Her er hvorfor Investors interesse for krypto-afledte er i en stigning!

Bitcoin blev først introduceret i 2009. Det var meningen at lette økonomisk transaktion hurtigt, billigt og anonymt. Bitcoin overgik hurtigt fra et transaktionsværktøj til et investeringsværktøj, der fortsatte med at vokse i værdi efterhånden som det blev populært, og folk lærte hvordan man investerer i kryptokurrency.

Bitcoin-futureshandel blev lanceret i december 2017. På det tidspunkt havde markedet set et kæmpe tyreløb med Bitcoin, der oversteg $ 20.000-markeringen, før det tog et voldsomt fald i 2018.

I et miljø med ekstrem volatilitet betød introduktionen af ​​derivater, at kryptovalutahandlere kunne mindske deres risiko. Ved at købe derivater blev de forsikret om at modtage værdien af ​​derivatet ved kontraktens indgåelse.

Derivater tiltrækker institutionelle krypto-investorer

Flere og flere organisationer investerer i krypto-valuta. Dette bekræftes af en Fidelity-undersøgelse, der viste, at over tredive procent af organisationer over hele verden nu investerer i digitale derivater eller aktiver. I en verden af ​​kryptokurver Bitcoin forbliver konge, men 11% af virksomhederne ejer også Ether.

Futureshandel forstås godt af finansielle institutioner, så disse produkter har haft den effekt, at de tiltrækker mere institutionel finansiering til arenaen. Øget interesse for kryptokurver vil uundgåeligt føre til en stigning i værdi.

Hvad er et derivat?

Efterhånden som finansielle instrumenter går, er derivater nogle af de ældste, der går tilbage i den tidlige middelalder. Cryptoderivater er handelsinstrumenter, der hjælper investorer med at styre deres risiko og maksimere deres overskud. Derivater giver dig mulighed for at gøre mere med mindre.

Et derivat er en nulsumkontrakt mellem to parter. Det er en aftale om at købe et aktiv til en fremtidig forudbestemt pris. På kryptomarkederne er disse aktiver bitcoin eller altcoin futureskontrakter.

Disse finansielle instrumenter giver handlende mulighed for at få eksponering for kryptokurrency, mens de effektivt administrerer deres kapital. Dette er sikringsinstrumenter, der beskytter investorer mod prisudsving.

Risikoreduktion

Kryptovalutaer er meget volatile og kan reagere dramatisk på nyhedshændelser. Fordi de er decentraliserede, er de ikke stærkt regulerede, så markederne kan bevæge sig som reaktion på manipulation. Hovedmålet med handel i valutaer er at maksimere overskuddet gennem effektiv handel, der minimerer risikoen. Derivater udgør en vigtig del af kryptokurrencyhandelsværktøjskassen, da de hjælper investorer med at mindske risikoen og få mest muligt ud af deres investeringsfinansiering.

Handlende kan købe kryptoderivater på krypto og regelmæssig udveksling. De handles mellem handlende og på børser.

Typer af derivater

  •         Fremtid – en kontrakt for et aktiv købt til aftalte priser, men betalt på et senere tidspunkt ved levering
  •         Muligheder – ligesom en futureskontrakt tillader optionen to parter at aftale en aktivpris på forhånd, men i modsætning til fremtiden har køber eller sælger ret, men ikke en forpligtelse til at købe eller sælge aktivet. Dette afhænger af, om optionen er en call- eller put-option.
  •         Angribere – Forwards ligner futures, men de er mere fleksible og kan tilpasses.
  •         Quantos – Dette derivat bruges til at bytte en kryptovaluta til en anden. Det svarer til en futures-kontrakt, men den har ikke en afviklingsdato. Quantos er relativt nye på markederne for kryptokurrency, og de er ret risikable.
  •         Evig futures kontrakt – svarende til futureskontrakter, men på rullende basis. Disse kontrakter kan forblive åbne, så længe du har råd til at fortsætte med at finansiere dem. Fordelen ved disse instrumenter er nedsættelse af gebyrerne.

  • Kontrakt for forskelle CFD’er – en CFD er en type derivat, der kan give dig fordelen ved gearing, fordi du kun betaler et depositum. Det giver dig mulighed for at handle på lange eller korte positioner, og du behøver ikke betale stempelafgift. Kontakt Prime XBT, og handl på en lang række markeder.  

I fremtiden er det sandsynligt, at der vil være en stigning i antallet af platforme, der handler med derivater. Tilgængeligheden af ​​derivater vil fortsat gøre kryptovaluta mere attraktiv for institutionelle investorer. Siden starten har derivatmarkederne fortsat vokset og overhalet spotmarkederne i antal transaktioner.

Derivatkøb løber i hundredvis af millioner dollars, og de tiltrækker institutionelle investorer.

For de nye til kryptoderivater

Derivater er komplekse instrumenter, der er vanskelige for uerfarne investorer at navigere i. Handlende skal vælge deres kryptoderivatudvekslinger nøje. Derivater er stadig stort set uregulerede, og der kan være skruppelløse forhandlere derude.

Sørg for, at du forstår kommissionerne og spreads, inden du forpligter dig. Tilgængeligheden af ​​begrænsede markedsordrer og stoptab er også vigtige overvejelser, når man vælger en børs. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me