CoTrader ICO gennemgang, vurdering og komplet analyse

Oversigt

Investering er en af ​​de største faktorer på kryptokurrencymarkedet i øjeblikket. Men med så mange muligheder derude og risiko for sikkerhed kan det være en skræmmende opgave. For at demokratisere den globale investeringskasseindustri på $ 85 billioner med blockchain, en ny ICO, kommer CoTrader ind på markedet. Med denne blockchain-platform kan brugerne administrere deres investeringer med gennemsigtighed, bevis for tidligere investeringsafkast (ROI) i en fond og kontrol med aktiver.

CoTrader: Uber af investeringsfonde

Denne smarte fondsplatform er verdens første fungerende markedsplads for blockchain-investeringsfonde, der er her for at demokratisere den globale fondeindustri på $ 85 billioner. Med ideen om at bemyndige folk giver det enhver mulighed for at blive fondsforvalter og deltage i disse kryptofonde.

CoTrader er en protokol, der understøtter kryptokurver, ICO-aktier, derivater og shorts blandt alle de andre omsættelige aktiver gennem dens spærringsudveksling. Dens gennemsigtige smarte fonde sætter folk i stand til at kontrollere den opnåede præstation for forhandlere og deres gebyrer.

Desuden viser den patentanmeldte anonyme fondsprotokol yderligere investeringsforvalteres investeringsafkast, men uden at afsløre deres handelsstrategier.

 • En detaljeret hvidbog

CoTrader giver klar information gennem sin nøjagtige hvidbog. Med en enkel og punktlig fornemmelse af dette dokument er det let at fange de forskellige facetter, som projektet forsøger at formidle.

Whitepaper giver yderligere information om budgettering af de således indsamlede midler, hvor 25 procent af midlerne går til udvikling og markedsføring. Administration, incitament og juridisk afdeling får 10 procent hver. De resterende 20 procent går til Join Ventures.

Den mest lovende del er MVP, som allerede er tilgængelig og understøtter kryptokurver. MVP er live på Ethereum kl testnet.cotrader.com og på mainnet kl mainnet.cotrader.com.

 • Globalt teamprofil

Et team på 18 personer kombineret med grundlæggeren dækker sektioner som Blockchain-udvikler, R&D, konsulent, opsøgende, samfund, marketing blandt andre.

Gary Bernstein – Grundlægger og administrerende direktør, Holde op med blockchain siden 2011 med CoTrader, bragte Gary verdens første fungerende henvisningssystem på blockchain. En seriel iværksætter, hans professionelle baggrund er i tekniske og udøvende roller. Med hensyn til uddannelse er det datalogi fra University of California, Santa Barbara.

Eliezer Steinbock – CTO, efter at have ledet Draft Fantasy som CEO og Ethereum-baseret CryptoFighter.io, et samlespil, har Steinbock tidligere erfaring med både som en iværksætter og en blockchain-udvikler. Med en bachelorgrad i datalogi og en mindreårig i matematik tjente han også som udvikler i de israelske forsvarsstyrker.

Når man ser på holdet, kan det siges, at virksomhedens fokus lige nu er på samfunds- og konsulentafdelinger.

 • Forretningsmodel: COT Token

Forretningsmodellen for CoTrader består af indtjening fra investeringsgevinster, en procentdel af den erhvervsdrivendes præstationsgebyr og mindre gebyrer såsom ved handler på CoTrader DEX.

Når det kommer til CoTrader (COT) tokens, er de påkrævet for at skjule handelsstrategier. Man kan også investere i en smart fond ved at deponere COT-tokens i fonden. Derudover kan de købes tilbage med overskud.

 • Backing Technology: Mainnet lanceret

CoTrader har allerede lanceret sit mainnet og er live på sin egen platform. De smarte fonde, der er kernen i CoTrader-platformen, er imidlertid en Ethereum-smart kontrakt, der har investorer, fondsforvaltere og aktier, der kan handles. Disse smarte fonde implementerer ERC20-token-grænsefladen, der yderligere betyder, at smarte fondsaktier kan handles på børser, der ligner ERC20-tokens..

 • Kryptosalgs modstandsdygtighed

Projektet tilbyder bonusser, mens deltagere skal indsende deres KYC-dokumenter for at opfylde lovlighedsforanstaltningerne. Hvad angår de lande, der er udelukket fra at deltage i salget, er USA, Nordkorea og Iran.

Token Distribution

Virksomhedens websted giver et klart billede af fordelingen af ​​tokens ud af de samlede 20 millioner COT-tokens (initial token supply), mere end halvdelen, dvs. 65 procent er til brugeranskaffelse. 20 procent af disse tokens er til operationer med en periode på 4 år. Holdet modtager også 10 procent af tokens med 4 års optjening, mens de resterende 5 procent dækker luft og dusør blandt andre programmer.

Med det hårde loft på 1 million dollars, der er 5k ETH, mens prisen for en salgspris er 1 ETH = 1.400.000 COT.

Gennem en decentral udveksling giver CoTrader’s fokus en sikkerhedsfordel for sine brugere. Platformen har allerede integreret Kyber og Bancor, begge decentraliserede børser og vil yderligere kun omfatte DEX-børser for at sikre brugernes fulde sikkerhed.

Derudover for at tilbyde et udvidet mål for sikkerhed, en masterkonto til at indeholde alle de omsættelige optioner, mens en onchain escrow smart kontrakt kan registrere skyldede aktiver og investorers operationer.

 • Fællesskabsaccept

Projektgruppen er ret aktiv og begejstret for deres projekt og er tilgængelig på en række sociale platforme for at nå sit store publikum. Fra LinkedIn, Twitter, Medium, Youtube til Reddit, TelegramFacebook og GitHub. CoTrader har en stor tilstedeværelse på de sociale platforme, hvilket fremgår af det faktum, at det har over 70.000 medlemmer på Telegram, mere end 45.000 tilhængere på Twitter, omkring 21.000 abonnenter på Reddit, 30.600 på YouTube og 40.000 tilhængere på Facebook, fokus på samfund betaler sig bestemt for virksomheden.

 • Køreplan

Projektets fase:

Lige nu har virksomheden kun delt de store trin i sin køreplan. De startede med lige før mainnet-lanceringen i januar til juni 2018 for at flytte til efter mainnet-fasen. I juni i år gik CoTrader live på Mainnet og fortsatte til Goto-markedet.

I øjeblikket er projektet i massesalgsfase, mens de i næste måned vil se dem støtte flere DEX’er.

En note til investorer

CoTrader er på en god start med en solid idé. Virksomheden er målrettet mod et stort marked og har et stort publikum at fange. Ved at lancere sin MVP og allerede gå på sin mainnet har den taget progressive skridt. Projektets køreplan er imidlertid kortvarig og mangler at give langsigtet potentiale.

Med klare og præcise regler sammen med fokus på sikkerhed er projektet fokuseret. Efter at have erhvervet en stor tilhængerbase på forskellige sociale medieplatforme har det allerede tiltrukket samfundets opmærksomhed.

Metodologi

For at bedømme en ICO følger vi en liste over parametre, der grundlæggende er KPI’erne (Key Performance Indicators) for et projekt, nemlig:

 • Whitepaper – Tilgængelighed af kode eller prototype, fordeling af midler, tegnebog til Crowdsale
 • Teamprofil – Holdets styrke og omdømme
 • Forretningsmodel – Problem løst, formål & nytten af ​​symbolet og den økonomiske model
 • Backing Technology – Blockchain infrastruktur, klarhed i vilkårene & betingelser og token software
 • Kryptosalgsmodstandsdygtighed – Inkorporering, tokenfordeling, juridiske risici og sikkerhedsaspekt
 • Fællesskabsaccept – klarhed & hyppighed af kommunikation og tilstedeværelse på sociale medier

Ved at stille de rigtige spørgsmål opretholder vi integriteten og levedygtigheden af ​​vores ICO-gennemgang, mens vi følger en vurderingsmetode, der er baseret på kritikken af ​​en bestemt faktor. For eksempel har elementer som token utility og opdeling af midler fået den største betydning, mens teammedlemmernes omdømme og planer om at tiltrække en brugerbase er af mellemlang kritik.

Vi har et team af robuste fagfolk, der vurderer ICO-projekterne på en helt upartisk måde.

Advarsel: Coingape offentliggør kun ICO-projektanmeldelser for informationsformålet. Det er ikke en invitation til investering. Når du tager investeringsbeslutninger, skal du foretage din individuelle vurdering og konsultere en rådgiver.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me