Porteføljeforvalter af Cryptocurrency fra CryptoView | Ét interface, alle større udvekslinger

Bitcoin pressemeddelelse: CryptoView Portfolio Manager har åbnet døren for nye muligheder med kryptovalutahandel takket være sin unikke, multifunktionelle platform. Handlende kan nu handle kryptokurrency på alle større børser samtidigt. 

30. september 2020, Sofia, Bulgarien– Efterhånden som kryptokurververdenen udvikler sig i et hurtigt tempo, gør også sektoren for kryptovalutaporteføljestyringstjenester det. Behovet for sikre og brugervenlige kryptovaluta-handelsværktøjer fødte CryptoView – en porteføljeforvalter og tracker for kryptokurrency, designet til at være en alt-i-en-løsning til styring af flere udvekslingskonti og tegnebøger.

CryptoView giver brugerne mulighed for hurtigt at hoppe fra besværet med at skifte mellem flere porteføljer, børser eller tegnebøger til pålideligheden af ​​at bruge en enkelt grænseflade til at spore alle saldi og samtidig styre handler på flere børser. 

Bortset fra at være en avanceret kryptoporteføljetracker, CryptoView kan også fungere som en fuldt funktionel handelsplatform, da porteføljestyringssoftwaren er forbundet med verdens førende børser som Binance, Bitfinex, Bitmex, Bitstamp, Bittrex, Cexio, Coinbase, CoinbasePro, CoinEx, HitBtc, Huobi, Kraken, KuCoin, OKEx, og Poloniex

Multi-charting interface

En af kernestyrkerne i CryptoView er den brugerdefinerede brugergrænseflade, der kan tilpasses, hvilket giver brugerne mulighed for at omarrangere næsten alle aspekter af deres arbejdsområde. Holdet bag CryptoView har udviklet en af ​​de mest avancerede grænseflader med flere kort, der kan vise op til 9 diagrammer pr. skærm, op til 5 skærme. Der er mere end 25 netkonfigurationer og 5 skærmindstillinger

De, der bruger multi-monitor opsætninger, kan bruge “skærmbillederne” til at gemme en forudindstillet konfiguration for hver skærm med et specifikt gitterlayout og handelspar. Hver forudindstilling kan indlæses på en bestemt skærm med kun et klik uden at skulle indstille dit arbejdsområde hver gang.  

CryptoView er integreret TradingView ™ diagrammer, der tilbyder 85+ handelsværktøjer og over 75 tegneværktøjer for både uerfarne og avancerede forhandlere. 

Portfolio Balance Manager

Kryptoporteføljeforvalteren giver brugerne en detaljeret oversigt over aktivsaldoer samlet fra alle tilsluttede børser, tegnebøger og endda køleopbevaring. Balancetabellen giver også yderligere oplysninger om aktuelle priser, prisændringer og tendenser for hver kryptovaluta. Koldeopbevaringsposter indsættes manuelt ved at oprette en post af saldoen i hver kold tegnebog.

Performance Analytics & Multi-handel

Et andet godt værktøj er CryptoView-porteføljens histogram, der viser porteføljestatistikker. Hver dag tager CryptoView et øjebliksbillede af alle porteføljebeholdninger og plotter dem i et detaljeret histogram. Der er også cirkeldiagrammer over aktiv / porteføljedistribution. De, der foretrækker at arbejde med rådata, kan eksportere til begge XML og CSV filformater.

Alt-i-én-handelsplatformen med flere udvekslinger giver brugerne mulighed for at placere ordrer som ‘grænse’, ‘marked’, ‘stop-grænse’ og ‘stop-marked’ samtidigt på hver tilsluttet børs. Derudover har hvert handelspar en handelshistorie, ordrebog, markedsdybde og paneler med sidste handel.

Dataintegrationer

Blandt de forskellige kryptohandelsværktøjer, der er integreret i platformen, er der en indbygget krypto-nyhedsaggregator med flere kilder (20+ topnyhedskilder), begivenhedskalenderfeed fra CoinMarketCal, direkte datafeed fra CoinMarketCap og andre værktøjer såsom SMS-prisadvarsler og automatiske e-mail-balancerapporter.  

Nem tilmelding og abonnement

Tilmelde tager ikke længere end et par minutter, og brugerne får en 30-dages gratis fuldt funktionel prøve. Abonnementsplaner spænder fra $ 29 til $ 21 / måned afhængigt af abonnementspakken. 

Fondsforvaltere 

Alt-i-en-kryptovalutaporteføljeforvalteren er også velegnet til fondsforvaltere, der kan udnytte funktionerne ‘multi-portefølje’ og ‘porteføljedeling’. 

Hver konto kan oprette og administrere op til 5 separate kryptoporteføljer og forbinde forskellige centraler eller tegnebøger til hver enkelt. Dette giver brugerne mulighed for enten at opdele deres portefølje i separate mindre porteføljer eller administrere separate porteføljer til kunder eller venner. 

Brugere er også i stand til at dele balancetabellen og præstationshistogrammet for hver portefølje med et “kun visning” -link. Dette giver klienter eller partnere mulighed for at overvåge udførelsen af ​​en delt portefølje uden at være i stand til direkte at interagere og bruge kontoen. 

Sikkerhed

Sikkerhed på CryptoView tages alvorligt, da platformen kører på en skybaseret arkitektur med krypterede forbindelser, stærk API-nøglekryptering, DoS-beskyttelse, 2FA (Two Factor Authentication) samt alle industriens generelle sikkerhedsstandarder. For at beskytte brugere mod ulovlige aktiviteter er tilbagetrækning eller pengeoverførsler kun begrænset til børsens grænseflade.

Affiliate og henvisningsprogrammer

Bortset fra handel og porteføljestyring, CryptoView tilbyder også et tilknyttet program, hvorfra du kan tjene $ 20 i Bitcoin for hver betalte abonnent, der kommer via dit tilknyttede link. Der er også en henvisningsprogram hvilket giver 2 gratis måneder for hver ny henvist kunde, der købte et abonnement efter den gratis prøveperiode. 

CryptoView, en grænseflade, ingen begrænsninger

CryptoView er perfekt egnet til både nybegyndere og avancerede forhandlere og leverer en stærk liste over de bedste kryptovalutahandelsværktøjer, der kræves for effektivt at styre en kryptoportefølje. CryptoView drager fordel af den blomstrende lokale it-sektor, der producerer nogle af de bedste udviklere og designere i Europa.

For mere information om CryptoView, besøg venligsthttps://www.cryptoview.com/

Tilmeld dig tilknyttet program og begynd at tjene i daghttps://www.cryptoview.com/affiliate/

Følg CryptoView på Twitterhttps://twitter.com/CryptoViewCom

Find CryptoView på Facebookhttps://www.facebook.com/CryptoViewCom/

Mediekontaktoplysninger

Kontakt navn: CryptoView Marketing Team

E-mail: [e-mail beskyttet]

CryptoView er kilden til dette indhold. Denne pressemeddelelse er kun til orientering. Virtuel valuta er ikke lovligt betalingsmiddel, støttes ikke af regeringen, og konti og værdisaldoer er ikke underlagt forbrugerbeskyttelse. Kryptovalutaer og tokens er ekstremt ustabile. Der er ingen garanti for en stabil værdi eller nogen værdi overhovedet.

Om Bitcoin PR Buzz: Bitcoin PR Buzz har stolt tjent krypto-pressemeddelelsens distributionsbehov for blockchain-startups til over 8 år. Få din Distribution af Bitcoin pressemeddelelse i dag.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me