De mest effektive projekter på EOS.IO i 2019

EOS.IO blev introduceret i januar 2018 af udviklerne Daniel Larimer og Brendan Blumer og er en blockchain-softwarearkitektur, der understøtter millioner af transaktioner pr. Sekund med næsten ingen involverede transaktionsgebyrer..

Denne teknologiestak afhænger af beviset for stavskonsensusmekanisme for at få det hele til at ske. Andre populære kryptokurver som Bitcoin er afhængige af et bevis på et arbejdsbaseret system, hvor computere aggressivt knuser tal for at løse komplekse kryptografiske gåder. Men bevis for stav udpeger den næste enhed, der skal oprette en blok ved at se på forskellige kombinationer af tilfældig markering, rigdom eller alder.

Denne nye tilgang til sikker udveksling af værdi og data på tillidsfuld måde rykker op i 2019, og spredningen af ​​EOS-baserede projekter, der opstår på scenen, bør ikke komme som nogen overraskelse. En række af disse projekter har skabt meningsfulde bølger i løbet af det forløbne kalenderår, så lad os se på dem nu.

LiquidApps: lanceret i februar 2019.

LiquidApps er en løsning af og for dApp-udviklere, der har til formål at gøre decentral appudvikling mere tilgængelig og overkommelig. LiquidApps oprettede sin dApp-netværk som et økosystem til at pleje decentral software til at være mere effektiv og erhverve faste brugere. DApp Network tilbyder to produkter til dette formål: vRam og Zeus.

Liquidapps

vRAM fungerer som en slags overkommelig “harddisk” for EOS dApp-udviklere til at gemme deres data. Zeus er det tilknyttede softwareudviklingssæt (SDK), som udviklere tilslutter eksisterende LiquidApps-produkter til oprettelse af deres egne dApps. Allerede tilgængelig på Github, Zeus præsenterer sig som en “one-stop dev shop” for dApp-udviklere.

Everipedia: lancerede EOS-funktionalitet i august 2018, voksede igennem 2019.

Everipedia er som en blockchain-aktiveret version af Wikipedia. Det bruger EOS blockchain-teknologi og et tilknyttet kryptotoken kaldet IQ for at tilskynde folk til at bidrage med indhold og samtidig begrænse censur rundt om i verden..

2019 var et år med udvikling og forbedring af det redigerbare encyklopædi-projekt. Holdet tilføjede ny funktionalitet til samarbejde og redigering af artikler, ligesom dets Chat-platform til kommunikation med andre redaktører ved hjælp af produktet.

Everipedia tilføjede også en integration med YOLO Exchange for at gøre det muligt at erhverve IQ direkte inden for sin egen platform. Den nye koreanske sprogstøtte gør også Everipedia anvendelig til en tidligere ubetjent befolkning.

Equilibrium: lanceret i april 2019.

Ligevægt er en flerkædet ramme til opbygning af aktivstøttede stablecoins og DeFi-produkter. Dets flagskibsprodukt er EOSDT stablecoin, som er knyttet til den amerikanske dollar og henter sin værdi fra overkollateralisering af en brugers likvide digitale aktiver. Denne dApp har angiveligt også en af ​​de største saldi ud af alle dApps.

Ligevægt

Virksomheden lancerede for nylig kryptoindustriens første stabilitetsfond med 6,5 millioner EOS (til en værdi af ca. $ 17,5 millioner USD) af sin egen kapital. Denne batch penge fungerer som en figurforsikring mod hændelser på det sorte svanemarked – det beskytter brugerne mod ekstrem markedsvolatilitet godt nok til at reducere EOSDTs krav til sikkerhedsstillelse fra 170% til 130%. Dette skaber et højere potentiale for gearing af digitale aktiver og konsoliderer EOS som pålidelig sikkerhed.

KARMA, der blev lanceret i 2018 og voksede gennem hele 2019.

KARMA er et socialt netværk til socialt gode, der er drevet af EOS blockchain. Dens kryptotoken (også kaldet KARMA) er designet til at tilskynde folk til at gøre gode ting i verden for andre mennesker eller til at have gavnlige interaktioner med hinanden. Folk sender disse ting til netværket, hvor de får likes og upvotes, så modtager de KARMA for det. Ideen er at skabe et samfund omkring maksimering af det gode i verden.

karma

I 2019 blev KARMA-token noteret på YOLO, hvilket gjorde tokenet mere tilgængeligt for kryptosamfundet. Det så også lanceringen af ​​platformens “We Pay CPU” -opgradering i oktober så brugerne ikke længere behøver at bekymre sig om at dække deres egne CPU-krav.

Bancor vandt masser af opmærksomhed i 2019 identificeret som i stand til at understøtte en vigtig tokenpegging-algoritme.

Bancor er en on-chain likviditetsprotokol, der muliggør automatiseret, decentral udveksling på Ethereum- og EOS-blockchains. Med andre ord får Bancor-brugere konvertere direkte mellem forskellige tokens via smart kontrakt i modsætning til at udveksle dem på kryptokurrencymarkeder. Dens tegnebogsprodukt, Bancor Wallet, muliggør automatiske tokenkonverteringer straks inden for grænsefladen til forudsigelige priser, der er modstandsdygtige over for manipulation.

2019 var et nålbevægende år for Bancor. EOS-skaberen Dan Larimer foreslog en token-pegging-algoritme, der hænger sammen med Bancor Network. Larimer skrev: ”Udgangspunktet for vores algoritme er, at de, der er villige til at være lidt gearing-lange i et sikkerhedsakt (såsom EOS), kan tjene penge ved at lette markedsføringsaktiviteter mellem EOS og et fungibelt fastgjort aktiv (f.eks. USD) , hvis værdi er designet til at spore et prisfeed inden for et tilladt afvigelsesområde. ”

Larimer integrerede endda tidligere Bancor-algoritmen i aktivallokeringsmodellen til EOS RAM. (Denne model arbejdede med at automatisere likviditet til RAM-markedet, da EOS-blockchain gik i drift i 2018.) I tiden siden er Bancor også blevet integreret i EOS Resource Exchange (REX), som giver brugerne mulighed for at tjene penge ved at leje deres CPU- og netværksressourcer

Ud over denne opmærksomhed brugte Bancor også 2019 til at tilføje integrationer til et antal nye tokens, hvilket bragte det samlede antal understøttede kryptokurver til mere end 148. 

pEOS Wallet, annonceret i juni 2019.

Selvom det endnu ikke er i produktion, pEOS er en tegnebogsoftware, der bringer et ekstra lag beskyttende fortrolighed til, hvordan EOS-brugere handler med hinanden. Det tilknyttede token (PEOS) kan sendes til både EOS-konti og pEOS-adresser. Det er vigtigt, at pEOS-adresser er helt løsrevet fra EOS-konti – den underliggende EOS.IO-arkitektur er kun involveret i at flytte en transaktion gennem netværket..

Transaktioner, der går fra en EOS-konto til en anden, ender offentligt i en åben blockchain – det er let at lære kontosaldoer og kontonavne. Men pEOS-adresser er mere aflåste end dette. At sende eller modtage fra en pEOS-adresse holder sådanne identificerende detaljer ude af offentligt syn, og hvis en transaktion går fra en pEOS-adresse til en anden, er det umuligt for en tredjepart at lære identificerende detaljer om den.

Projektet har oplevet nogle forsinkelser i at komme til en fungerende version – det bogstaveligt talt kræver nogle ændringer til hvordan EOS.IO fungerer – men når disse ændringer er på plads, vil EOS-brugere have en helt ny måde at handle med forbedret privatliv.

Sense.chat, lanceret i juni 2019.

Sense.chat er en privat messaging-app, der kører på din Android eller iOS enhed, og det afhænger af, at en brugers EOS-konto fungerer korrekt. Du kan muligvis nøjagtigt kontekstualisere det som “EOS messenger.”

Fordi den er bygget oven på EOS.IO-blockchain, kan Sense.chat sende og modtage meddelelser på en beviselig sikker, kryptoaktiveret måde. Ligesom Bitcoin-transaktioner muliggør en vis grad af anonymitet og privatliv, giver Sense Chat den samme beskyttelse til din daglige messaging-opførsel.

sense.chat

At gennemføre finansielle transaktioner via blockchain-teknologi kan være meget niche og teknisk, men næsten alle i den tilsluttede verden bruger deres mobile enhed til at kommunikere med andre. Nu kan de bruge EOS blockchain til at gøre det med et uovertruffen sikkerhedsniveau.

Ligesom 2019 bragte enestående bevægelse og udvikling til EOS, er vi sikker på at se tendensen fortsætte frem til 2020.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me