Genindlæs lørdage med Stefan – En ugentlig Crypto Gambling Roundup (uge 46)

Det er lørdag igen, og så er det tid til en anden ugentlig krypto-sammenlægning. Og endnu en gang er der denne, uendelige udvikling, når det kommer til kryptovaluta. Læs om, hvad der sker med Bitcoin-væddemål, kryptanalyse og meget mere.

Men nok med introduktioner. Lad os starte denne ugentlige sammenfatning.

Bitcoins stigende popularitet giver anledning til bekymring for matchfixing

Da hestevæddeløbssæsonen 2019 starter, bliver spillere fra Australien involveret i kryptovaluta-væddemål, på trods af at det er ulovligt. Et kryptovaluta-væddemålswebsted 1xBit blev meget populært med det kommende premierløb, Melbourne Cup. Betsider for kryptovaluta er normalt placeret i tredjelande og undgår loven. Og det var det, der rejste bekymring for match-fixing, da blockchain-baserede kasinoer har næsten ikke sporbare bankoperationer. Men myndighederne mener, at anonymitet af krypto-væddemål er det, der gør det så populært i første omgang.  

Augur registrerer $ 2 millioner i væddemål i amerikanske mellemrum

Augur, en blockchain-baseret, decentral forudsigelsesplatform, registrerede over $ 2 millioner i væddemål på valgaften. Væddemål på resultatet under det amerikanske midtvejsvalg oversteg til sidst 2 millioner dollar. Og det var 60% af alle væddemål, der blev foretaget på Betfair. Denne dApp blev populær som den mest komplekse platform på blockchain. Da det først dukkede op, tiltrak Augur forskellige investorer, analytikere og handlende. Det er et markant mærke, og Augur-ledelsen mener, at det bare er et tegn på de kommende ting.      

Genindlæs lørdage med Stefan - En ugentlig Crypto Gambling Roundup (uge 46)

Mike Novogratz forudsiger en ny rekordhøj for 2019

Dette år var et år med enorme kryptomarkedskorrektioner og -regler. Bitcoin faldt i pris fra fantastiske $ 20.000 for 70% og dannede en ny base til $ 6000. Men dette forhindrede ikke Bitcoin-entusiaster i at forudsige en anden eksplosiv stigning i Bitcoin-prisen. Bestemt var der mange falske Bitcoin-prisforudsigelser gennem året. Imidlertid forudsiger Mike Novogratz, en berømt Bitcoin-investor, at der vil være en rekordstigning i løbet af 2019. Han siger, at frygt for at gå glip af vil føre til pris på krypto, men han hævder også, at prisen ikke vil krydse $ 10.000 i slutningen af ​​året.

Jeff Wernick taler om fremtiden for penge og Bitcoin

Jeff Wernick, en mand med stor investorkarriere, og en tidlig investor i Airbnb og Uber interviewede Block Telegraph. Og hvad et interview det er. Læs om historien om valuta, Federal Reserve, Bitcoin forudsigelser og slutningen af ​​fiat valuta. Finansielle kredse indånder spekulation, men Wernick er overbevist om, hvad der er fremtidens penge. Hele interviewet er engagerende at læse og har mange interessante og til en vis grad kontroversielle meninger. Ikke desto mindre er krypto den fremtidens penge.

Tron overgår Bitcoin, der overstiger en million transaktioner om dagen

Justin Sun, administrerende direktør for Tron, meddelte, at den 4. november nåede Tron blockchain-platformen 1 million transaktioner på en enkelt dag. Det hele kom frem, da Misha Lederman gik på Twitter og påpegede spikingaktivitet den 3. november. I det øjeblik overgik Tron-transaktionsvolumen en anden kryptokurrency. Selv med denne milepæl ændrede handelsvolumenet for Tron token imidlertid ikke. Spidsen giver ære for den omfattende brug af Tron DApps. Og ifølge Tron DApp House blev de fleste af de decentrale apps, der blev brugt den dag, brugt til spil.

Falsket EOS-tegnebog kan stjæle dine private nøgler

EOS Rio-organisationen advarer om, at svindlere oprettede en falsk simpleIEOS-tegnebog og uploadede den til Googles Play Butik. Hovedformålet er at stjæle private nøgler. Og mens Play Butik fjernede appen, udsendte RIO-organisationen en advarsel for at kontrollere appen og appudvikleren grundigt. Fra tid til anden vises sådanne falske tegnebog-apps. Og Rio-organisationen siger, at der er forskellige andre apps, der kan stjæle private data og kryptokurver. Der var for nylig en sag med en konverteringsapp. Læs om det her.  

Genindlæs lørdage med Stefan - En ugentlig Crypto Gambling Roundup (uge 46)

Ny Blockchain City i Nevada

Jeffrey Berns, en administrerende direktør for Blockchain LLC, kryptokurrencymillionær og en beskyttelsesadvokat købte for nylig 67.000 hektar i det nordlige Nevada. Han meddelte, at han planlægger at bygge en “sandkasse”, en by drevet af blockchain-teknologi. “Sandbox City” er et demokrati, der drives af blockchain-systemet. Området er i nærheden af ​​andre teknologiske giganter som Apple, Google og Tesla. Selvom det er et ambitiøst projekt, vil det være et udgangspunkt for fremtidens by.  

EOS får sin første stabile valuta

En New York-baseret blockchain-opstart Carbon-12 Labs meddelte, at CUSD var tilgængelig på EOS-platformen. Carbon-12 Labs udviklede en stabil mønt CarbonUSD eller CUSD. Oprindeligt blev det grundlagt af Samuel Trautwein, Connor Linn, Gavin Mai og Miles Albert den 12. september 2018. Det er en prisstabil kryptokurrency, fuldt sikkerhedsstillet 1: 1 af amerikanske dollars. Se nærmere på CarbonUSD-kryptokurrency.

Og det er det til denne ugentlige sammenfatning. Hold øje med i næste uge, når vi gennemgår nyhederne fra den fantastiske kryptoverden.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me