Kuinka yhteiskunta hyötyy salauksen louhinnasta?

Cryptomining on aina ollut otsikoissa, kaikki sen kuluttaman energian ansiosta. Tuore tutkimus, jonka on tehnyt Luonnon kestävyys, tieteellinen aikakauslehti paljasti, että kryptakaivos kuluttaa enemmän energiaa verrattuna mineraalikaivoksiin saman markkina-arvon tuottamiseksi.

Mutta kaikki ei ole väärin salauksen louhinnassa, sillä on myös oma etunsa, jotka voivat osoittautua erittäin hyödyllisiksi yhteiskunnalle pitkällä aikavälillä.

Tässä artikkelissa ymmärrämme salauksen louhinnan toiminnan ja sen hyödyttävän yhteiskuntaa. Aloitetaan.

Kuinka salauskäyttö toimii?

Itse asiassa salausvaluutta ei ole valtion tai pankin sääntelemä tai valtuuttama. Tapahtumat tallennetaan lohkoihin, jotka on linkitetty toisiinsa muodostamaan lohkoketju. Näiden tapahtumien vahvistamiseksi ja valtuuttamiseksi on ratkaistava monimutkaiset matemaattiset yhtälöt.

Tätä koko monimutkaisten algoritmien ratkaisuprosessia kutsutaan kaivokseksi. Salauskaivostyöläiset ratkaisevat nämä algoritmit palkkion saamiseksi salausvaluutan muodossa.

Vaikka salauksen louhinta liittyy usein liikaa energiankulutukseen, sillä on myös omat etunsa.

Kaivostoiminnan kryptovaluutan edut

  • Kokopäiväinen ura: Koska salauksenvalmistuksessa on kyse kryptovaluuttojen louhinnasta, se voi osoittautua kannattavaksi prosessiksi. Jos yksi hallitsee salauksenmuodostuksen taiteen ja harjoittaa sitä täysimittaisena, se voi jopa osoittautua upeaksi kokopäiväiseen työllistymismahdollisuuteen.
  • Paras tapa saada kolikoita: Vaikka keskuspankit julkaisevat perinteisen valuutan, kuten euron tai dollarin, kryptovaluutta on erilainen. Kaivostyöläiset voivat kaivaa salausvaluutat ja saada kolikot koodissa asetetun liikkeeseenlaskun perusteella. Tällä tavalla kaivostyöläiset eivät voi huijata järjestelmää ja luoda salausvaluuttoja tyhjästä. Heidän on käytettävä laskentatehoa kryptovaluuttojen luomiseen. Mutta salakirjoittaminen helpottaa kaivostyöläisten omistamista kolikoista.
  • Kustannustehokas: Salausvaluuttojen ostamiseen verrattuna niiden louhinta osoittautuu kustannustehokkaammaksi. Vaikka kaivostoiminnan alkukustannukset ovat korkeat, kaikki kalliiden kaivoslaitteiden ansiosta myöhemmät kustannukset ovat paljon pienemmät. Jos se tehdään oikein, kaivostoiminta voi osoittautua halvemmaksi ja skaalautuvammaksi vaihtoehdoksi kuin kryptovaluuttojen ostaminen. Lisäksi kaivostoiminta sulkee pois myös kryptovaluutan ostamiseen liittyvät riskit, mikä jos arvo menettää, johtaa sijoittajan menetykseen. Mutta näin ei ole kaivostoiminnassa. Vaikka louhittu kryptovaluutta menettäisi arvonsa pahimmassa tapauksessa, kaivostoimintaan käytettävät laitteet pysyvät silti arvokkaina.
  • Parannettu suojaus: Kun kryptovaluutat ovat valtavirtaa, ja yhä useammat ihmiset ottavat ne käyttöön kaikesta sydämestään, viranomaisille on lisääntynyt paine varmistaa heidän turvallisuutensa. Käyttäjille on erittäin suositeltavaa tallentaa kryptovaluuttansa digitaaliseen lompakkoon. Lisäksi heidän tulisi käyttää luotettavaa VPN: ää, kuten PureVPN (lue täydellinen arvostelu täältä). VPN suojaa online-identiteettiäsi ja estää sitä pääsemästä kolmansien osapuolten luvatta. Vaikka salausvaluutat voidaan pitää turvallisina yksilötasolla, koko lohkoketjuverkon turvallisuuden varmistaminen on haastavaa. Yhä useammat kaivostyöläiset yrittävät kaivostoimintaa, ja he lisäävät verkkoon hajautusvoimaa, mikä tekee siitä vähemmän haavoittuvan kyberhyökkäyksille. Verkkorikollisten on valvottava vähintään yli puolta kaivoslaitteista verkon häiritsemiseksi. Yhä useamman kaivostyöntekijän liittyessä verkkoon tämä todennäköisyys pienenee nollaan..
  • Positiivinen sosiaalinen suunnittelu: Et ehkä ole nähnyt tätä tulossa, mutta kryptominointia voidaan käyttää myös sosiaalisen suunnittelun ohjaamiseen. On olemassa useita yrityksiä, jotka tutkivat käyttötapauksia, joissa hyödynnetään tapahtumien validointiprosessia sen sijaan, että luodaan vain kryptovaluuttatunnuksia. Näin ollen kaivosolmuja voidaan tosiasiallisesti käyttää hyväksi tutkia suuria määriä salauksenmuodostuksen aikana syntyneitä tietoja. Nämä ennusteet ja johtopäätökset voivat osoittautua erittäin hyödyllisiksi terveydenhuollon, logistiikan, valmistuksen ja muille teollisuudenaloille.

Käärimistä

Joten seuraavalla kerralla, kun joku sanoo, että kryptomuotoilu tuhoaa planeetan, kouluta heitä kaikilla sen tarjoamilla eduilla. Lisäksi, jos raportti on Kolikoiden osakkeet uskotaan, että 78% bitcoin-kaivostyöläisistä todella käyttää uusiutuvaa energiaa kaivostoimintansa tehostamiseen estäen siten ylijäämän sähkön tuhlaamista.

Paljon työtä on meneillään tähän suuntaan. Se sanoi äskettäin Intel voitti patentin energiatehokkaaseen bitcoin-kaivokseen. Siksi on turvallista päätellä, että kaivostoiminta etenee hitaasti kohti energiansäästöä, ja etsii jatkuvasti vaihtoehtoja ympäristöystävällisemmäksi.

Mitkä ovat mielipiteesi kryptominingin eduista? Kerro meille alla olevissa kommenteissa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me