Society 3.0: Et eksklusivt interview med Tim Draper af Akshay Aggarwal, medstifter af Blockchained India

Tim Draper American Venture Capital Investor Regeringerne over hele verden er begyndt at indse, at konkurrencen er om penge, iværksættere og verdens virksomheder snarere end fysiske grænser, der var dengang. Https://cdn.coingape.com/wp-content /uploads/2019/07/22194330/timDraper.png

Udforsk køreplanen for samfundets fremtid med Akshay Aggarwal, medstifter af Blocumen Studios & Blockchained Indien & milliardærinvestor Tim Draper er populært kendt som ‘Bitcoin-fyren’ i sin podcast-serie “Society 3.0”. Tim er kendt for sine sci-fi-investeringer og også grundlæggeren af ​​Draper University og Draper Associates. Så her er et uddrag af podcast til og alle de vigtige punkter, man ikke kan gå glip af. Samfund 3.0 sigter mod at forstå udviklingen i det nuværende samfund til en, der er lykkeligere, i stigende grad decentraliseret og søjlet på peer-to-peer-handel.

Interview

Spørgsmål: Regeringer i hvert land er involveret i en række forsikringer. Hvordan kan Blockchain bruges i denne sektor?

Der vil være en transformation af bank og finans og handel af enhver art. Regeringen i alle lande er involveret i en række forsikringer som sundhedspleje, arbejdstageres kompensation, ansættelsesforsikring, pensioner osv. Nå, der er altid mennesker i vejen, og når folk kommer i vejen, er der plads til korruption, fejl og uretfærdighed. Hvis disse implementeres ved hjælp af Bitcoin og Blockchain på en smart kontrakt, kan vi have en perfekt forsikringsmodel, der vil resultere i en mere effektiv, effektiv og mere retfærdig forsikring, der ikke kan blive ødelagt af en person. Regeringerne over hele verden er begyndt at indse, at konkurrencen er om penge, iværksættere og verdens virksomheder snarere end fysiske grænser, der var dengang. Så jo mere effektive og effektive regeringerne er, desto mere naturligt vil folk trække hen til at bruge dem, for så vil det meste af regeringens regeringsførelse være virtuel. 

Spørgsmål: Mange lande begynder at være en del af denne enorme revolution, men der er stadig lande, der afværger det. Hvad er dit syn på dette? (træffer de det rigtige valg)

De lande, der anvender denne teknologi, ser frem til landets fremskridt, hvilket er et positivt skridt fremad, men lande som Kina er stadig et skridt tilbage. Nå, de har en præsident, der ønsker at sikre sig, at alt er under kontrol og dermed begrænser dets folk fra at bruge denne teknologi, som jeg tror vil være skadelig. Jeg tror på lang sigt, at alle kinesere ved, at dette er virkelig vigtigt for deres økonomi, og de vil have et frit marked med en decentraliseret valuta. De vil have denne fremtidige verden, hvor de kan opfinde og skabe den og tjene penge ved at prøve nye ting. Et land som Malta ønsker at være verdens kryptocenter. Nå, med Schweiz startede de med tigeren med halen, men de begyndte at overregulere og dermed forlod alle. Men nu vil det vende tilbage. 

Jeg tror generelt, at regler opdrætter korruption og deregulering ånder frihed. Vi skal være åbne for andre former for styring og tænkning. Nå, dette er en spændende tid, og jeg tror, ​​at vi er på vej mod en mere global og fredelig og kærlig verden, fordi disse geografiske grænser virkelig bliver mere og mere meningsløse. Dette er en kæmpe mulighed for en ny form for regeringsførelse, der skal konkurrere om sine borgere. De er begyndt at erkende, at de konkurrerer om pengene, iværksættere, borgere og verdens virksomheder snarere end fysiske grænser og jord.

Spørgsmål: Hvad er dine tanker om Højesteret, der ophæver forbudet mod banktjenester til kryptovaluta-virksomheder fra centralbankerne?

Jeg tror, ​​Indiens højesteret var meget klog i deres afgørelse. De tænker på det gode i landet og også på verdens bedste på lang sigt. Bitcoin er så vigtigt for alle, at denne decentrale verden åbner alle sine grænser. Det bliver meget lettere at drive forretning, kommunikere på tværs af grænser, at betale folk på tværs af grænser. Det åbner virkelig en helt ny økonomi. 

Det er en af ​​de bedste tider i verden at være en forandringsagent, være en iværksætter, risikovillig kapitalist eller nogen, der virkelig ønsker at flytte verden, fordi denne nye teknologi er åben, gennemsigtig og global og holder perfekte poster og kan begynde at gør verden til et meget mere automatiseret, meget enklere sted at være. Økonomier vil eksplodere på grund af dets åbne grænser, og det er friktionsfrit. Det gør det muligt for menneskelig kreativitet at trives, da maskinerne kan påtage sig flere af de daglige opgaver, der skal udføres igen og igen. Mange mennesker frygter dette, men faktisk skal det omfavnes. Når alt kommer til alt, hvad er bedre end at have en maskine, der udfører alle de opgaver, der skal udføres gentagne gange. 

Spørgsmål: Du citerede, ”Indien vælger en religion frem for en anden, det gør mig alvorligt bekymret over mine planer i forskellige virksomheder”, da Citizenship Change Act blev håndhævet af den indiske regering, som blev meget kontroversiel. Del venligst din kontekst bag tweetet.

Indien er et godt sted at investere med så mange gode iværksættere og ideer og hårdtarbejdende mennesker. Men frem for alt rejser der meget tvivl, hvis der findes regler, der favoriserer en gruppe mennesker frem for en anden. Det land, der favoriserer en type person frem for en anden, en religion frem for en anden, en race eller et blik eller sex frem for en anden, fejler på den ene eller den anden måde, da de er mere fokuseret på, at den ene er mere privilegeret end den anden, (den del af samfundet bedre privilegeret end den anden / del af samfundet, der er mere ‘heldig’ end den anden), hvilket ikke er bæredygtigt. At favorisere et sæt mennesker frem for et andet tilskynder aldrig til en stærk økonomi. Et åbent samfund, der er ærligt og arbejder hårdt, elsker deres naboer, uanset hvem eller hvad de er, har tendens til at skabe fantastisk succes. Økonomier øges, uanset hvor der er frihed, åbenhed og gennemsigtighed. Således er nøglen til succes at skabe et miljø, hvor folk kun er fokuseret på at skabe en effekt. 

Ansvarsfraskrivelse Det præsenterede indhold kan omfatte forfatterens personlige mening og er underlagt markedsforhold. Lav din markedsundersøgelse, før du investerer i kryptokurver. Forfatteren eller publikationen har ikke noget ansvar for dit personlige økonomiske tab.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me