Pörssi, joka sallii sinun käydä kauppaa kryptovaluutalla nollakaupan palkkioilla: Phemex

Yksi nopeimmista pörsseistä, joka pystyy käsittelemään 300 000 tapahtumaa sekunnissa, tilausten vasteajat alle 1 millisekunti.

Phemex on suhteellisen nuori kryptovaluutanvaihto, joka pyrkii häiritsemään pörssimarkkinoita nollamaksullisella kaupalla, joka perustuu jäsenyyteen. Se perustettiin vuonna 2019 ja rekisteröitiin yritykseksi Singaporessa, joka toimii Britannian Neitsytsaarien lainkäyttövaltaan. Vaihtoa johtaa 8 entistä Morgan Stanleyn työntekijää, toimitusjohtajana Jack Tao.

Siitä lähtien Phemex on kokenut valtavaa kasvua. Alexan mukaan Phemexistä on kasvanut yksi 40 000 suosituimmasta verkkosivustosta maailmanlaajuisesti. CoinMarketCap sijoittaa sen kuudenneksi suurimmaksi vaihdoksi ikuisiin BTC / USD -sopimuksiin. Spot-kaupassa Phemex tallentaa tällä hetkellä vajaan 300 miljoonan dollarin päivittäisen kaupankäyntimäärän kuudella markkinoilla.

Hyödyt kryptovaluutan kaupasta Phemexillä

  • Kuudes suurin vaihto BTC-futuureihin
  • Nollamaksu spot-kauppa premium-käyttäjille
  • Negatiivinen Maker-maksu Futures-sopimuksista
  • Tervetuloa- ja lähetysbonukset

Miinukset cryptocurrency -kaupasta Phemexillä

  • Ei säännelty ja rajoitettu joillakin lainkäyttöalueilla
  • Nostorajoitukset muille kuin premium-käyttäjille
  • Spot-kauppa vaatii premium-jäsenyyden

Jäsenyystasot

Kaupankäyntimaksujen perimisen sijaan Phemex pyrkii tuottamaan tuloja myymällä jäsenpaketteja. Tätä tarkoitusta varten he tarjoavat kolme erilaista jäsenyystasoa. Ilmainen vakiojäsenyys antaa pääsyn Futures-kaupankäyntialustalle. Nostot käsitellään vain kolme kertaa päivässä, ja päivittäinen nostoraja on 2 BTC.

Ensiluokkaisten jäsenpakettien hinta vaihtelee 9,99 dollaria 30 päivän jäsenyydestä vuotuiseen jäsenyyteen 69,99 dollaria. Premium-jäsenyys antaa pääsyn spot-markkinoille ilman nollaprosenttista kaupankäyntimaksua ja poistaa nostorajan. Premium-nostot käsitellään tunneittain.

Lisäksi premium-jäsenet voivat lahjoittaa ystävilleen 30 päivän kokeilujäsenyyden. Kokeilujäsenyydet tarjoavat samat ominaisuudet kuin premium-jäsenyys, vain ilman ehdollisia tilauksia spot-markkinoilla ja joillakin nostorajoituksilla. 

Lompakot ja spot-markkinat

Phemex käyttäjillä on pääsy seitsemään vapauslompakoon (BTC, ETH, XRP, LINK ja USDT). Nämä käsittävät neljä spot-kauppaparia, jotka kaikki selvitetään USDT: ssä. Turvallisuuden takaamiseksi Phemex on ottanut käyttöön hierarkkisen, deterministisen kylmälompakointijärjestelmän, jakamalla talletusosoitteet kaikille käyttäjille ja tallentamalla varat kylmään moniallekirjoitukseen.. 

Johdannaismarkkinat

Spot-vaihdon lisäksi Phemex listaa kuuden kryptovaluutan (BTC, ETH, XRP, LINK, XTZ ja LTC) jatkuvat sopimukset ja toisen pysyvän kullan. Altcoin- ja kultasopimukset noteerataan ja maksetaan Yhdysvaltain dollareina, kun taas Bitcoin-sopimus selvitetään BTC: ssä. BTC- ja kultafutuureilla voidaan käydä kauppaa jopa 100-kertaisella vipuvaikutuksella, kun taas kaikkien muiden sopimusten enimmäisvipu on 20-kertainen.

Kaikilla spot- ja johdannaismarkkinoilla voidaan käydä kauppaa simuloidulla testnetillä, mikä antaa käyttäjille mahdollisuuden testata kaupankäyntistrategioitaan ennen kuin niitä käytetään oikealla rahalla..

Tervetuliaisbonus ja suositusohjelma

Phemex tarjoaa kolme tervetuliaisbonusta. Ensimmäinen $ 2: n arvoinen taso hyvitetään heti tilin aktivoinnin yhteydessä. Käyttäjät, jotka seuraavat Phemexiä Twitterissä ja uudelleentwiittavat kiinnitetyn twiittinsä, saavat lisäksi 10 dollaria. Lopuksi, rahoittamalla heidän Phemex-tilinsä joko 0,2 BTC: n tai 1500 dollarin nettiverkon käyttäjille 60 dollarin ylimääräinen tervetuliaisbonus.  

Vaikuttajat voivat ansaita 50%: n palkkion kaikilta käyttäjiltä, ​​jotka ovat rekisteröityneet viittauskoodinsa avulla yksinomaisen Phemex All-Star -ohjelman kautta. Lisäksi he saavat 10%: n palkkion muiden All-Star-osallistujien lähettämisestä. Käyttäjät, jotka eivät osallistu All-Star-ohjelmaan, voivat ansaita muita viittausbonuksia, kuten ilmaisen premium-jäsenyyden.

Turvallisuus

Kaikkia Phemex-ohjelmistojärjestelmiä isännöidään AWS Cloud -palvelussa palomuurien ja sallittujen luetteloiden avulla erottaakseen eri kauppajärjestelmät riskien minimoimiseksi ja mahdollisten tietoturvaloukkausten aiheuttamien vahinkojen lieventämiseksi.. 

Käyttäjätilit on suojattu kaksivaiheisella todennuksella kaikille kriittisille toiminnoille. Lisäksi Phemex käyttää pankkitason kaksinkertaista kirjanpitoa estääkseen kolmansien osapuolten tietojen väärentämisen ja rikkomusten havaitsemiseksi. 

Käyttäjien varat tallennetaan kylmiin lompakkoihin, minimoimalla hakkeroinnista mahdollisesti aiheutuvat vahingot. Kaikki nostot tarkistetaan haitallisen toiminnan varalta ennen hyväksymistä. Phemex-kaupankäyntimoottorit mahdollistavat kauppojen nopean ja virheettömän selvityksen. Phemexillä on monikielinen 24/7 asiakastuki.

Palkkion rakenne

Nostomaksut lompakoista ovat kohtuullisia ja ovat yleensä samalla alueella kuin muut vaihdot. Esimerkiksi Phemex veloittaa 0.0005 BTC Bitcoin-nostoista tai 1 USDT Tether-nostoista. Nostot USD- tai BTC-kaupankäyntitileiltä ovat ilmaisia. 

Takuumaksu Futures-alustalla on 0,075% kaikilla markkinoilla. Phemex kannustaa käyttäjiä, jotka tarjoavat likviditeettiä tilauskantaansa negatiivisella Maker-maksulla -0,025%. 

Spot-markkinoilla kaikki Phemex-verkkosivuston tai mobiilisovelluksen kautta suoritetut maksutapahtumat ovat maksuttomia. Automatisoiduille kauppiaille on vaihtoehto API-pohjaiseen kaupankäyntiin 0,1%: n maksulla. 

Vertailun vuoksi Binance veloittaa spot-kaupoista 0,1%: n peruspalkkion. Tämä tarkoittaa sitä, että kauppiaat, joiden vuotuinen volyymi on yli 70 000 dollaria, voivat löytää halvemman vaihtoehdon Phemexistä. Myös markkinatakaajat ja kauppiaat, jotka suosivat limiittitilauksia markkinatilausten sijaan, voivat hyötyä negatiivisesta Maker-maksusta.

Onko Phemex turvallinen Exchange-käyttö?

Koska Phemex on yksi nuorimmista korkean profiilin kryptovaluuttapörsseistä, heidän ei ole vielä kestettävä ajan testiä. Siitä huolimatta Phemexiä ylläpitää joukkue korkean taajuuden kaupankäynnin tekniikan ammattilaisia, joilla on monen vuoden kokemus Morgan Stanleyn johtajina. 

Heidän käsinkirjoituksensa ja kokemuksensa kehityksestä ja kyberturvallisuudesta ovat selvästi tunnistettavissa heidän turvallisuuskonsepteistaan. Käyttäjävarat tallennetaan yleensä moniallekirjoitettuihin kylmiin lompakkoihin, joissa on 2FA ja ylimääräiset turvatarkastukset peruuttamisen yhteydessä. 

Negatiivinen asia on selkeän sääntelyn puute. Sellaisena Phemexin tarjoamia palveluja on rajoitettu joillakin lainkäyttöalueilla, mukaan lukien Yhdysvallat. Käyttäjiä kehotetaan tutustumaan käyttöehtoihin tarkistaakseen, ovatko he kelpoisia käymään kauppaa pörssissä ja onko pörssi säännelty heidän kotimaassaan.

Phemex Review -tuomio

Phemex on suhteellisen uusi kryptovaluutan vaihto, joka on kuitenkin osoittanut valtavaa kasvua viime vuonna. Pörssi lupaa korkeaa likviditeettiä ja jopa 100-kertaista vipuvaikutusta Bitcoin- ja kultafutuureille. 

Palkkarakenne ja premium-jäsenyys tekevät Phemexistä mielenkiintoisen vaihtoehdon etenkin suurten volyymien spot-kauppiaille ja limiittimyynnin kauppiaille. 

Tärkeimmät kohokohdat

  • Phemex on nopeimmin kasvava kryptovaluutta Futures ja spot -vaihto vuonna 2020.
  • Sen sijaan, että luotettaisiin kaupankäyntimaksuihin, Phemex tarjoaa nollamaksullista spot-kauppaa premium-jäsenille.
  • Jatkuvia sopimuksia voidaan käydä kauppaa jopa 100x ja altcoineja jopa 20x vipuvaikutuksella. 

Vastuuvapauslauseke Esitetty sisältö voi sisältää tekijän henkilökohtaisen mielipiteen ja on markkinaehtoinen. Tee markkinatutkimuksesi ennen sijoittamista kryptovaluuttoihin. Kirjoittaja tai julkaisu ei ole vastuussa henkilökohtaisista taloudellisista menetyksistäsi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me