ICO: t jätetään tuhkaan. Rahatukitut apuohjelmatunnukset ovat seuraavaksi. [DYCO]

Yksityissijoittajat eivät koskaan pääse käyttämään elämää muuttavia pääomasijoitusmahdollisuuksia pääomasijoituksissa. Riskipääoma tarjoaa vertaansa vailla olevia varallisuuden luomisen mahdollisuuksia. Suurimmat voitot olisivat kuitenkin jo saaneet, kun seuraava suuri yritys jättää listautumisannin.

100x – 1000x voitto on alkuvaiheessa VC-kierroksilla, ei IPO: lla.

Hyvien yritysten varhaiset osakekierrokset eivät ole yksityissijoittajien saatavilla.

Mitä yksityissijoittajille annetaan pääsy, on riskipääomarahastojen, suurten enkeli-sijoittajien ja institutionaalisten sijoittajien hylännyt varhaisen oman pääoman joukko. Sinä kaltaiset yksityissijoittajat ja minä jätämme riskipääoman hylkäämisen.

Roska.

Kuinka ICO: t olivat erilaisia?

Aikaisin merkkimyynti, ennen vuotta 2017, on rikastuttanut yksityissijoittajiaan tuottolla 100x1000x ja sen jälkeen.

Mutta kysymys herättää – miksi riskipääkaupungit, merkittävät enkelit ja instituutiot eivät ryöstäneet näitä mahtavia mahdollisuuksia?

Nämä platinapäällysteiset sijoittajat välttävät suurelta osin rahakkeita. Siksi, vaikka yksityissijoittajat saavat osallistua vain roskakoriin luokiteltuihin varhaisiin osakkeisiin, he saavat osallistua molempien hyvien ja roskakorien myyntiin.

Aikaisen merkkimyynnin onnistumisen vuoksi vuosina 2017-18 todettiin valtava nousu absoluuttisen roskakorin luokan merkkikaupassa. Hyvien mahdollisuuksien valinta vastasi neulan havaitsemista heinäsuovasta. Huijarit, projektit, joilla ei ole tuotemarkkinoita / sopivuutta, tai suoraviivat epäpätevät ryhmät onnistuivat keräämään pääomaa. Loppujen lopuksi useimmille sijoittajille ei jäänyt mitään, kuten osakkeiden joukkorahoituksen tapauksessa.

Pöly on asettunut

ICO-manian nykyisissä jälkivaikutuksissa vuosina 2017-18 rahakkeiden myynti on pääosin kuivunut, mutta kiinnostus oman pääoman joukkorahoitukseen kasvaa edelleen selittämättä.

Lisäksi tiedotusvälineet ovat kaikki varmistaneet, että ihmiset tunnistavat kryptovaluutat käärmeöljyksi. Tämän seurauksena oman pääoman joukkorahoitus löytää edelleen uusia uhreja, vaikka jopa laadukkaat merkintätarjoukset menevät ilman kiinnostusta. Ongelma on ei ihmiset eivät ole kiinnostuneita alkuvaiheen investoinneista. Ongelmana on, että nykyinen kehys, jolla tunnusten myynti tapahtuu, on rikki.

ICO: t eivät toimi, koska,

 • Ei vastuuta joukkueelle
 • Ei turvatoimia sijoittajille

Tämä koskee yhtä lailla IEO: ita, jotka eivät myöskään aseta joukkueelle vastuuta eivätkä tarjoa turvatoimenpiteitä sijoittajille.

Varhaisen vaiheen rahasijoitusten halua ei pidä unohtaa, ja sitä tulisi kannustaa yksityissijoittajille tarjoamien mahdollisuuksien vuoksi. Markkinoiden tyytymättömyys nykyiseen merkkikauppakehykseen on perusteltua, ymmärrettävää ja järkevää. Siksi tarvitaan uusi merkkikaupan kehys: Dynaamiset kolikkotarjoukset.

Mikä on dynaaminen kolikkotarjous (DYCO)

Tunnusmyynti, joka onnistuu, tai muuten tunnuksen ostajat saavat rahansa takaisin.

DYCO on ensimmäinen varhaisen vaiheen tunnusmerkkinen sijoitusmahdollisuus, joka luo hintalattian jälkimarkkinoille tarjoten siten sijoittajille suojaa alaspäin rajoittamatta heidän nousua. Se pitää myös tunnuksen liikkeeseenlaskijaa vastuussa muuttamatta tunnusta arvopaperiksi.

Vaikka se on tällä hetkellä suunniteltu merkkikauppaa varten, sen vaikutukset voidaan helposti laajentaa jopa oman pääoman joukkorahoitukseen.

Kuinka DYCO toimii?

Dynaaminen kolikkotarjous antaa rahalla tuettuja apurahamerkkejä. 80% DYCO: ssa kerätyistä varoista varataan kaikkien haltijoiden rahakkeiden takaisinostoon, jos he eivät ole tyytyväisiä merkkihankintaansa.

Tämä antaa kaikille DYCO-rahakkeille hintalattian.

Hintalattia on 0,8x myyntihinnasta. Tämän tunnuksen spekulatiivinen arvo ja hyödyllisyysarvo lisätään tämän hintalattian yläpuolelle. Tunnusten takaisinosto suoritetaan 9, 12 ja 16 kuukautta tunnuksen luomistapahtuman jälkeen.

 • Yhdeksäntenä kuukautena 25% rahakkeista palautetaan
 • 12. kuukaudessa 37,5% rahakkeista palautetaan
 • 16. kuukaudesta 37,5 rahakkeista palautetaan

Tällä aikajanalla on ratkaiseva merkitys, koska se antaa tiimille ratkaisevan ajan todistaa kehityksen elinkelpoisuuden. Jokainen takaisinostopäivä on siten virstanpylväs, jossa suorituskykyä on arvioitava. 

 • Jos joukkueella ei ole mennyt hyvin, haltijat vaativat takaisinostoa.
 • Jos tunnus toimii huonosti kaikissa kolmessa virstanpylväässä, haltijat vaativat takaisinostoa.
 • Jos joukkue ei ole läpinäkyvä, haltijat vaativat takaisinostoa.

Takaisinostoja voidaan vaatia kaikki myi rahakkeita, mikä eliminoi projektin. Toisaalta, jos joukkue toimii hyvin, mikä näkyy merkkiarvostelussa kunkin virstanpylvään saapuessa, haltijoiden ei tarvitse vaatia hyvitystä ja vapauttaa siten osan takaisinostoon varattuista varoista käytetään kehityksen skaalaamiseen.

DYCO: n tärkeät ominaisuudet

A. Token Burns

DYCO: ssa vain ostetut rahakkeet liikkuvat viimeiseen takaisinostopäivään saakka. Tämä tarkoittaa, että hanke käy läpi 16 kuukautta ilman inflaatiota.

Sen sijaan joka kerta kun takaisinosto suoritetaan, palautetut rahakkeet poltetaan.

Tämä mekanismi varmistaa, että kaikki sellaiset ihmiset, jotka eivät usko kehitykseen, voivat poistua asemastaan, kunnes lopulta ainoat haltijat ovat projektin todelliset uskovat.

Tämä tarkoittaa, että DYCO: illa odotetaan olevan deflaatioon perustuva nettotarjonta. Se tarkoittaa myös, että joukkueet, jotka eivät ole avoimia, etenevät etenemissuunnitelmastaan ​​tai yksinkertaisesti osoittautuvat kyvyttömiksi, joutuvat lopulta ostamaan takaisin koko kiertävän tarjonnan ja poistamaan näin tunnuksen (ja projektin).

Peilikäännös

Koska jokaista tunnusta voidaan vaatia takaisinostoksi 80 prosentilla DYCO: n aikana maksetusta rahasta, kutakin tunnusta tuetaan hintaseinällä jälkimarkkinoilla.

Tämä tarkoittaa, että jos merkintähinta pörsseissä putoaa koskaan alle 0,8x, rahakkeita voidaan ostaa takaisinosto-vaatimuksena riskittömästä voitosta. Tämä on peilikäännös: DYCO-osallistujat voivat ansaita rahaa, jos merkki on ylös tai alas.

Esimerkiksi:

Oletetaan, että 10 rahaketta myydään hintaan 1 dollari. Jos nämä rahakkeet alkavat käydä kauppaa pörssissä hintaan 0,5 dollaria kukin, ne voidaan ostaa ja hyvitystä voi hakea 0,8 dollaria tunnusta kohden, mikä antaa arbitraasimahdollisuuden tehdä 0,3 dollaria tunnusta kohti riskitön.

Peilikääntö & Jälkimarkkinat visualisoitu

Uskomaton jälkimarkkinat

Ottaen huomioon, että jokaisella merkillä on hintalattia, jälkimarkkinoiden toimijoilla on kannustimia osallistua merkin likviditeettiin. Jälkimarkkinoihin kuuluvat:

 • Välimieskauppiaat
 • FOMO-kauppiaat
 • DYCO-osallistujat
 • Perustekijöihin perustuvat kauppiaat

Välimieskauppiaat osallistuvat tarjoamaan likviditeettiä rahakkeille, jotka putoavat syvälle hintalattian alapuolelle, koska he tietävät, että DYCO-osallistujat haluavat lopulta nämä riskitöntä voittoa varten.

DYCO: lla on sisäänrakennetut päivämäärät, jolloin rahakkeiden voidaan odottaa ostavan takaisin ja polttavansa. Tämä vähentää tarjontaa ja tuo uutta pääomaa takaisin jälkimarkkinoille. Tällaiset tapahtumat ovat historiallisesti aiheuttaneet FOMO-ohjaamien kauppiaiden nousun. DYCO-osallistujat itse ovat valmiita hakemaan riskitöntä voittoa peilikäännöksiltä.

Tunnusmyynnin uuden aikakauden käyttöönotto

Menestys tai rahasi takaisin on merkki dynaamisista kolikkotarjouksista.

Yksityissijoittajat voivat käyttää varallisuuden tuottamisen mahdollisuuksia varhaisessa vaiheessa tehdyillä sijoituksilla tarjoten samalla suojan alaspäin estämättä nousupotentiaalia. Samalla heille annetaan oikeus päättää, voidaanko kehitystä jatkaa vai ei, mikä antaa voimakkaat oikeudet pitää joukkueet vastuussa muuttamatta tunnusta turvallisuudeksi.

Ensimmäinen projekti, jossa hyödynnetään dynaamista kolikkotarjousta, ilmoitetaan toukokuussa

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me