Genindlæs lørdage med Stefan – En ugentlig Crypto Gambling Roundup (uge 42)

Hej igen Bitcoin-entusiaster. Der er noget vigtigt, du bør vide. Ugen bag os var noget som A en sci-fi-film. Og det gør det endnu mere fantastisk. Læs om oprindelsen af ​​det online spilmarked og visionen om det at komme. Endelig find mere om den underlige skæbne i Malaysia, da det bliver en jungle af cyberkriminalitet.

Og ikke en eneste bit af introen er en overdrivelse. Lad os se historien ved hånden.

BlockDraw-grundlægger siger, at Kina er en perfekt legeplads til kryptospil

Darin Oliver, en BlockDraw-grundlægger og kryptovalutaekspert, mener, at Kina er klar til kryptospil. Fra et forretningsmæssigt synspunkt er Kina et massivt potentielt marked. Oliver forklarer, at det samme gælder for andre enorme markeder som Rusland og Ukraine. Selv kombinerede 35 millioner brugere tilsammen er dog ikke noget match for Kinas potentielle 120 millioner brugere! Oven i det er de største kryptomarkeder Østeuropa og Asien. Det gør Kina til fremtidens kraftværk kryptospil.

EOS Ny rekord med over 51.000 daglige brugere

Den 9. oktober gik kryptoanalytiker Kevin Rook på Twitter med henvisning til DappRadar. EOS-netværket når et nyt niveau med over 51.000 brugere på en enkelt dag. Dapps er decentrale applikationer på et virksomhedsnetværk. Kun backend-koden er i netværket, så Dapps kan være en hvilken som helst applikation. Denne gang bruges Dapps hovedsageligt til spil. De tre bedste Dapps BetDice, Se7ens og EOS.Win. Virkelig en storslået dag for online-spilverdenen.

Genindlæs lørdage med Stefan - En ugentlig Crypto Gambling Roundup (uge 42)

Malaysia og “Chiba City Blues”

Verden af ​​science fiction lænket med en surrealistisk åbning af den berømte roman af Willaim Gibson. “Chiba City Blues” er det første kapitel i hans legendariske roman “Neuromancer”. Og for nylig ligner malaysiens kriminelle økosfære chokerende indholdet af stykket. En berygtet triadchef bakker “HB” -mønten. Og det er noget, du bør vide. Normalt beskæftiger kryptonyheder sig med investorer og nye begivenheder relateret til krypto og spil. Det er noget helt andet.

Slutningen af ​​Ethereum, som vi kender det

En fantastisk analyse af, hvad der i øjeblikket sker med Ethereum og Dapps, da deres primære anvendelse er til online spil. I de sidste par måneder er Ethereum-prisen på et stabilt jordskred. I løbet af 2018 faldt prisen fra $ 1000 til $ 200. Det spekuleres i, at hovedårsagen til nedbruddet er stigningen i EOS blockchain. Alligevel ligger den største konkurrencemæssige fordel ved Ethereum i muligheden for at oprette Dapps. Dog kan EOS gøre det og meget mere. Det yderligere nedbrud af Ethereum afhænger af, om det kan forbedres efter Capser-opdateringen eller ej.

GG World Lottery skal tilbyde regulerede Blockchain-lotterier

Det gammeldags spilmarked er klar til en komplet makeover. Den 2. november blev den GG World meddelte, at det er klar til at implementere blockchain-teknologi i deres system. Et erfarent hold af veteraner tog en omvendt ICO-tilgang med dette projekt. Modellen er så interessant for investorerne, fordi den giver dem adgang til flere måder at formere deres investering på. GGC-token udstedes også som en del af token-salget og giver specielle fordele til tokenindehaverne.

Kryptovalutaer bliver enorme for de online hasardspilssider

Vedtagelsen af ​​Bitcoin rystede verden, og det gjorde det især på flere nichemarkeder. Det gjorde bestemt vidundere for online hasardspilssider. Cryptos natur som en decentral form for handel gav spillerne flere fordele. Det gav dem anonymitet og en måde at foretage betalinger ved siden af ​​almindelige bankkanaler. Den anden største fordel er også i de lavere transaktionsgebyrer for krypto end andre bankmetoder. Og giganter i branchen som WPN opnåede store fordele ved kryptoinddragelsen. Samlet set tegner artiklen et billede af et online spillandskab.  

Genindlæs lørdage med Stefan - En ugentlig Crypto Gambling Roundup (uge 42)

World Poker Tour samarbejder med en canadisk start af Crypto

World Poker Tour annoncerer officielt et nyt partnerskab, der lover at bygge bro over kløften hasardspil og blockchain-teknologi. WPTs nye partner er en Vancouver-baseret FansUnite, der driver en Ethereum-drevet sportsbog. I den første finansieringsserie modtog FansUnite $ 3,43 millioner, men også en eksponering for det globale publikum. Frem for alt på WPT-siden af ​​tingene får det fodfæste i den modige nye verden af ​​kryptospil. Virkningen af ​​dette forhold vil være tydelig i de kommende år. Det er en ægte definition af et magtbevægelse.

Online gamblingmarked overgår $ 94,4 milliarder inden 2024

Denne uges sammenfatning ender med en formidabel undersøgelse, der viser os, hvad der skal komme. Markedet for onlinespil skal overgå 94,4 milliarder dollars inden 2024. Undersøgelsen fortæller og forklarer detaljeret, hvordan kryptokurrencyens karakter ændrede online-spilmiljøet. Lavere bankpriser og anonymitet er blot store forbedringer, der ryste onlinespilverdenen. Derfor er tendenser, markeder, forudsigelser og udfordringer, der kan forekomme i Bitcoin-verdenen skal følges til enhver tid.

Og det er det til denne uges sammenfatning. Simpelthen var det fantastisk. Stil ind i næste uge for at finde mere om den nye og udviklende verden af ​​kryptokurver.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me