Kuinka aloittaa ura Blockchain-tekniikassa?

Viime vuosina on alkanut uusi aikakausi, jonka innoittamana on ollut ennennäkemättömän Blockchain-tekniikan kehitys. Kun kuulet termin blockchain, mikä on ensimmäinen asia, joka tulee mieleesi? No, useimmat meistä saattavat linkittää lohkoketjun kryptovaluuttoihin, kuten Bitcoin ja Etherium. Vaikka on totta, että estoketju kehitettiin ensin ottamaan huomioon Bitcoin – suosituin kryptovaluutta, sillä on myös useita muita käyttötarkoituksia, joista suurin osa ihmisistä ei tiedä.

Mikä on blockchain-tekniikka?

Niille, jotka eivät tiedä mitä blockchain tarkoittaa, se on hajautettu tietokanta, joka voi tallentaa minkä tahansa tyyppisen tietueen. Parasta on, että käyttäjät voivat muokata vain omistamiaan osia, mikä tekee tekniikasta erittäin turvallisen. Vaikka se on turvallinen, se on myös läpinäkyvä, koska kuka tahansa, jolla on pääsy, voi nähdä, mitä on tallennettu. Blockchain-tekniikka, joka kehitettiin ensin suojaamaan kryptovaluuttoja, on nyt laajentunut finanssisektorin ulkopuolelle, ja monet teollisuudenalat tutkivat, kuinka blockchainin hyödyntäminen voisi auttaa heitä. Tässä on joitain tapauksia, joissa käytetään blockchain-tekniikkaa:

 • Sitä käytetään digitaalisten asiakirjojen pitämiseen.
 • Käytetään organisaatioiden välisessä tiedonhallinnassa.
 • Osakemarkkinoiden sääntelyviranomaiset käyttävät niitä toimilupien hyväksymiseen vaatimustenmukaisuusjärjestelmän kautta.
 • Rahoituslaitokset käyttävät sitä tarkastusketjuihin.
 • Sitä käytetään älykkään urakointialustana.

Miksi valita ura blockchainissa?

Blockchain-tekniikan aktiivinen omaksuminen eri teollisuudenaloilla on ollut tärkeä tekijä blockchainin suosimisessa. Se on myös luonut paljon työmahdollisuuksia ihmisille, jotka voivat työskennellä tekniikan parissa. Kuten Upwork – maailmanlaajuinen freelance-verkkosivusto – raportoi, blockchain oli esillä 20 nopeimmin kasvavaa ammattitaitoa.

Toisessa TechCrunchin tutkimuksessa todettiin, että blockchainiin liittyvä ura kasvaa nopeasti ja se on toiseksi nopeimmin kasvava uravaihtoehto työmarkkinoilla. Vaikka blockchain-tekniikassa on kasvavia mahdollisuuksia, voi olla turvallista sanoa, että se on edelleen uusi urapolku. Teknologisen kehityksen takia ei kuitenkaan välttämättä ole väärin sanoa, että blockchain on vallankumouksellinen tekniikka, joka voi ajaa tulevaisuutta. Siksi on paras aika oppia tekniikasta ja aloittaa ura blockchainissa se osoittaa paljon tulevaisuuden lupauksia.

Kuinka aloittaa urasi Blockchain-tekniikassa?

Nyt kun tiedät blockchain-tekniikasta, sen käytöstä ja sen tarjoamien mahdollisuuksien lukumäärästä, saatat haluta tehdä uraa blockchain-teollisuudessa. No, jos näin on, voit aloittaa urasi blockchainissa seuraavasti:

 • Hanki koulutusta blockchain-tekniikasta

Koska lohkoketjutekniikka on edelleen hyvin uutta, ihmisten, jotka etsivät uraa tekniikassa, on ymmärrettävä tekniikan vivahteet. Paras tapa tehdä se on parantamalla taitojasi jatkuvasti, ja koska myös blockchain kehittyy nopeasti joka päivä, on erittäin tärkeää pysyä ajan tasalla alan uusimmista päivityksistä. Siksi voi olla hyvä saada koulutusta tekniikasta ja sen vivahteista. Tässä on asioita, jotka sinun on saatava itsellesi koulutettu aloittaaksesi urasi blockchain-teollisuudessa.

 • Ymmärrä blockchain-tekniikan perusteet

Toisin kuin muut nykyään menestyvät tekniikat, blockchainilla on ainutlaatuinen arvolupa. Siksi blockchainin perustiedot ovat tärkeitä urasi aloittamiseksi tekniikassa. Sinun on tiedettävä blockchain-tekniikan ominaisuudet, mukaan lukien älykkäät sopimukset, hajauttaminen ja Daps, jotka ovat välttämättömiä aloittaaksesi uran blockchain-teollisuudessa.

Paras tapa oppia perusteet on valita a blockchain-sertifiointikoulutus. Lisäksi sertifiointikurssit ovat parempia kuin mennä muodolliseen koulutukseen, joka vaatii sinua osallistumaan luokkiin säännöllisesti.

 • Harjoittele salausta

Kun maailma on siirtymässä enemmän fyysisestä alueesta digitaaliseksi palloksi, salauksesta on tullut merkittävämpi. Lohkoketju riippuu suuresti salauksesta digitaalisen omaisuuden suojaamisen helpottamiseksi, mikä on yksi tärkeimmistä asioista, joita hajautettu kirjanpitotekniikka tekee. Siksi salauksen kouluttaminen antaa sinulle pääsyn blockchain-teollisuuteen. Voit oppia salauksen useilla nykyisin saatavilla olevilla online-sertifiointikursseilla.

 • Hanki tietoa hajautetun laskennan teoriasta ja sen toiminnasta

Turvallisuudesta ja luotettavuudesta on tänään tullut kaksi tärkeintä tekijää, jotka vaikuttavat organisaatioihin, käyttäjiin ja koko maailmaan. Turvallisuuden ja luotettavuuden tarjoavan ratkaisun löytämiseksi on tehty monia tutkimuksia, ja yhtenä mahdollisuutena on noussut hajautettu tietojenkäsittely. Se on varmasti auttanut blockchainia tulemaan turvalliseksi, nopeaksi ja luotettavaksi. Vaikka hajautettu laskenta ei ole kaukana hienostuneesta käytännöstä, on tärkeää, että tiedät siitä, koska se voi auttaa sinua kehittämään ratkaisuja ongelmiin, joita saatat kohdata tulevaisuudessa.

 • Liity blockchain-yhteisöön

Kryptovaluutalla ja lohkoketjulla on monia onnistuneita yhteisöjä, jotka edistävät uutta tekniikkaa ja auttavat samalla niiden kasvua ja suosiota. Nykyään voit löytää lukuisia kryptovaluuttaprojekteja, jotka toimivat työpaikan koulutusmekanismina opiskelijoille, jotka oppivat ja opiskelevat blockchain-tekniikkaa. Näiden projektien avulla voit hioa taitojasi blockchain-tekniikassa, mikä antaa sinulle myös mahdollisuuden verkostoitua ja olla yhteydessä alalla jo työskenteleviin ihmisiin. Se on hieno tapa tietää enemmän blockchain-teollisuudesta ja siitä, miten voit aloittaa urasi siinä.

 • Luo oma blockchain-urasi

On sanomattakin selvää, että blockchain-teollisuudessa on tällä hetkellä paljon työmahdollisuuksia ja tulossa on enemmän mahdollisuuksia, kun aika kuluu. Työt eivät kuitenkaan ole ainoa asia, joka blockchain-tekniikalla on. Se voi tarjota tekniikan opiskelijoille erinomaisen mahdollisuuden luoda oma urapolku.

Siellä menet, nämä ovat joitain parhaita tapoja, jotka voivat auttaa sinua aloittamaan urasi blockchain-teollisuudessa. Epäilemättä tulevaisuudessa on monia mielenkiintoisia mahdollisuuksia ihmisille, jotka tuntevat ja työskentelevät blockchain-teollisuudessa. Siksi saattaisi olla oikein sanoa, että on korkea aika jatkaa tätä tekniikkaa ja tarttua molemmilla käsilläsi tuleviin mahdollisuuksiin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me