ICO’er efterlades i aske. Penge-bakket hjælpeprogrammer er næste. [DYCO]

Detailinvestorer får aldrig adgang til livsændrende venturekapitalmuligheder i aktieselskaber. Venturekapital tilbyder uovertruffen velstandsskabende muligheder. Men i stigende grad, når den næste store virksomhed indgiver en børsintroduktion, ville de største gevinster imidlertid allerede være opnået.

100x til 1.000x gevinsterne er i den tidlige fase af VC-runder, ikke børsintroduktionen.

Tidlige aktierunder af gode virksomheder er ikke tilgængelige for detailinvestorer.

Hvilke detailinvestorer får adgang er puljen af ​​tidlig egenkapital, der afvises af VC-fonde, store engelinvestorer og institutionelle investorer. Detailinvestorer som dig og jeg står tilbage med VC-afvisninger.

Skraldet.

Hvordan ICO’er var forskellige?

Det tidligste tokensalg, der dateres før 2017, har gjort deres detailinvestorer rige med afkast i størrelsesordenen 100x til 1.000x og derover.

Men spørgsmålet vinker – hvorfor disse store muligheder ikke blev opslugt af VC’er, bemærkelsesværdige engle og institutioner?

Disse platinbeklædte investorer undgår stort set tokens. Derfor, mens detailinvestorer kun deltager i kun tidligt kapital i papirkurven, får de deltage i BEGGE salg og affaldstoken..

På grund af succesen med tidligt tokensalg var 2017-18 imidlertid vidne til en massiv stigning i absolut papirkurven. At vælge gode muligheder svarede til at spotte en nål i en høstak. Svindlere, projekter uden produktmarked / tilpasning eller lige inkompetente teams formåede at rejse kapital. I sidste ende blev de fleste investorer tilbage med intet, som det er tilfældet med crowdfunding af kapital.

Støvet har lagt sig

I den nuværende efterdybning af ICO-manien i 2017-18 er finansieringen til tokensalg for det meste tørret, men interessen for crowdfunding af kapital er uforklarligt fortsat stigende.

Desuden har medierne næsten sikret, at folk genkender kryptokurver som slangeolie. Som en konsekvens fortsætter crowdfunding med egenkapital med at finde nye ofre, mens selv token-tilbud af høj kvalitet går uden interesse. Problemet er ikke at folk er uinteresserede i tidlige stadieinvesteringer, det er de. Problemet er, at den nuværende ramme, som tokensalg gennemføres med, er brudt.

ICO’er fungerer ikke fordi,

 • Intet ansvar på holdet
 • Ingen sikkerhedsforanstaltninger for investorer

Dette gælder ligeledes for IEO’er, som heller ikke påtager sig noget ansvar for holdet og ikke giver nogen sikkerhedsforanstaltninger for investorer.

Uanset hvad bør appetitten til tidlige stadie-tokeninvesteringer ikke overses og bør i stedet tilskyndes på grund af de muligheder, det giver detailinvestorer. Markedets utilfredshed med den nuværende ramme om token-salg er forsvarligt, forståeligt og rationelt. Derfor er behovet for en ny ramme om tokensalg: Dynamiske møntoffer.

Hvad er et dynamisk mønttilbud (DYCO)

Et tokensalg, der lykkes, ellers får token-købere deres penge tilbage.

En DYCO er den første investeringsmulighed i den tidlige fase, der skaber et prisgulv på det sekundære marked og derved tilbyder down-side beskyttelse til investorer uden at begrænse deres opadrettede. Det holder også tokenudsteder ansvarlig uden at gøre tokenet til et værdipapir.

Selvom det i øjeblikket er designet til tokensalg, kan dets konsekvenser let udvides til endda crowdfunding med egenkapital.

Hvordan fungerer en DYCO?

Der udstedes et dynamisk møntudbud med pengestøttede hjælpeprogrammer. 80% af de midler, der er indsamlet i en DYCO, afsættes til at tilbagekøbe alle indehavers tokens, hvis de er utilfredse med deres token-køb.

Dette giver alle DYCO-tokens en prisgulv.

Prisgulvet ligger på 0,8x af salgsprisen. Dette tokens spekulative værdi og nytteværdi tilføjes oven på denne pristabel. Token tilbagekøb gennemføres 9, 12 og 16 måneder efter begivenheden for togenerering.

 • Den 9. måned refunderes 25% af tokens
 • Den 12. måned refunderes 37,5% af tokens
 • Den 16. måned refunderes 37,5 af tokens

Denne tidslinje er af afgørende betydning, da den giver holdet afgørende tid til at bevise levedygtigheden af ​​udviklingen. Hver tilbagekøbsdato fungerer således som en milepæl, hvor ydelsen skal vurderes. 

 • Hvis holdet ikke har gjort det godt, hævder indehaverne et tilbagekøb.
 • Hvis token klarer sig dårligt på alle 3 milepæle, hævder indehavere et tilbagekøb.
 • Hvis et hold ikke er gennemsigtigt, kræver indehaverne et tilbagekøb.

Der kan kræves tilbagekøb alle solgte poletter og derved eliminere et projekt. På den anden side, hvis et hold klarer sig godt, hvilket vil blive afspejlet i symbolsk påskønnelse, når hver milepæl ankommer, behøver indehaverne ikke at kræve refusion og frigør derved en del af de midler, der er afsat til tilbagekøb til bruges til at skalere udviklingen.

Vigtige egenskaber ved en DYCO

A. Token Burns

I en DYCO cirkulerer kun købte tokens indtil den sidste tilbagekøbsdato. Det betyder, at et projekt gennemgår 16 måneder uden inflation.

I stedet for hver gang der foretages et tilbagekøb, brændes de refunderede tokens.

Denne mekanisme sikrer, at alle tokens fra mennesker, der mangler tillid til udviklingen, kan forlade deres position, indtil de eneste indehavere til sidst er de sande troende på projektet..

Dette betyder, at DYCO’er forventes at have en deflateret nettoforsyning. Det betyder også, at hold, der ikke er gennemsigtige, glider væk fra deres køreplan eller simpelthen viser sig at være inkompetente, ender med at skulle tilbagekøbe hele den cirkulerende forsyning og derved eliminere tokenet (og projektet).

B. Spejlvending

Da ethvert token kan kræves for tilbagekøb til 80% af de penge, der betales for det under DYCO, understøttes hvert token med en prismur på det sekundære marked.

Dette betyder, at hvis tokenprisen på børser nogensinde falder under 0,8x, kan tokens købes for et tilbagekøbskrav for risikofri fortjeneste. Dette er et spejlvende: DYCO-deltagere kan tjene penge, hvis token op eller ned.

For eksempel:

Antag at 10 tokens sælges for $ 1 hver. Hvis disse tokens begynder at handle på en børs til hver $ 0,5, kan de købes, og der kan kræves refusion for $ 0,8 pr. Token, hvilket giver mulighed for en arbitrage mulighed for at gøre $ 0,3 pr. Token risikofri.

Spejlvend & Sekundært marked visualiseret

C. Et utroligt sekundært marked

Da hvert token har et prisgulv, har sekundære markedsdeltagere incitamenter til at deltage i dette tokens likviditet. Det sekundære marked vil omfatte:

 • Arbitragehandlere
 • FOMO-forhandlere
 • DYCO-deltagere
 • Fundamentals-Driven Traders

Arbitragehandlere vil deltage i at tilbyde likviditet til tokens, der falder dybt under prisgulvet, da de ved, at DYCO-deltagere i sidste ende vil have disse til risikofri fortjeneste.

DYCO har indbyggede datoer, hvor tokens kan forventes tilbagekøbt og brændt. Dette reducerer udbuddet, samtidig med at den nye kapital tilbageføres til det sekundære marked. Sådanne begivenheder har historisk ført til en bølge af FOMO-drevne forhandlere. DYCO-deltagere selv er klar til at kræve risikofri fortjeneste på spejlvender.

Ushering a New Era of Token Sales

Succes eller dine pengene tilbage er rammen for token-salg under Dynamic Coin-tilbud.

Detailinvestorer kan få adgang til de velstandsskabende muligheder, som tidlige stadieinvesteringer kan tilbyde, samtidig med at de har nedsat beskyttelse uden at hindre det opadrettede potentiale. Samtidig får de ret til at beslutte, om en udvikling kan fortsætte eller ej, og derved give magtfulde rettigheder til at holde hold ansvarlige uden at gøre symbolet til en sikkerhed.

Det første projekt, der bruger et dynamisk møntudbud, vil blive annonceret i maj

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me