Salausmaksut ovat lähempänä valtavirtaa, kun PayPal avaa ovet

Kryptovaluutan käyttöönotto yleisillä rahoitusmarkkinoilla on nousemassa. Useat online- ja offline-yritykset ovat nyt omaksuneet kryptovaluuttamarkkinoiden häiritsevän voiman hyväksymällä muun muassa bitcoinin, ethereumin, aaltoilun ja litekoiinin maksutavaksi. Häiriön hengessä useat startup-yritykset ovat pyrkineet käynnistämään omat kryptovaluuttansa.

Jopa perinteiset pankit, kuten JPMorgan Chase, Goldman Sachs, sekä Facebookin johtamat teknologiajätit ovat päättäneet käynnistää oman kryptovaluuttansa. Sellaisena useilla alustoilla, jotka hyväksyvät salausmaksut, on nyt kymmeniä salausvaluuttoja, jotka on lueteltu alustoillaan hyväksyttävinä maksutavoina. Taloudellisen turvallisuuden asiantuntijoiden mukaan tämä luo mahdollisia turvallisuusuhkia.

Salauslompakoiden tarve

Tämä on herättänyt kyltymättömän tarpeen turvallisiin ratkaisuihin kryptovaluuttavarojen tallentamiseen ja siirtämiseen. Erilaiset PayPalin, Applen, Samsungin ja Googlen johtamat teknologiajätit ovat onnistuneet suunnittelemaan hölynpitävät matkapuhelimet, jotka monet kuluttajat ovat omaksuneet huomattavalla turvallisuustajulla. Heidän asiantuntemuksensa ei kuitenkaan kata salausvaluuttoja, ja tämä jättää laajan aukon häiritseville salauksen aloittaville yrityksille.

Tämä on johtanut lanseerattujen salauslompakoiden määrän nopeaan kasvuun, ja kukin haluaa tarjota parhaat ominaisuudet kohtuullisella hinnoittelulla tinkimättä tietoturvaprotokollista.

Yksi merkittävimmistä toimijoista tällä salausvaluuttamarkkinoiden pakottavalla segmentillä on Kolikko. Tila, Jonathan Speignerin vuonna 2015 perustama moderni kryptovaluutta-lompakko. Tämän innovatiivisen lompakon luoja on syvä tekninen asiantuntija tietoturvassa, kryptovaluutassa, liikkuvuudessa, pilvipalveluissa ja niihin liittyvissä tekniikoissa. Lompakko on suunniteltu kiinnittämällä erityistä huomiota aloittelijoille kryptovaluutta-sijoittajille ja ihmisille, joilla ei ole pankkitiliä.

Coin Wallet pyrkii täyttämään pankkialan aukon, jota hajautettujen taloudellisten ratkaisujen syntyminen on hyödyntänyt. Perinteisessä pankkitoiminnassa monet ihmiset jäävät järjestelmän ulkopuolelle, koska he eivät täytä keskuspankkien asettamia erilaisia ​​KYC-vaatimuksia. Tämä vaikeuttaa huomattavan määrän rahan pankkimista yleiseen rahoitusjärjestelmään.

Kryptovaluuttojen ilmaantumisen myötä ihmiset voivat nyt muuntaa fiat-valuuttansa sijoittamalla bitcoiniin, aaltoiluun tai muuhun suosittuun kryptovaluuttaan. He voivat sitten tallentaa nämä varat salakirjoitukseen ja katsella arvon kasvavan toisinaan enemmän kuin perinteisten pankkien keskimääräinen talletuskorko.

Vastarinta on turhaa

Useat rahoituslaitokset ovat huomanneet kryptovaluutta-lompakoiden kyltymättömän kysynnän ja julkaisevat nyt omia versioitaan yrittääkseen saada osuuden nopeasti kasvavasta markkinatilasta. Yhdysvaltalaiset Mastercard ja Bank of America ovat joitain merkittäviä yrityksiä, jotka ovat tehneet tämän siirron. Japanissa maailmanlaajuinen rahoituspankkijätti Rakuten on myös liittynyt jonoon niistä, jotka käynnistävät kryptovaluutta-lompakon.

PayPal on kuitenkin toistaiseksi ollut puuttuva pala matkalta salauksen lompakoiden ottamiseksi valtavirtaan. Verkkomaksujätillä on satoja miljoonia verkkokäyttäjiä, mikä tekee siitä ihanteellisen ajoneuvon salauksen edistämiseen. Monet ihmiset, jotka suorittavat maksuja verkossa, haluavat käyttää PayPalia mieluummin verkkoturvallisuuden palomuureistaan ​​kuin luottokortilla. Sellaisena, kun verkkomaksujätti sanoi viime kuussa, että se pyrkii tuomaan kryptovaluuttaominaisuudet alustalleen, useat mediajulkaisut juoksivat idean kertomuksia tärkeänä askeleena kohti salausmaksujen valtavirtaa.

Yhtiö seuraa teknologiajätti Alphabet Inc.:n jalanjälkiä, joka ilmoitti myös aiemmin tänä vuonna, että sen Google-maksulompakko alkaa hyväksyä kryptovaluuttamaksuja.

Tie eteenpäin

Salauslompakoilla on valtava potentiaali kryptovaluuttamarkkinoilla. Ne eivät ole vain osajoukko, vaan avainasemassa toimija, joka on osoittautumassa yhdeksi innovaatioiden häiritsevimmistä voimista vuosituhannen vaihteen jälkeen. Salauslompakot on linkitetty online-salauslaina-alustoille, kryptovaluutanvaihtofoorumeille, salauksen CFD-kaupankäyntialustoille, kansainvälisille rahansiirtoalustoille ja jopa myyntipistejärjestelmille (POS).

Niistä on tulossa yhä suositumpia markkinoilla, koska ihmiset valitsevat yhä enemmän rahansiirron salauksen eikä fiat-valuutan muodossa. He valitsevat myös salausmaksujärjestelmien käytön alhaisempien palkkioiden takia kuin perinteiset rahansiirtopalvelut. Yritykset, jotka alun perin vastustivat kiusausta omaksua salaus, ovat nyt osoittaneet kiinnostusta. Jotkut heistä, kuten PayPal, epäilemättä aikovat olla ratkaiseva osa salauksen maksujen valtavirtaa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me