Bitcoin efterladt guld som den bedst udførte aktiv, her er hvorfor Bitcoin ikke er en boble?

I løbet af de sidste par år skal du have bemærket, at nogle mennesker har en tendens til at forudsige, at Bitcoin er en boble ved at briste. En ‘boble’ kaldes et aktiv drevet af uberettiget og sprudlende markedsadfærd, hvilket resulterer i et sammenbrud. Så hvad er den virkelige aftale med Bitcoin, og hvorfor folk over internettet henviser til det som en boble? Lige siden de første dage af kryptovalutaen har nogle mennesker altid været skeptiske over for den første krypto, hvilket har resulteret i en løgn eller ‘falsk sandhed’ om Bitcoin. 

I dette indlæg er vi hos ChangeNOW, den førende øjeblikkelig krypto-udveksling service, vil gøre tingene klart for dig. 

Hvorfor Bitcoin blev kaldt en “boble” i første omgang ?

Bitcoin er en digital valuta, der opstod efter finanskrisen i 2008. Den er ikke reguleret af en centralbank, der giver brugerne mulighed for at omgå banker og traditionelle betalingsmuligheder for varer og tjenester. Bitcoin-prisen har været støt stigende lige siden. Men den primære årsag til, at de fleste mennesker er pessimistiske overfor Bitcoin i dag, er at Bitcoins pris i 2017 var på et højeste niveau og voksede med 900% på mindre end et år, med dets stigning i værdi ikke engang forudsigelig. Dette har fået folk til at stille spørgsmålstegn ved Bitcoin, og hvad det vil gøre for investorerne, hvis de blindt stoler på kryptovalutaen. 

btc all time highbtc all time high

Det første store argument, de foreslår, er, at Bitcoin ikke er håndgribeligt, men decentraliseret, hvilket betyder, at det ikke har nogen regering, der bakker op om sine forretninger og operationer. Tværtimod indeholder fiat-valutaer stabilitet, da de understøttes af regeringer og store banker. Derudover er fiat-valutaer sanktioneret og tilskyndet – man kan bruge fiat-valutaer til officielle forhold som at betale skat. Dette er ikke tilfældet med Bitcoin. Forskellige regeringer og regulerende organer har tendens til at sanktionere kryptokurverne på forskellige måder, da de ikke har en konkret ejer – ikke en eneste organisation eller en person kontrollerer Bitcoin.

Nogle hævder, at fordi Bitcoin var det første fænomen af ​​sin art, blev det simpelthen oppustet og overhypet langt ud over mål.

Der var kun få investorer, der købte det for faktisk at bruge det. Andre var simpelthen interesserede i at vende det op – køb lavt og sælg højt. Så argumentet er, at da Bitcoin ikke har nogen stærk opbakning fra tilhængere, der bryr sig om dets velbefindende, bliver prisen løbende oppustet af dem, der bare vil tjene ‘hurtig fortjeneste’ fra Bitcoin.  

Så hvad får Bitcoin til at ligne en boble?

Skeptikere mener, at Bitcoin-bobler har tendens til at ekspandere, efter at en ny bølge af nye investorer slutter sig til kryptomarkedet. Det blev oplevet i 2011, efterfulgt af den samme situation i 2013. Hvad fik folk til at tro, at Bitcoin faktisk er en boble, er når Bitcoin-pris nåede en heltidshøjde på $ 20.000 i 2017. En enkelt BTC blev vurderet til $ 20.000. Dette er stadig rekordprisen i kryptokurrencyens historie. Imidlertid blev det fulgt af et spring, og den digitale valuta kom ned til lavt niveau på ca. $ 7300 på mindre end 2 måneder og $ 3200 om et år.

I dag er Bitcoin-prisen mindre end 50% af sin højeste tid. Så nogle tror, ​​at der vil være en anden pludselig boom, der vil resultere i stigningen i Bitcoin-prisen – og efter et stykke tid vil den falde igen, hvilket gør Bitcoin ekstremt uforudsigelig og antyder, at det er en boble.

Prisen på Bitcoin er altid sårbar over for teknologiske fejl. Hvis der skulle ske noget dårligt med Bitcoin-protokollen, kan prisen blive påvirket. Da teknologiske fejl altid sker i branchen, mister nogle mennesker tilliden til Bitcoin og kalder det en boble.

Dette var argumenterne for, at den første kryptokurrency var en boble. Dette er dog kun den ene side af historien – i det næste afsnit vil vi bevise, at dette ikke er Bitcoins natur. 

Hvorfor er Bitcoin “IKKE” en boble?

Som du kan se, er internettet fyldt med mennesker, der taler imod Bitcoin og andre kryptokurver og kalder dem bobler. De laver intet andet end at sprede frygt blandt kryptoentusiasterne og det generelle publikum og håbefulde investorer, der virkelig vil bruge Bitcoin i stedet for at vende det til fortjeneste. Fra det ovennævnte emne er en kendsgerning klar – folk frygter, at Bitcoins høje prisudsving vil bringe investorer og deres dem, der er involveret i branchen, undergang.. 

I virkeligheden er sandheden, at de, der kritiserer Bitcoin, ikke er fortrolige med kryptomarkedet og er forvirrede over Bitcoin.

Boble teorier er kun nøjagtige, når de er nyttige, og vi er glade for at kunne sige, at de ikke er det. De mennesker, der hævdede, at Bitcoin var en boble på $ 20, gav dig fuldstændig råd om ikke at investere, det samme som dem, der hævdede, at det var en boble på $ 200. Nu kan du tydeligt se, at dette råd dramatisk ikke var nyttigt. Faktisk, hvis du fulgte råd fra boblefortalerne, gik du virkelig glip af muligheden for at tjene nogle høje overskud ved at investere i Bitcoin og andre kryptokurver. 

Du kan måske huske, at Apple-aktierne i 2012 var $ 100 pr. Aktie, og virksomheden blev mærket en boble med ‘bobleforstærkere’, der forventede, at det skulle poppe. Der er gået 7 år, og der er ikke sket nogen udbrud endnu. Forestil dig dem, der havde investeret i Apple på det tidspunkt. De tjente bestemt nogle store penge. 

Så moralen i historien er, at rådgivning fra bobleteoretikere måske ikke er den bedste investeringsbeslutning. De ser kun på de værst mulige scenarier og springer helt over de frugtbare fordele.

Hvorfor Bitcoin er specielt end andre bobleudbrud?

Bitcoin er ikke en virksomhed, der er tilbøjelig til tab af rentabilitet, og det er heller ikke en spekulation, der kan falde fra hinanden på grund af en bank eller et regeringsinduceret trickery. Her er hvad kryptopessimister ikke er klar over Bitcoin:

  • Værdien af ​​Bitcoin stiger, da det er en revolutionerende finansiel opfindelse og ikke på grund af løgne på markedet. 
  • Værdien af ​​Bitcoin stiger, fordi flere og flere mennesker adopterer den. 
  • Værdien af ​​Bitcoin stiger, fordi ‘netværkseffekten’ er i fuld gang. 

Generelle investorer er glade for at komme om bord med Bitcoin, og det er det, der får Bitcoin-prisen til at stige. Men forveksl det ikke med den kunstigt oppustede boble, der stammer fra en ‘falsk sandhed.’ Prisen på Bitcoin vil sandsynligvis stige højere med flere mennesker, der fortsætter med at blive involveret i kryptovalutaen. 

Som et resultat synes bobelteorier at være absurde og uden brug. Hvis du tror på et produkt, så fortsæt og invester i det. Hvor svært er det? Stop med at søge råd fra folk, der er bange for forandring, fordi Bitcoin blandt andre kryptovalutaer virkelig er fremtiden. Ja, der er dårlige og gode investeringer, men det betyder ikke, at de alle er bobler. Markedet for kryptokurrency adskiller sig væsentligt fra det almindelige aktie- og aktiemarked. Det kræver korrekt kendskab til branchen, før du kan træde ind i det. Så tro ikke på bobleteorierne. Lav din egen research, og markedet vil afsløre for dig, hvordan det virkelig fungerer.

Ansvarsfraskrivelse: Denne artikel afspejler kun forfatterens mening og er ikke økonomisk rådgivning. Vi tager intet ansvar for resultaterne af en forhandlers beslutning eller handling.

Artikel hentet fra https://changenow.io/blog/bitcoin-bubble

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me