Mest sikre Bitcoin-ikke-depotbøger i 2020

For næsten et dusin år siden lancerede Bitcoin (BTC) lovende et betalingssystem, der er sikkert, grænseløst og billigt – åbner det globale finansielle system og banker de ikke-bankerede. I årenes løb blev BTC til mere end et betalingssystem, der blev til en værdibutik (SoV), da dens værdi steg – nåede et højeste niveau på 19.800 $ i 2017. 

Skiftet til en SoV kommer dog med sine egne udfordringer. I sin kerne er lagring og sikkerhed af det ‘digitale guld’ en af ​​de største udfordringer for BTC. Ved lanceringen forestillede Satoshi Nakamoto – et pseudonym for skaberen af ​​Bitcoin – en platform, der vil give brugerne fuld kontrol og sikkerhed for deres midler. 

Som BTCs værdi værdsatte, opstod der imidlertid centraliserede børser og frihedsberøvende tjenester, der leverede tegnebøger i et forsøg på at hjælpe almindelige brugere med at “gemme deres BTC sikkert”. Mens disse centraliserede parter hjælper ikke-tekniske brugere med at gemme deres private nøgler og handle deres BTC hurtigere, fjerner de funktionen af ​​blockchains – decentralisering (styring af din egen ‘bankkonto’).

Behov for selvforsynende tegnebøger 

Hvad er problemet med centraliserede udbydere af kryptotegnebøger? 

Centraliserede kryptovogtere og udvekslinger tilbyder en hurtig og pålidelig måde at transaktere kryptovalutaer som Bitcoin og Ethereum på. Imidlertid har disse virksomheder manglet i sikkerhedsaspektet, da de opbevarer brugernes private nøgler centralt og opbevarer disse nøgler i varme tegnebøger. Varme tegnebøger eller online tegnebøger giver brugerne mulighed for problemfrit at handle og bruge deres kryptokurver. 

Dette har imidlertid ført til, at adskillige børser er modtagelige for hackingsforsøg, tyveri, phishing-svindel, exit-svindel osv. I de sidste par år, der har skyllet millioner (samlet milliarder) dollars væk i investorers midler.

Egenskaberne med lav sikkerhed på centraliserede depotmænd har givet anledning til hardware-tegnebøger som Ledger og Trezor, hvilket øger privatlivets fred og sikkerhed for midler. De gør det ved at gemme dine private nøgler offline på et USB-drev. Imidlertid undgår brugere disse tegnebøger (på trods af de høje sikkerhedsniveauer) til fordel for de centraliserede online tegnebøger på grund af pålidelighed, hastighed og likviditet. 

Spørgsmålet opstår: “Kan kryptobrugere nyde hastighed, pålidelighed og ikke-frihedsberøvende sikkerhed – alt sammen – på en kryptopungeplatform?” Ja. 

I det næste afsnit diskuterer vi de sikkerhedsforanstaltninger, du skal kigge efter i en crypto-tegnebog, hvordan du kan sikre, at din tegnebog er sikker, og de mest sikre tegnebøger til crypto-brugere i 2020. 

Hvad skal man se efter i en kryptotegnebog

 1. Sikkerhed: Dette er måske den vigtigste funktion i enhver tegnebog. Online tegnebøger anses for at være mere modtagelige for usikkerhedsangreb og med god grund også; de er lettere at hacke. Hardware-tegnebøger på den anden side ses som værende mere sikre, da valutaen er gemt offline.
 2. Anonymitet: Brugere, der er interesserede i at forblive anonyme, dette er sandsynligvis en funktion, de bør overveje.
 3. Omdømme: Det er vigtigt for en at gennemgå tegneboganmeldelser for at fastslå, hvor den står blandt andre brugere i samfundet, bare for at være sikker på, hvad de forpligter sig til. 
 4. Brugergrænseflade: Coinbase-grænsefladen anbefales til de fleste begyndere. Det er let at navigere og forsikrer desuden 100% af dets værdi.

De bedste ikke-frihedsberøvende kryptobøger i sikkerhed

1. Bitamp – For sikkerhed og hastighed (Anbefales) 

Ifølge den officielle hjemmeside, Bitamp “Er en open-source, gratis Bitcoin-tegnebog på klientsiden, der giver dig mulighed for at sende og modtage Bitcoin sikkert på en blockchain”. Kort sagt, Bitamp er en selvforsynende cryptocurrency-tegnebog, der giver dig mulighed for at sende og modtage Bitcoins. 

Tegnebogen er designet under en MIT-licens, der giver brugere over hele verden mulighed for at sende og modtage BTC. Den globale licenskompatible tegnebog betyder, at udviklere over hele verden har meget små begrænsninger for at bruge den. 

Fordele

 • Ikke-frihedsberøvende tegnebog: Forbedrer tegnebogens sikkerhed ved at tillade direkte betalinger til dine offline tegnebøger. Dette betyder, at virksomheden ikke overfører, gemmer eller gemmer brugernes private nøgler på sin server.  
 • Aktiverer Tor-browsing: Integration med Tor forbedrer privatlivets fred for brugernes transaktioner. Derudover er Bitamps handlinger strengt lokale i brugerens browser “ved hjælp af Javascript og det 12-ords magiske adgangssætningsfrø.” 
 • Overførsler til hardware tegnebøger: Bitamp tilbyder også en unik direkte forbindelse til top hardware tegnebøger inklusive Ledger Nano S (nævnt nedenfor), Trezor, KeepKey, Electrum og Mycelium. 
 • Et lærerigt samfund: Bitamp bygger også på sine kryptofællesskabsværdier ved at tilbyde uddannelsesmæssigt og informativt materiale på sin hjemmeside – især til nye brugere. Stykker om ‘Sådan køber du Bitcoin’, ‘Sådan sikres din tegnebog’, ‘Trin til Bitcoin Mining’ osv. Er tilgængelige på Bitamp. 

Ulemper

 • Mangel på flere kryptokurver: Den sikre, hurtige og ikke-frihedsberøvende tegnebog tillader kun Bitcoin-transaktioner. Dette er et meget snævert omfang, men virksomheden arbejder på at tilføje nye kryptoer i fremtiden. 
 • Relativt ung: I sammenligning med andre tegnebøger på vores liste er Bitamp stadig i sine formative faser, derfor mindre bredt vedtaget. 

2. Ledger Wallet Nano S – Sikkerhed, ingen hastighed

Ledger Nano S cryptocurrency hardware-tegnebog er en af ​​de bedste blandt sine jævnaldrende, og tilbyder brugerne en offline ikke-frihedsberøvende tegnebog til at gemme kryptokurver. Hardware-tegnebogen leveres med en skærm og er kompatibel med ethvert computeroperativsystem.  

Fordele

 • Offline ikke-frihedsberøvende tegnebog: Ledger-hardware-tegnebog giver dig mulighed for at gemme dine egne private nøgler på et USB-drev, der altid er offline, indtil det er tilsluttet en computer. Dette forbedrer sikkerhedsegenskaberne til at gemme dine Bitcoins. 
 • 12-adgangsfras nøgle: Tegnebogen indeholder også en 12-ords adgangsudtryksnøgle, der giver dig mulighed for at inddrive dine midler, hvis du mister din tegnebog. 

Ulemper

 • Langsomme transaktioner: Som tidligere nævnt gør hardware-tegnebøger det sværere for dig at transaktere din krypto i betragtning af de hårde sikkerhedsprotokoller, der er indført. 
 • Dyrt: Mens Bitamp er en gratis Bitcoin-tegnebog, kommer Ledger Nano S til en voldsom pris på >$ 150, som afskrækker små kryptoholdere fra at gemme deres aktiver i tegnebogen. 

3. Brødpung – Flere mønter, reduceret hastighed og sikkerhed

Bread er en digital app, der ikke er frihedsberøvende, og som giver dig mulighed for at modtage og sende Bitcoins. Appen er tilgængelig i en webbrowser og på mobile enheder – i iOS- og Android App-butikker. Tegnebogen tillader opbevaring, afsendelse og konvertering af flere valutaer, herunder Bitcoin, Ethereum og Bitcoin Cash (BCH). 

Fordele

 • Tilgængelighed af flere mønter: Bread Wallet tilbyder tre valutaer på sin ikke-frihedsberøvende tegnebog – BTC, ETH og BCH. 
 • Let at bruge interface: Tegnebogen giver også brugerne en smukt designet og let at navigere interface. 

Ulemper

 • Mangler tofaktorautentificering: Mangel på SMS-godkendelse eller Google-godkendelse reducerer brødegenskabens sikkerhedsegenskaber.
 • Langsom og tredjeparts interaktion: På trods af at Bread Wallet er en ikke-frihedsberøvende tegnebog, passerer transaktioner på platformen gennem en tredjepart, hvilket reducerer brugernes privatliv. Desuden har nogle brugere tidligere klaget over, at webstedet er langsomt og besværligt. 
Tegnebog Type Sikkerhed  Brugervenlighed Pris Internet side
Bitamp.com Online Høj  Let Gratis Bitamp
Ledger Nano S Hardware  Høj Moderat >$ 150 Ledger
Brød tegnebog Mobil Moderat Let Gratis BRØD

Tabel, der viser de forskellige kvaliteter af ikke-frihedsberøvende tegnebøger

Konklusion

Efter et omfattende kig på de ikke-frihedsberøvende tegnebøger ovenfor anbefaler vi Bitamp til dets sikre og hurtige transaktioner. Desuden er tegnebogen en gratis open source-tegnebog, hvilket betyder, at udviklere over hele verden arbejder på at forbedre den om dagen for at forbedre din kryptoinvestering og HODLing. 

Husk ikke dine private nøgler, ikke dine mønter! Prøv altid at bruge ikke-frihedsberøvende tegnebøger til at gemme dine kryptokurrencyaktiver. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me