Dash (DAS) -ennuste Q4 2020: Pysyykö tuki?

Salausvaluutta Dash, joka aloitti Bitcoinin haarana vuonna 2014, nimeltään XCoin, Darkcoin ja lopulta Dash, nousi yli 1500 dollaria korkeammaksi vuonna 2017, samoin kuin kaikki Bitcoinin johtamat kryptovaluutat, jotka olivat alkaneet tuona vuonna noin 10 dollaria ja nousevat yli 1600 dollaria, kun digitaalisten valuuttojen kultakuume saavutti huippunsa. Mutta kultakuume päättyi heti, kun 2018 alkoi, ja siitä lähtien DASH / USD: n hinta on laskenut, ja se on nyt edessään pitkän aikavälin tukialueella noin 37-38 dollaria.

Tekninen kuva ei näytä lupaavalta Dash-sonneille; korkeimmat arvot ovat laskeneet ja tekniset indikaattorit antavat vastarintaa korkeammissa aikatauluissa. Yksi laskevimmista merkeistä on se, että vaikka muut suuret kryptovaluutat, kuten Bitcoin ja Ethereum, ovat kasvaneet maaliskuusta lähtien, Dash on pysähtynyt, ja myyjät testasivat haittoja syyskuussa. Tämä jättää meille laskevan puolueellisuuden Dashiin.  

 

 

Nykyinen DAS Hinta: $

Viimeaikaiset muutokset viivan hinnassa

Aika Muuta ($) Muuta%
30 päivää -4.52  -6,7%
3 kuukautta -3.22 -4,7%
6 kuukautta -14.45 -21,2%
1 vuosi +10.30 +15,1%
3 vuotta +62,40 +91,8%

 

 

Joten hintatoiminta ja [[DAS]] -kaaviot osoittavat alaspäin, eivätkä myöskään perustekijät ole kovin lupaavia. Dash-tiimi sanoi lokakuussa, että Dashia ei pitäisi nähdä yksityisyyden valuuttana, mikä on jyrkässä ristiriidassa sen kanssa, mitä Dash edusti alussa. Tällä ei kuitenkaan ollut suurta vaikutusta, vaikka paine heikentäviin puoliin on edelleen olemassa.

Joten huolimatta Dash-yhteistyöstä Secure Digitalin kanssa, jotta tarjotakseen kaupankäyntipalveluja OTC-pöydän yli, tehden joitain lisäparannuksia ja kryptomarkkinat kasvavat maaliskuun jälkeen, ostajat eivät osoita suurta luottamusta tähän altcoiniin, mikä ei osoita valoisaa tulevaisuutta sellaisena kuin asiat ovat tällä hetkellä.    

 

Viivaennuste: Q4 2020 Viivaennuste: 1 vuosi Viivaennuste: 3 vuotta
Hinta: 80 dollaria – 85 dollaria

Hintatekijät: Dash Sentiment, USD-korrelaatio, tekniset indikaattorit

                                

Hinta: 40 dollaria – 45 dollaria 

Hintatekijät: Tekninen analyysi, salausmarkkinat

                                                                       

Hinta: 180 dollaria – 200 dollaria

Hintatekijät: Dash-kehitykset, salausmarkkinat, Dash-tunteet, globaalit tapahtumat

Dash Live -kaavio

DAS

 

Dash-hintaennuste seuraaville 5 vuodelle

DASH / USD: n viimeaikainen kehitys

Dashissa on tapahtunut sekä positiivista että negatiivista kehitystä, vaikka markkinat eivät ole olleet liian keskittyneet perustekijöihin. Kuten edellä mainittiin, Dashia on pidetty nimettömyyteen keskittyvänä kryptovaluuttana yhdessä Moneron ja ZCashin kanssa, mutta Dash-tiimi heitti kaiken pois lokakuun alussa. Dash Core -konsernin yhteinen markkinajohtaja Fernando Gutierrez antoi seuraavan lausunnon Cointelegraphista kysyttäessä, pitäisikö Dashin säilyttää yksityisyydensuoja: 

“Ei, Dash on maksujen kryptovaluutta, jossa keskitytään voimakkaasti käytettävyyteen, joka sisältää nopeuden, kustannukset, helppokäyttöisyyden ja käyttäjän suojauksen valinnaisen yksityisyyden kautta.”

Se ei mitenkään tunnista aikaisempaa turvallisuustilaa, mutta näyttää siltä, ​​että Dashin virkamiehet siirtävät sen turvallisesta / nimettömästä kryptovaluutasta helpompaan, jolla voidaan tehdä liiketoimia. He ovat solmineet uuden likviditeettikumppanuuden Secure Digital Marketsin kanssa. SDM: ää säätelee FINTRAC Kanadassa, ja se on globaalisti keskittynyt digitaalisen omaisuuden kaupankäyntialusta instituutioille. SDM on suorittanut yli 2 miljardia dollaria OTC-digitaalisiin omaisuudensiirtoihin. Tämän uuden kumppanuuden avulla SDM auttaa institutionaalisia sijoittajia ostamaan, myymään ja käymään kauppaa Dashilla Secure Digit Markets OTC -palvelun kautta.

Pasta, yksi Dash Core Groupin kehittäjistä, selitti Dash Core v0.16.0.1 -kehityksen, joka on valmis käyttöönottoon solmuoperaattoreille. Nämä parannukset ovat pakollisia kaikille Dash-masternodeille ja kaivostyöläisille, ja ne sisältävät vahvistustavat asianmukaiselle masternode-haltijaohjelmistolle ja korkeamman tason nimettömyyden käytettäessä PrivateSend- ja lompakon käyttöliittymän parannuksia. Dash on myös tehnyt yhteistyötä Taurus.io: n kanssa, joka on meksikolainen kryptovaluutanvaihto, vapauttamaan ensimmäisen salauksen Visa-maksukortin Latinalaisessa Amerikassa, mutta kuten sanoimme, tällä ei ole vaikutusta hintatoimintaan.

Tekninen analyysi – työntävätkö hallintoviranomaiset DASH / USD -tukea tuen alle?

Kuten tämän artikkelin yläosassa oleva kuukausittainen kaavio osoittaa, DASH / USD nousi yli 15000% vuonna 2017, noin 10 dollarista 1 570 dollariin. Mutta nousu päättyi siihen vuoteen, ja vuonna 2018 salausmarkkinat kaatui vetämällä Dashia alas. DASH / USD menetti melkein kaikki voitonsa vuonna 2018, mutta perusta muodostui noin 37-38 dollariin. Viime vuoden joulukuun piikin lisäksi korkeudet laskevat edelleen, ja 20 SMA (harmaa) tarjoaa vastustusta kuukausikaavio. Se on lävistetty pari kertaa, mutta sitä ei ole rikottu, koska emme näe yhtään kynttilänjalkaa, jotka olisivat sulkeutuneet sen yläpuolelle. Joten 20 SMA pitää painetta DASH / USD: n haittapuolelle.  

 

Dashin alue on kapeampi

Viikkoviikkokaaviossa 20 SMA tarjosi tukea nousevan nousun aikana, ennen vuotta 2018. Mutta kyseinen liukuva keskiarvo oli rikki helmikuun 2018 suuren käännöksen jälkeen, ja DASH / USD: n hinta on pysynyt kaikkien liukuvien keskiarvojen alapuolella siitä lähtien. Nyt 100 SMA (vihreä) on lopullinen vastarinta viikkokaaviossa. Se hylkäsi hinnan heinä-elokuussa ja käänsi Dashin matalammaksi. Tukea 37 dollaria pidettiin tällä kertaa jälleen, mutta paine on edelleen haittapuoli, joten emme usko, että se kestää liian kauan, koska Dash ei ole hyötynyt noususuhdanteesta viimeisten salausmarkkinoilla kuukaudet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me