Päivitys Tokensale-, Airdrop- ja Exchange-listalle

Täällä CoinFi: ssä olemme olleet polkimet metalliin viime viikkojen aikana, ja olemme vihdoin saavuttaneet pisteen, jossa voimme keksiä ilmaa ja antaa sinulle syvällisemmän päivityksen.

Tässä viestissä puhumme muutamista asioista, joista yksi on uskomattoman jännittävä:

 • Annamme yhteenvedon merkkimyynnistä ja päivityksen tunnusluvuista (toimitukset jne.).
 • Puhumme lisää tulevasta maapallosta niille, jotka ohittivat KYC: n, mutta jäivät merkkikaupasta.
 • Säästämme parhaat viimeiseksi ja puhumme tulevasta Kucoin-listaus!

Tokensalen yleiskatsaus

Kuten monet teistä ovat nyt tietoisia, kysyntä joukkoomme oli uskomattoman suuri. Olimme mukana monissa “Top upcoming ICO” -luetteloissa ja päädyimme ylimerkittyyn.

Niille teistä, jotka saattavat vain löytää CoinFi: n ensimmäistä kertaa, CrushCrypto teki erittäin tasapainoisen, riippumattoman yleiskuvan alustastamme ja antoi sille positiivisen suosituksen.

Tammikuun alussa 2018 sähke kanavamme koki viruksen kasvua ja oli yksi nopeimmin kasvavista sähke kanavista, joka johti ICO: himme.

Lähde: ICOWhitelists ICO sähke Tracker

Äärimmäisen kysynnän yhdistettynä Ethereumin hinnan nousuun päädyimme lyömään 15 miljoonan dollarin kovakantamme ennen julkinen myynti jopa avattiin. Käänsimme paljon yksityisten sijoittajien varoja varmistaaksemme allokoinnin väkijoukolle, mutta nousevat ETH-hinnat saivat meidät osumaan kovakantaan aikaisin, ja päätimme kunnioittaa sitä.

Odotamme alustan olevan yhtä korkea kysyntä, joten jos olet kiinnostunut pääsemään CoinFi-alustalle (lisätietoja alustasta alla), sinun kannattaa noutaa merkkejä Kucoin niin pian kuin voit.

Tuleva COFI Airdrop

Koska merkkikaupan suorittaminen ei enää ollut vaihtoehto, päätimme pudottaa 500 COFI-tunnusta kaikille jo luetteloon lisättyihin käyttäjiin sekä vähentää alustan käyttövaatimuksia niille yli 18 000 sallittujen luettelolle.

Ilmapisara tapahtuu tällä viikolla, ennen Kucoin-listallemme, joka pidetään 29. tammikuuta, ja ilmoitamme sinulle heti, kun se tapahtuu. Airdropped-rahakkeet lukitaan 28. tammikuuta asti, päivää ennen pörssinoteerauspäivää.

Alun perin totesimme, että tunnukset avattaisiin, kun lentoputki tapahtui, mutta se tapahtui vasta 31. tammikuuta, joten jommankummatkin, olet pääset käyttämään tunnuksiasi aikaisemmin kuin olisit alun perin käyttänyt.

Niille teistä, jotka läpäisitte KYC: n sallittujen luettelossa, sinun ei tarvitse tehdä mitään saadaksesi rahakkeet (niin kauan kuin olet lähettänyt voimassa olevan ethereum-osoitteen, joka on omistamasi – ts. Et vaihto).

Monet ihmiset ovat pyytäneet meiltä tietoja älykkäästä sopimuksesta voidakseen lisätä tunnuksia MEW-lompakkoonsa rahakkeiden vastaanottamiseksi.

Haluamme vain selventää tässä:

Sinä Älä sinun on lisättävä mukautettu tunnus MEW: hen tai mihin tahansa muuhun lompakkoon saadaksesi tunnukset. Mikä tahansa kelvollinen ethereum-osoite voi vastaanottaa erc20-tunnuksia lompakosta riippumatta siitä, onko mukautettu tunnus lisätty.

Lisäksi et voi itse lisätä mukautettua tunnusta, ennen kuin olet saanut sen joka tapauksessa.

Kun lentoputki on tapahtunut, sisällytämme älykkään sopimuksen osoitteen ja yksityiskohdat tunnuksen käytöstä MEW: ssä ja Metamaskissa. Toistaiseksi sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin odottaa.

Kucoin-listaus & Kilpailu

Olemme erittäin iloisia voidessamme ilmoittaa, että COFI-rahakkeet listataan Kucoiniin 29. tammikuuta.

Kucoin on yksi suurimmista ja varmasti nopeimmin kasvavista pörsseistä, ja olemme innoissamme saadessamme ne ensimmäiseksi pörssi listallemme.

COFI yhdistetään sekä Bitcoinin että Ethereumin kanssa listatessa, joten jos olet kiinnostunut ostamaan COFI: n, sinun on määritettävä itsellesi Kucoin-tili ja tallettaa joko BTC tai ETH siihen etukäteen, jotta vältetään viivästykset, kun luetellaan.

Lisäksi järjestämme kilpailun yhdessä Kucoinin kanssa seuraavilla palkinnoilla:

 • Kaupankäyntikilpailu – 250000 COFI + 2,5 BTC palkinnoissa
 • Talletuskilpailu – 25 ETH palkinnoissa
 • Seuraa & Uudelleentwiittakilpailu – 10 ETH palkinnoissa

Lisätietoja näiden palkintojen voittamisesta löytyy sivulta KuCoin-ilmoitussivu tässä.

CoinFi-alusta

Niille teistä, jotka tarvitsevat muistutuksen CoinFi-alustan eduista ja siitä, kuinka COFI-tunnuksen kiinnittäminen toimii, katso alla:

Pääsy COFI-tunnukseen avaa CoinFi-markkinatietoalustan 3 tasoa:

1.) Peruskäyttö

Käyttäjä panostaa 10 000 COFI-tunnusta. *

Tunnusten vaatiminen pysymään sidoksissa auttaa palkitsemaan merkkien haltijoita ja vähentää hintojen volatiliteettia.

 • Markkinoilla liikkuva uutissyöte
 • Suurin osa tutkimuksesta & analyysi
 • Peruskauppasignaalit
 • Edistyneet salkunhoitotyökalut

* Pidätämme oikeuden muutoksiin, tämä vähimmäisvaatimus on vain 2500 niille, jotka ovat lisänneet luetteloon.

2.) Premium-käyttöoikeus

Käyttäjä maksaa liittymismaksun COFI-rahakkeina ja panostaa myös perusoikeuksiin.

Kaikki Basicin ominaisuudet sekä:

 • Ensiluokkainen tutkimus & analyysi
 • Reaaliaikaiset ilmoitukset sähköpostitse, tekstiviestillä ja push-ilmoituksilla
 • Algoritmit (esim. Paras toteutushinta)
 • Sentimenttianalyysi
 • Edistyneet tietosyötteet

3.) Huutokauppa

Huutokauppatarjoukset edellyttävät COFI-tunnuksia.

Tietyillä alustan ominaisuuksilla on hajoava arvo, kun käyttöoikeuksien käyttäjien määrä kasvaa. Näiden ominaisuuksien arvon säilyttämiseksi käyttöoikeus myönnetään huutokaupan perusteella markkinahinnan määrittämiseksi.

 • Edistyneet kaupankäynnin signaalit
 • Välimies botti
 • Lisää tulossa!

Meillä on myös perustason ilmainen taso.

Kun rakennamme alustaa, tunnuksen kysyntä kasvaa, joten jos olet kiinnostunut pääsemään CoinFi-alustaan ​​ja saamaan COFI-tunnuksen aikaisin, se on saatavilla Kucoin.com 29. tammikuuta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me