Tips til at begynde at investere i kryptovaluta og aktiemarkedet

Hvis du overvejer at springe ind i investering, kan mulighederne derude være overvældende. Mange vælger ikke at begynde at investere på grund af den enorme mængde muligheder og information, der findes derude. I dag er der endda mere muligheder til rådighed for begyndende investorer med introduktionen af ​​blockchain og cryptocurrency. Erfarne investorer ved, at diversificering er vigtig, så investering i både traditionelle aktier og kryptokurrency kan være en måde at blande din portefølje sammen. Ved at sprede din formue optimerer du dig selv til mindre risiko og en bedre chance for at øge din fortjeneste. Så hvordan ser en veldiversificeret portefølje ud for både aktier og kryptokurrency? Hvordan beslutter du, hvilken der er den rigtige for dig?

Bestandsdiversificering

Når du diversificerer din portefølje, lægger du simpelthen dine dollars flere steder, hvilket kan hjælpe med at minimere din risiko i forhold til at placere alle dine kontanter ét sted. Hvis en af ​​aktiens kurs går ned, mister du ikke alle dine penge på samme tid. Mange investorer vil investere i forskellige brancher for at sprede deres portefølje yderligere eller investere i forskellige aktivklasser såsom aktier versus obligationer, som ofte reagerer i modsatte retninger på markedet.

Mange vælger at diversificere deres bestand blandt vækst, aggressiv vækst, vækst og indkomst og internationale gensidige fonde. Spredning af dine penge på tværs af disse fire forskellige fondeoptioner minimerer risikoen for enhver investor, nybegynder eller ej.

Hvis du er klar til at komme i gang med at investere i aktiemarkedet, skal du bruge en mægler. Disse er nogle af de bedste for begyndere. Din aktiemægler er en erfaren professionel og kan hjælpe dig med at træffe bedre beslutninger vedrørende dine første investeringer og derover. En god mægler hjælper dig med at opbygge en mangfoldig portefølje og træffe de rigtige aktievalg på det rigtige tidspunkt samt give dig adgang til aktieoptioner, som du ikke nødvendigvis selv kan få adgang til, såsom udenlandske aktier.

Diversificering af kryptovaluta

Disse traditionelle diversificeringsmetoder er ens for kryptokurrency. Ligesom aktier er kryptokurrency afhængig af udbud og efterspørgsel, men har tendens til at være meget mere ustabil i forhold til traditionelle aktier, primært på grund af den decentraliserede karakter af kryptokurrencymarkederne. “Hype” og nyhedsdækning kan også påvirke værdien af ​​en given kryptokurrency. Imidlertid er mange begyndere ikke sikre på, hvor de skal starte, når de investerer i kryptokurrency. Ofte er der en generel mangel på forståelse med hensyn til blockchain og cryptocurrency, eller de forskellige møntmuligheder er overvældende for nye investorer. Fordi der ikke er nogen mæglere for kryptokurrency, laver du meget af undersøgelsen selv.

Investering i kryptokurrency betyder simpelthen, at du investerer i selve projektet. Diversificering i kryptovaluta er lige så vigtig som det er for det traditionelle aktiemarked. Generelt er der tre kategorier af kryptokurrency. Traditionelle kryptokurver er grundlæggende digitale valutaer, som enkeltpersoner eller virksomheder bruger til at foretage sikre transaktioner ved hjælp af den uforanderlige offentlige hovedbog, også kendt som blockchain. Bitcoin er en traditionel kryptokurrency, som de fleste er fortrolige med. En anden traditionel mulighed er privatlivsmønter. Privatlivsmønter er meget mere anonyme end andre kryptovalutaer.

Den anden kategori er platforme. Også kendt som “fede protokoller”, disse bruges til at fremstille blockchain-infrastruktur, hvor ting som smarte kontrakter bygges. Nogle eksempler på denne kategori er Neo eller Cardano. Den tredje kategori er hjælpeprogrammer. Utility tokens er projekter, der er bygget med en bestemt industri i tankerne, såsom det populære VeChain til styring af forsyningskæden.

Mange investorer vælger at diversificere deres kryptokurrency på tværs af disse tre kategorier og på tværs af forskellige brancher. Det er vigtigt, når du vælger dine kryptokurrencyindstillinger, at overveje antallet af mønter, der i øjeblikket er i omløb, og den samlede levering af mønter, der nogensinde vil eksistere. Uden en traditionel mægler skal du undersøge, hvilken mulighed der er bedst for dig.

Der er mange forskelle mellem traditionel aktie og kryptokurrency, men den største forskel mellem de to er fortjeneste versus risiko. Cryptocurrency betragtes som meget højere risiko, men giver en større chance for at skabe en hurtig fortjeneste. Aktier er generelt sikrere end kryptokurrency, men har mindre afkast. Som begyndende investor skal du overveje dine investeringsmål og finde det bedste marked og de muligheder, der passer til din personlighed og dine økonomiske behov. Forhåbentlig med en række diversifikationer og lidt held kan du begynde at give gode afkast med enten traditionelle aktier eller kryptokurrency.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me