Exeedme rakentaa Prolific Blockchain -pelialustan Polkadotille

mainos Phemex

Yksi suurimmista salauksen tapahtumista tänä vuonna on hajautetun rahoituksen (DeFi) takana oleva raskas kiinnostus. Epäilemättä tällä oli valtava rooli nykyisessä härkäajossa, joka ajaa Bitcoinia ja useita altcoineja uusiin kaikkien aikojen korkeimpiin. Pyrkimys hajautettuihin säilytysyhteisöihin kuulumattomiin rahoitustuotteisiin ruokkii pääasiassa tätä rallia.

Kanssa noin 13,5 miljardia dollaria lukittu DeFi-protokollien yli, tämä edustaa vain noin 2% salauksen kokonaismarkkina-arvosta. Tästä seuraa, että huolimatta lukittujen kokonaisarvojen (TVL) 16-kertaisesta kasvusta hajautettujen protokollien välillä tänä vuonna, sektori edustaa miniatyyriteollisuutta, joka tarjoaa paljon tilaa kasvulle.

Painopiste kääntyy nopeasti pois Ethereumista, joka on DeFin edelläkävijäalusta. Yhteentoimivuuden estoketjujen etsiminen on tehnyt Polkadotista suosituimman blockchain-infrastruktuurin innovatiivisille hankkeille, joihin voidaan rakentaa. Pallokuosi esittelee vahvan käyttötapa DeFi: lle ja NFT: lle (non-Fungible Tokens), mikä tekee siitä täydellisen estoketjun Exeedme joka näyttää yhdistävän Blockchain-, DeFi- ja NFT-kyvyt mullistamaan online-videopeliteollisuuden. 

Samanlainen kuin Polkastarter (Polkadot-pohjainen blockchain-verkko), joka on DEX ketjujen välisille pooleille, Exeedme tuo ketjun yli toimivan, yhteentoimivan blockchain-pelialustan yli 2,7 online-pelaajaa maailmanlaajuinen.

Mikä on ainutlaatuista Exeedme Blockchain -pohjaisessa pelialustassa?

Perinteinen pelialusta on rakennettu Free2Play-periaatteella, joka markkinoi aggressiivisesti mainoksia pelien strategisissa kohdissa. Puhumattakaan siitä, että tämä pelialusta on tiedonsiirtosivusto epäuskoisille pelaajille, joiden tietoja louhitaan suurina määrinä. 

Perinteisten pelialustojen avoimuuden puutteen vuoksi tämä uhka on syönyt syvälle pelialan vanteisiin ja kankaisiin, mikä on jättänyt pelaajat suurimmaksi osaksi tyytymättömiksi pelisisällön toimittamiseen. Blockchain-tekniikan tuomien hajautettujen tuotteiden avulla Exeedme tuo markkinoille innovatiivisen videopelialustan, joka on rakennettu Polkadot-lohkoketjun päälle. 

Exeedme esittelee Play2Earn-blockchain-pohjaisen pelialoitteen, jossa pelaajat osallistuvat kaksintaisteluun suosikkipeleissään, haastavat vastustajan ja saavat palkintoja. Tämä konsepti varmistaa, että pelaajat viihtyvät täysin samalla, kun heille maksetaan siitä. Lohkoketjutekniikan avulla Exeedme irrottaa välittäjien määräävän aseman, joka useista varjoisista syistä vaikuttaa siihen, miksi pelaajat saavat hyvin vähän korvausta. 

Blockchain-pohjainen pelialusta sisältää oikeudenmukaisen palkkioiden jakojärjestelmän, joka ei syrji tasoja, antaen sekä ammattilaisille että aloittelijoille mahdollisuuden ansaita viihdyttämisen aikana. 

Alustan lanseerauksen edessä Exeedme on saanut paljon tukea alan huippu- ja alan toimijoilta. Mukaan tiedot joukkueelta pelijätti saavutti strategisen kumppanuuden korkean profiilin kumppaneiden kanssa Moonrockin pääkaupunki VYSYN, GBV Capital, Morningstar Ventures, AU21 pääoma, ja Spark Digital Capital. Exeedmen mukaan tämä kumppanuus auttaa nopeuttamaan pelien ekosysteemin kasvua:

“Nämä kumppanit auttavat meitä saavuttamaan tavoitteemme luoda pelikeskeinen ja blockchain-pohjainen turnausalusta CS: GO: lle ja muille huippupeleille … Olemme varmoja, että sellaisten kokeneiden blockchain-varojen tuella, että kasvamme nopeasti ja saavutamme kaikki etenemissuunnitelman virstanpylväät. “

Tätä kehitystä pidetään tärkeänä askeleena Exeedmen matkalla hajautettuun pelimaailmaan, etenkin kun otetaan huomioon, että siitä on ilmoitettu juuri ennen XED-omaisuuden listaamista 30. joulukuuta. Näiltä kokeneilta kumppaneilta, joilla on ollut arvokasta kokemusta parhaiden blockchain-projektien tukemisesta, kuten Polkstarter, Ultra, Elrond ja Reef, on paljon varoa.. 

Miksi Polkadot Blockchain?

Kun tarvitaan yhteentoimivuutta, Polkadot esittelee olevansa paras mahdollinen vaihtoehto. Tämä tekee siitä suosituimman ketjun erittäin skaalautuvan lohkoketjuverkon rakentamiseksi. Polkastarter, Polkadotille on rakennettu suosittu avoimen lähdekoodin sirpaleinen moniketjuinen protokolla, joka helpottaa minkä tahansa datan tai sisältötyyppien siirtämistä ketjun yli..

samoin, Riutta, moniketjuinen älytuottoinen moottori & DeFi-protokollan maksuvalmiusaggregaatti käynnistetään tällä hetkellä Binance Launchpool perustuu myös Polkadotiin. Exeedmen päätös nousta Polkadotiin on laajamittaisen tutkimuksen ja testauksen tulos. 

Välilehden pitäminen siitä, kuinka suureksi peliteollisuus voi tulla; ketjujen välinen, erittäin tehokas verkko, joka kykenee käsittelemään korkean tason skaalausta ja tapahtumien läpimenoa, on paljon toivottavaa, mikä tekee Polkadotista parhaan mahdollisen. Luottaen näihin ominaisuuksiin, Exeedme on tarkoitus tuoda paljon innovaatiota pelialalle. 

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyöttöömme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me