ChainLink-hintaennuste Q4 2020: Pitäisikö 20 SMA: ta uudestaan?

ChainLink, joka on hajautettu solmuverkko, joka kääntää tietoja ja tietoja blockchainin ulkopuolisista lähteistä / tilauksista blockchain-älykkäiksi sopimuksiksi oraakkelien kautta, julkistettiin hyvissä ajoin krypto-valuutoille. Se on suhteellisen uusi altcoin, joka on ollut voimassa vain noin 1,5 vuotta, mutta se on ollut epäilemättä nouseva, kun se on noussut 1 dollarista lähes 20 dollariin elokuun 2020 mennessä. Suuntaus on edelleen nouseva, mutta linkki on jäänyt jäljelle muusta salausmarkkinat, jotka nousivat ehdottomasti voimakkaasti marraskuun aikana.

Ethereumille rakennettu hajautettu oraakkeliverkko, ChainLink, aloitti toimintansa toukokuussa 2019, kun vuoden 2018 alusta lähtien jatkunut salausvaluuttamarkkinoiden suuri lasku päättyi, ja nämä markkinat löysivät itsensä keskellä nousua. DeFi-älykkäiden sopimusten laajentumisen myötä myös LINK / USD-kysyntä on lisääntynyt, ja sen odotetaan jatkavan tätä suuntausta oracle-kapasiteetin ja toimintojen kasvaessa.  

 

Lue viimeisin päivitys ChainLinkin hinta 2021 -ennuste

 

Linkin / USD-hinnan viimeaikaiset muutokset

Aika Muuta ($) Muuta%
30 päivää +3.26 +29,6%
3 kuukautta -2.24 -13,5%
6 kuukautta +10.10 +243%
1 vuosi +11.83 +627%
3 vuotta +13.24 +1324%

ChainLinkiin vaikuttavat tekijät 

Linkki, joka on ChainLink-verkon kolikko, aloitti elämänsä yhdellä dollarilla ja alkoi heti houkutella sijoittajia / ostajia, jotka lähettivät hinnan jopa 4,60 dollariin kesäkuun loppuun mennessä. Hinta laski alemmaksi, mutta se ei ole koskaan laskenut avaustason alapuolelle, ja pitkällä aikavälillä LINK / USD näyttää melko nousevalta, koska lisääntynyt kysyntä muissa tärkeimmissä kryptovaluutoissa vaikuttaa Link-kolikoiden kysyntään. Huolimatta marraskuun viimeisen viikon paluusta, joka oli huono viikko kaikille digitaalisille valuutoille kuukauden aikaisemman massiivisen nousun jälkeen, päätrendi on edelleen nouseva.

Turvallisuus on tekijä kryptovaluutoissa, erityisesti syyskuussa ChainLink-verkossa olevan roskapostin jälkeen. Liukuvat keskiarvot ovat tukeneet LINK / USD: tä eri aikakehyskaavioissa, ja lopullinen tuki on ollut 20 SMA: lla. Nyt hinta on palannut tähän liikkuvaan keskiarvoon, mikä on ratkaiseva kohta tälle salaukselle, koska se seisoo tasapainossa nousevan tai laskevan nousun välillä tulevina viikkoina ja kuukausina.     

 

LINK / USD -ennuste Q4 2020  LINK / USD -ennuste 1 vuosi LINK / USD -ennuste 3 vuotta
Hinta: 15,50-16 dollaria

Hintaohjaimet: Viimeaikainen salakirjoitus, tekniset tiedot, ChinLink Security

     

Hinta: 20 dollaria 

Hintaohjaimet: Salausmarkkinat, DeFi-tapahtumat, ChainLink Developments

Hinta: 500-600 dollaria

Hintaohjaimet: Orakulien käytön lisääntyminen, DeFi-transaktiot, salausmarkkinat

  

ChainLink Live -kaavio

CHAINLINK

ChainLinkin hintaennuste seuraavalle 5 vuodelle

Linkin / USD viimeaikainen kehitys

ChainLink on hajautettu verkko, joka on rakennettu Ethereum-lohkoketjuun ja toimii oraakkeleiden kautta. Se on pohjimmiltaan silta oraakkelista tulevien älykkäiden sopimusten ja ketjun ulkopuolisten sovellusten välillä, jotta pääsy ketjun ulkopuolisiin resursseihin, kuten web-sovellusliittymät, tietosyötteet jne., Kasvava määrä yhteensopimattomia lohkoketjuja, API: t ja tietojoukot lisäävät tarvetta parantaa viestintää ketjun ulkopuolisen ja ketjussa olevan rahoitusmaailman välillä. LINK on eturintamassa tämän ongelman ratkaisemisessa tarjoamalla hajautettua oracle-verkkoa solmuoperaattoreille. Heitä kannustetaan toimittamaan oikeita tietoja panostamalla LINK, kun taas väärät tietojen levittäjät menettävät linkkitunnuksensa oikeita tietoja toimittaville. DeFi: n lisääntyessä ja kahden maailman välisen yhteentoimivuuden tarpeen myötä ChainLink Oracle -verkon kysyntä ja käyttö lisääntyvät.

Google Trends ja Github dev -aktiivisuus osoittavat LINK-tunnuksen aktiivisuuden lisääntyvän kuluneen vuoden aikana, mikä osittain selittää äskettäisen nousun LINK / USD: ssä, koska LINK-ohjattujen oraakkeleiden aktiivisuus on kasvanut valtavasti DeFi-maailmassa. Tämä johtuu kuitenkin suurelta osin salausten lisääntyneestä spekulatiivisesta kysynnästä tänä vuonna, koska epävarmuus on muuttanut ne turvasatamisiksi. Näimme myös roskapostihyökkäyksen ChainLinkiä vastaan ​​30. syyskuuta, mutta verkko toimi edelleen normaalisti, joten lisääntynyt turvallisuus on myös tekijä Linkille.

Tekninen analyysi – Onko LINK / USD: n jäljitys alaspäin valmis?

 Matalat tasot ovat nousseet syyskuusta lähtien

 

LINK / USD kääntyi nousuun heti, kun se esiteltiin yleisölle, ja nousi yli 4,50 dollarin kesäkuun 2019 loppuun mennessä. Mutta nousutrendi kääntyi päinvastaiseksi, ja salaustori kävi kauppaa sivuttain vaihteluvälissä loppuvuoden 2019 ajan. hinta pomppii välillä 1,40–4,60 dollaria maaliskuuhun 2020 asti, jolloin näimme kaatumisen, kun koronavirus puhkesi Euroopassa. Alkuperäisen paniikin jälkeen kryptovaluutat kuitenkin nousivat nousuun ja LINK / USD nousi. Heinäkuussa ja elokuun ensimmäisellä puoliskolla tämä salaus nousi 19,60 dollariin, mutta kääntyi takaisin syyskuussa. 20 SMA: ta pidettiin jälleen tukena viikkokaaviossa, mikä nosti hintaa korkeammaksi, mutta marraskuussa tapahtuneen nousun jälkeen hinta on kääntynyt takaisin alas ja on edessään sama liukuva keskiarvo. Jos 20 SMA: ta on, ostajat saattavat palata takaisin. Jos ei, paluuta tulisi jatkaa matalammin.     

 Vedonlyönti on valmis viikkokaaviossa

Päivittäisessä LINK / USD-kaaviossa suurlähettiläät työntivät hintaa ylöspäin, puristamalla sitä alueen yläosaa vastaan ​​kesäkuussa 2020, ja sitten tuli purkautuminen, joka lähetti tämän kryptovaluutan nousuun heinä- ja elokuussa. Mutta ostajat kutsuivat sen alle 20 dollariin, ja hinta vetäytyi matalammaksi syyskuun viimeiseen viikkoon asti, jolloin he päättivät palata. Nousu loka- ja marraskuussa näyttää kuitenkin heikosta verrattuna muihin suuriin kryptoihin, mikä teki hämmästyttäviä voittoja. Hinta laski alhaisemmaksi marraskuun viimeisellä viikolla, ja nyt se käy kauppaa hieman yli 50 SMA: n (keltainen) ja 100: n SMA: n (vihreä) yläpuolella, jotka ovat aiemmin toimineet tukena ja vastustuksena. Katsotaanpa, pitävätkö he kiinni.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me