Turvallisimmat Bitcoin-vapauslangat vuonna 2020

Lähes kymmenkunta vuotta sitten, Bitcoin (BTC) käynnisti lupaavan turvallisen, rajattoman ja halvan maksujärjestelmän – avaa maailmanlaajuisen rahoitusjärjestelmän ja pankki pankki. Vuosien varrella BTC muuttui enemmän kuin maksujärjestelmäksi ja muuttui arvovarastoksi (SoV), kun sen arvo nousi – ja saavutti kaikkien aikojen korkeimman arvon, 1900 dollaria vuonna 2017.. 

SoV: lle siirtymiseen liittyy kuitenkin omat haasteensa. “Digitaalisen kullan” varastointi ja turvallisuus ovat ytimessä yksi BTC: n suurimmista haasteista. Käynnistyksen yhteydessä Satoshi Nakamoto – salanimi Bitcoinin luojalle – kuvitteli alustan, joka tarjoaa käyttäjille täydellisen hallinnan ja varojen turvallisuuden. 

BTC: n arvon noustessa keskitetyt pörssit ja säilytyspalvelut kuitenkin kasvoivat tarjoamalla lompakoita tarjouksena auttaa tavallisia käyttäjiä “varastoimaan BTC: tä turvallisesti”. Vaikka nämä keskitetyt osapuolet auttavat ei-teknisiä käyttäjiä tallentamaan yksityisiä avaimiaan ja vaihtamaan BTC: tä nopeammin, ne poistavat estoketjujen toiminnon – hajauttamisen (oman pankkitilisi hallinnointi).

Tarve itsehoitohenkilökunnalle 

Mikä on ongelma keskitettyjen krypto-lompakon tarjoajien kanssa? 

Keskitetyt salauksenhoitajat ja pörssit tarjoavat nopean ja luotettavan tavan käydä kauppaa salausvaluutoilla, kuten Bitcoin ja Ethereum. Näistä laitoksista puuttuu kuitenkin turvallisuusnäkökulma, koska ne tallentavat käyttäjien yksityiset avaimet keskitetysti ja avaimet kuumiin lompakkoihin. Kuumien lompakoiden tai verkkolompakoiden avulla käyttäjät voivat käydä saumattomasti kauppaa ja käyttää kryptovaluuttojaan. 

Tämä on kuitenkin johtanut siihen, että useat pörssit ovat alttiita hakkerointiyrityksille, varkauksille, tietojenkalasteluhuijauksille, poistumishuijauksille jne. Viime vuosina pesemällä miljoonia dollareita (yhdessä miljardeja) sijoittajien varoja.

Keskitettyjen huoltajien matalan turvallisuuden ominaisuudet ovat johtaneet laitteistolompakkoihin, kuten Ledger ja Trezor, jotka lisäävät varojen yksityisyyttä ja turvallisuutta. He tekevät niin tallentamalla yksityiset avaimesi offline-tilassa USB-asemaan. Käyttäjät välttävät kuitenkin näitä lompakoita (huolimatta korkeasta turvallisuustasosta) keskitettyjen verkkolompakoiden hyväksi luotettavuuden, nopeuden ja likviditeetin vuoksi. 

Esiin nousee kysymys: “Voivatko salauksen käyttäjät nauttia nopeudesta, luotettavuudesta ja muusta kuin säilöön liittyvästä turvallisuudesta – kaikki yhdessä – salauksen lompakon alustalla?” Joo. 

Seuraavassa osiossa käsitellään turvatoimenpiteitä, joita sinun pitäisi etsiä salauksen lompakosta, kuinka varmistaa lompakosi turvallinen ja turvallisimmat lompakot salauksen käyttäjille vuonna 2020. 

Mitä etsiä salauksen lompakosta

 1. Turvallisuus: Tämä on ehkä tärkein ominaisuus missä tahansa lompakossa. Verkkolompakoiden katsotaan olevan alttiimpia turvattomuushyökkäyksille ja myös hyvästä syystä; niitä on helpompi hakata. Laitteiden lompakot ovat toisaalta turvallisempia, koska valuutta tallennetaan offline-tilaan.
 2. Nimettömyys: Käyttäjät, jotka ovat kiinnostuneita pysymään tuntemattomina, on luultavasti ominaisuus, jonka heidän tulisi ottaa huomioon.
 3. Maine: On tärkeää, että yksi käy läpi lompakon tarkistuksia selvittääkseen, missä se on muiden käyttäjien keskuudessa, vain ollakseen varma siitä, mihin he sitoutuvat. 
 4. Käyttöliittymä: Coinbase-käyttöliittymää suositellaan useimmille aloittelijoille. Se on helposti navigoitavissa ja lisäksi vakuuttaa 100% arvostaan.

Parhaat turvallisuuden ulkopuoliset salauksen lompakot

1. Bitamp – turvallisuuteen ja nopeuteen (Suositus) 

Virallisen verkkosivuston mukaan, Bitamp “On avoimen lähdekoodin asiakaspuolen ilmainen Bitcoin-lompakko, jonka avulla voit lähettää ja vastaanottaa Bitcoinia turvallisesti lohkoketjussa”. Yksinkertaisesti sanottuna, Bitamp on itsehoitovelvollinen kryptovaluutta-lompakko, jonka avulla voit lähettää ja vastaanottaa Bitcoineja. 

Lompakko on suunniteltu MIT-lisenssillä, jonka avulla käyttäjät ympäri maailmaa voivat lähettää ja vastaanottaa BTC: tä. Globaali lisenssillä yhteensopiva lompakko tarkoittaa, että kehittäjillä ympäri maailmaa on hyvin vähän rajoituksia sen käyttämiselle. 

Plussat

 • Lompakko, joka ei ole vapaaehtoinen: Parantaa lompakon turvallisuutta sallimalla suorat maksut offline-lompakkoosi. Tämä tarkoittaa, että yritys ei siirrä, tallenna tai tallenna käyttäjien yksityisiä avaimia palvelimelleen.  
 • Mahdollistaa Tor-selaamisen: Integrointi Torin kanssa parantaa käyttäjien tapahtumien yksityisyyttä. Lisäksi Bitampin toiminta on ehdottomasti paikallista käyttäjän selaimessa “käyttäen Javascriptia ja 12 sanan maagista salasanan siementä”. 
 • Siirrot laitteiden lompakkoihin: Bitamp tarjoaa myös ainutlaatuisen suoran yhteyden huippulaitteisiin lompakkoihin, mukaan lukien Ledger Nano S (mainittu alla), Trezor, KeepKey, Electrum ja Mycelium. 
 • Koulutusyhteisö: Bitamp rakentaa myös salausyhteisön arvojaan tarjoamalla verkkosivustollaan koulutus- ja informatiivista materiaalia – erityisesti uusille käyttäjille. Kappaleita ”Kuinka ostaa Bitcoinia”, ”Kuinka suojata lompakkosi”, ”Askeleet Bitcoinin louhintaan” jne. Ovat saatavilla Bitampissa. 

Haittoja

 • Useiden kryptovaluuttojen puute: Turvallinen, nopea ja vapaana pidettävä lompakko sallii vain Bitcoin-tapahtumat. Tämä on hyvin kapea soveltamisala, mutta yritys pyrkii lisäämään uusia kryptoja tulevaisuudessa. 
 • Suhteellisen nuori: Verrattuna muihin luettelossamme oleviin lompakkoihin, Bitamp on edelleen muotoiluvaiheessaan, joten sitä on käytetty vähemmän. 

2. Ledger Wallet Nano S – Turvallisuus, ei nopeutta

Ledger Nano S -kryptovaluutta -laitteiston lompakko on yksi parhaimmista ikäisensä joukosta, ja se tarjoaa käyttäjille offline-lunastamattoman lompakon, jolla säilytetään kryptovaluuttoja. Laitteiston lompakon mukana tulee näyttö ja se on yhteensopiva minkä tahansa tietokoneen käyttöjärjestelmän kanssa.  

Plussat

 • Offline-vapausrangaistus: Ledger-laitteistolompakon avulla voit tallentaa omat yksityiset avaimesi USB-asemaan, joka on ikuisesti offline-tilassa, kunnes se on yhdistetty tietokoneeseen. Tämä parantaa suojausominaisuuksia tallentaa Bitcoins. 
 • 12 salasanan avain: Lompakossa on myös 12 sanan salasana-avain, jonka avulla voit palauttaa varasi, jos kadotat lompakon. 

Haittoja

 • Hitaat tapahtumat: Kuten aiemmin mainittiin, laitteistolompakot vaikeuttavat salauksen tekemistä, kun otetaan huomioon tiukat suojausprotokollat. 
 • Kallis: Vaikka Bitamp on ilmainen Bitcoin-lompakko, Ledger Nano S: n hinta on >150 dollaria, joka estää pieniä salauksen haltijoita tallentamasta omaisuuttaan lompakkoon. 

3. Leipälompakko – Useita kolikoita, alennettu nopeus ja turvallisuus

Leipä on digitaalinen sovellus, joka ei ole vapaaehtoinen lompakko, jonka avulla voit vastaanottaa ja lähettää Bitcoineja. Sovellus on saatavana verkkoselaimella ja mobiililaitteilla – iOS- ja Android-sovelluskaupoissa. Lompakko mahdollistaa useiden valuuttojen, kuten Bitcoin, Ethereum ja Bitcoin Cash (BCH), tallentamisen, lähettämisen ja muuntamisen.. 

Plussat

 • Useiden kolikoiden saatavuus: Leipälompakko tarjoaa kolme valuuttaa vapaana pidetylle lompakolle – BTC, ETH ja BCH. 
 • Helppokäyttöinen käyttöliittymä: Lompakko tarjoaa käyttäjille myös kauniisti suunnitellun ja helposti navigoitavan käyttöliittymän. 

Haittoja

 • Puuttuu kaksivaiheinen todennus: SMS-todennuksen tai Google-todennuksen puute heikentää Bread-lompakon suojausominaisuuksia.
 • Hidas ja kolmansien osapuolten vuorovaikutus: Huolimatta siitä, että Bread Wallet ei ole vapausrangaistus, alustan tapahtumat kulkevat kolmannen osapuolen läpi vähentäen käyttäjien yksityisyyttä. Lisäksi jotkut käyttäjät ovat aiemmin valittaneet, että sivusto on hidas ja hankala. 
Lompakko Tyyppi Turvallisuus  Helppokäyttöisyys Hinta Verkkosivusto
Bitamp.com Verkossa Korkea  Helppo Vapaa Bitamp
Ledger Nano S Laitteisto  Korkea Kohtalainen >150 dollaria Ledger
Leipä Lompakko Matkapuhelin Kohtalainen Helppo Vapaa LEIVÄ

Taulukko, joka näyttää muiden kuin vapausrangaistuslaukkujen laadun

Johtopäätös

Tarkasteltuamme perusteellisesti yllä olevia ei-vapausrangaistuksia, suosittelemme Bitampia sen turvallisiin ja nopeisiin tapahtumiin. Lisäksi lompakko on ilmainen avoimen lähdekoodin lompakko, mikä tarkoittaa, että kehittäjät ympäri maailmaa pyrkivät parantamaan sitä päivittäin parantamalla salauksen sijoittamista ja HODLingia. 

Älä muista yksityisiä avaimiasi, älä kolikoita! Yritä aina käyttää salauksen ulkopuolisia lompakoita salausvarallisuutesi tallentamiseen. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me