Vil Kava give DeFi-boblen frisk drivkraft?

DeFi-boblen er enorm og er vokser hurtigt. I starten af ​​2020 tiltrak DeFi-projekter ca. 850 millioner dollars. Seks måneder senere er den samlede værdi af midler investeret i DeFi-projekter – også kaldet total værdi låst (TVL) – på $ 2,08 mia., En vækst på ca. 145%. 

defiprime

Kilde: DEFI PULSE

Ganske vist er DeFi stadig i sin barndom, men økosystemet er allerede ved at forme sig. Indtil videre drejer økosystemet sig om syv sektorer med decentraliseret udlån, der tager den største andel af markedet. 

defi

Kilde: DeFi.review

Af den samlede låste værdi hører ca. $ 1,5 mia. Til decentrale udlånsprojekter. Interessant nok er ca. 40,5% af TVL forbundet med forbindelse. Bortset fra sammensatte er MakerDAO et andet DeFi-projekt, der fremmer væksten i den decentrale udlånssektor.

Forbindelse og producent er katalysatorer for DeFi-vedtagelse

I alle tilfælde af vækst er der altid en kraft, der fortsætter med at skubbe til højere niveauer. For bare fire år siden var DeFi ukendt, og få projekter viste meget værdi. Faktisk DeFi Pulse data viser, at TVL i hele DeFi-økosystemet var ubetydelig. Så brød Maker ud på scenen.

Maker gjort det muligt at låne ud med smarte kontrakter og samtidig tillader DAO-samfundet at spille en vigtig rolle i beslutningsprocesserne. MakerDAO-protokollen har imidlertid ansvaret for den faktiske udstedelse af lån. Også låntagere spiller en klar rolle i MakerDAO-samfundet. De stiller sikkerhedsstillelse, hvilket er kritisk ved prægning af ny DAI digital valuta. Som sådan er dette et stort og selvbærende samfund, der i sidste ende vil udvide udbredelsen af ​​DAI.

På grund af Makers første bevægelsesfordel hævder DeFi-udlånsapplikationen den næststørste andel af den decentrale udlånsniche. I skrivende stund havde Maker 626,2 millioner dollars i TVL. Indtil for nylig holdt det rekorden for platformen med den højeste TVL, kun for stigningen i efterspørgslen efter Forbindelse udlånsprotokol og COMP, dets styringstoken for at henvise det til andenpladsen. 

 Sammensatte brugere kan låne så mange som ni digitale valutaer, hvilket også kan være sikkerhed. Indtil videre har sammensatte protokol givet ud om 908 millioner dollars mens du tager ca. 1,6 mia. $ i sikkerhed. Dai, USDC og ETH er de mest efterspurgte tokens for henholdsvis låntagere. Det samme gælder for udbudssiden.

Forbindelse er det nye barn på blokken

Inden Compound blev lanceret, var Maker det største decentrale udlånsprojekt. Interessant nok skød COMPs pris gennem taget med 150% på en enkelt dag, fordi Coinbase annoncerede sin notering. Den 18. juni afslørede Coinbase den officiel blog at COMP ville blive tilgængelig på Coinbase Pro fra og med 22. juni.

I skrivende stund havde COMP 679,8 millioner dollars i TVL ifølge DeFi Pulse data. Compounds rally viser, hvor meget potentiale der er i DeFi. Spørgsmålet er, kan andre projekter efterligne eller endnu bedre Compounds bemærkelsesværdige præstationer?

Som tidligere diskuteret er DeFi-fænomenet lige begyndt. For eksempel voksede den samlede værdi låst i DeFi med ca. 198% mellem 12. april og 9. juli 2020. Dette indebærer, at økosystemet har muligheder for, at nyere projekter som KAVA kan trives. Og som tidligere nævnt har DeFi’s udlånssektor mest trækkraft.

Kava, en skjult perle fra DeFi Bubble

Ligesom Maker and Compounds succeshistorier koncentrerer sig om deres forkærlighed for en samfundsbaseret decentral lånoptagelsesinfrastruktur, Kava har også abonneret på en progressiv decentral ramme ved at sætte brugerne ved styringen. I modsætning til et flertal af nye DeFi-projekter, der ofte replikerer protokoller og mangler den slags innovative kant, der kræves for at levere langsigtede succeser, har Kava imidlertid introduceret nye paradigmer, der er potente nok til at give DeFi-fortællingen frisk drivkraft.. 

For det første er dens beslutning om at implementere en cross-chain udlånsfacilitet takket være dynamikken i Cosmos SDK. Valg af en modulær blockchain-designramme med avancerede interoperabilitetsfunktioner giver Kava mulighed for at undgå vækstbegrænsninger og understøtte mere end et digitalt aktiv, inklusive BTC, BNB, ATOM og XRP.

Uden tvivl muliggør Kavas tværkædefunktionalitet en unik fordel, der gør det muligt at understøtte blockchain-netværk med samfund, der uden tvivl er større og mere vitale end Ethereums. For eksempel har Kava en chance for at tiltrække omkring 3,6 mia. $ TVL, hvis det formår at fange 2% af bitcoin-værdien på 170 mia. Dollar, som potentielt kan strømme ind i DeFi-markedet. Yderligere 600 millioner dollars er tilgængelige for optagelse, når dets aktier i XRP og BNB DeFi-markedet når henholdsvis 5% og 10%. Ikke mange DeFi-projekter kan prale af dette imponerende niveau af vækstpotentiale – ikke engang Maker and Compound, hvis vækst udelukkende er afhængig af Ethereum-økosystemet.

Ikke overraskende eksperter og topmediehuse som Cointelegraph, er begyndt at lægge mærke til Kavas vækstpotentiale. I en artikel offentliggjort om iværksætter, Jennifer Spencer, administrerende direktør for Energent Media, kaldte det “Uber of Bitcoin.” En anden offentliggørelse, forfatter af Andrew Rossow og fundet på Cointelegraph, roste den unikke brugercentrerede model, der sætter Kava op til succes. 

Uanset disse mediehype er der ingen kryptorangeringssystemer, der præcist beskriver den virkelige værdi af Kava-økosystemet og dets token, KAVA. Data om CoinMarketCap afspejler ikke de over 111 millioner dollars værd af KAVA, der er sat på platformen, og DeFi Pulse har et problem med at fange tokenet, fordi dets protokol kun fungerer med Ethereum-baserede tokens. Ifølge ledende ingeniør, Kevin Davis, er det dog meget muligt at have Kava-funktionen på DeFi Pulse. Han forklarede det ”At notere Kava på DeFi-puls ligner meget at tilføje et Ethereum-projekt. Hver kava fuld node udsætter de nødvendige slutpunkter for at få vist de data, som DeFi-puls har brug for, svarende til hvordan Ethereum-noder (som Infura) kan forespørges for at vise statistik for Ethereum-baserede projekter. ”

Derfor repræsenterer dataene derude en lille brøkdel af Kavas spirende økonomi, hvorfor det stadig er en af ​​de skjulte perler i DeFi-landskabet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me