer den med en tegnebog. Ingen tvivl om, at tegnebogen kontrolleres af dig, men den ejes af Coinbase, da den indeholder de private nøgler på din tegnebog. Og hvis gud forbyder, hjemmesiden går ned, og det sker, så har du ikke adgang til din tegnebog.

3. Bitcoin vil forbruge al verdens energi

Resultat: 3/0

Seriøst, dette er noget, der kom op midt i bestræbelserne på nogle ansete mediekanalers bestræbelser på at manipulere Bitcoin-priserne. Vi forstår, at du ikke kunne starte en tidlig start på krypto, det er fint.

bitcoin myterBitcoin vil forbruge al verdens energi

Selv Trent Richardson mener, at han kan løse energikrisen. Bare rolig.

Sikkert bruger bitcoin-minedrift meget energi. Tusinder af specifik hardware bruger enorme mængder elektricitet til at oprette nye bitcoins. Når det er sagt, er der for det første ingen nøjagtig idé om, hvor kraftig sulten bitcoin virkelig er. Bitcoin har bestemt ikke brug for så meget energi for at køre, og det kan desuden løses ved en fremtidig opgradering af bitcoin-software. I betragtning af at kun energiforbruget vil stige, men ikke hardwaren, er der lidt dårligt eksperiment oprettet til at begynde med.

Årsagen til energiforbrug er ikke fordi netværket faktisk kræver det, men på grund af prisstigningen. For at løse komplekse gåder konkurrerer servere, der kører bitcoin-software, mod hinanden. Computeren, der løser gåden, tildeles bitcoins. Og når priserne stiger, oprettes der flere computere, der kræver mere computerkraft for at udvinde bitcoin. Faktum er, at antallet af transaktioner på Bitcoin-netværket ikke er steget meget på et år.

4. Bitcoin-transaktioner er anonyme

Resultat: 4/0

Jeg er ked af at nedbryde dit håb, men du kan ikke blive mere skuffet end os. Efter alt kryptokurver gav nogle af os ægte frihed. Du ved hvad jeg mener.

Bitcoin-transaktioner er anonymeBitcoin-transaktioner er anonyme

Anonymitet er der, men på ingen måde er den perfekt. Det er dybest set pseudonymt. Hver gang du foretager en transaktion, involverer det din adresse, der er gemt for evigt i Blockchain. Hvis nogen linker din adresse til din identitet, vil hver transaktion derefter blive linket til dig.

På grund af grunden til, at enhver kan oprette en tilfældig bitcoin-adresse til enhver tid uden at indsende nogen oplysninger, uden at have tilknyttet en transaktion til en identitet og dataene transmitteres til tilfældige noder, betragtes bitcoin-netværk som anonym.

Men hvis nogen forbinder flere noder, kan de således indsamlede kombinerede data afsløre identiteten på transaktionens oprindelse. Vigtigst er det, at alle transaktioner over bitcoin-netværk er sporbare og gennemsigtige, og derfor kan nogen finde den rigtige person.

5. Bitcoin er fysiske penge

Resultat: 5/0

Jeg ved, at du er ved at debattere om denne. Men hvornår købte du sidste gang din kæreste en drink med dine bitcoins. Mens den gode nyhed er i nogle lande, kan du måske, men i et flertal af lande rundt omkring i verden, ikke.

Bitcoin er fysiske pengeBitcoin er fysiske penge

Bitcoin er bare en virtuel valuta. Med den måde, vi ved, at mønter eller hårde kontanter eksisterer, findes det ikke i nogen form for fysisk form. Desuden kan du i modsætning til dine almindelige penge ikke købe alt med bitcoin. Der har helt sikkert været nylige anvendelser af bitcoin i ejendomssektoren, mad, drikkevarer og så meget mere, men det har stadig en meget lang vej at gå og bruges i hverdagens virkelige liv.

Så hvad var din score???

Uanset hvad der er tilfældet, er crypto sjovt rigtigt, og det burde det også være at lære det. Artiklerne er beregnet til at gøre det samme. Bliv ved med at besøge vores kanaler for at få flere nyheder og info.

Så nu ved du, hvad du hele tiden tænkte på, var bare en myte. Hvad er dine synspunkter på disse mest almindelige bitcoin-myter? Vil du have os til at afskrække nogle flere bitcoin-myter? Fortæl os dine tanker i vores kommentarsektion nedenfor! 

Det præsenterede indhold kan omfatte forfatterens personlige mening og er underlagt markedsforhold. Lav din markedsundersøgelse, før du investerer i kryptokurver. Forfatteren eller publikationen har ikke noget ansvar for dit personlige økonomiske tab.

 Følg os på

Twitter , Facebook , Reddit

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me