USD / SGD -ennuste Q4 2020: Alueiden pitäminen sidoksissa vuodesta 2015

Yhdysvaltain dollari vaihtoi 1990-luvun alussa lähes kahteen Singaporen dollarin SGD: hen, mutta siitä lähtien SGD on noussut Yhdysvaltain dollaria vastaan ​​lähettämällä tämän parin matalammaksi. Yksi syy tähän on Kiinan talouden nousu viimeisten kolmen vuosikymmenen aikana, ja SGD on hyötynyt tästä, koska Singaporen talous on läheisessä yhteydessä Kiinan talouteen, mikä nostaa SGD: tä ylöspäin ja lähettää USD / SGD matalammaksi.

Nykyinen USD / SGD Hinta: $

Viimeaikaiset muutokset USD / SGD-hinnassa

Aika Muuta ($) Muuta%
30 päivää +0,007  +0,05%
6 kuukautta -0,07 -5,1%
1 vuosi -0,015 -1,1%
5 vuotta -0,05 -3,6%
Vuodesta 2000 -0,33 -24,1%

90-luvun lopulla ja 2000-luvun alussa tapahtui vetäytyminen, joka lähetti parin nousemaan 1,40: stä 1,85: ään, osittain Japanin silloisen talouskriisin vuoksi. Mutta laskusuunta jatkoi jälleen, ja tämä pari pysyi laskevana vuoteen 2010 asti, jota seurasi paluu korkeammaksi vuoteen 2015 asti. Siitä lähtien USD / SGD on kuitenkin käynyt kauppaa sivuttain, ja SGD: n viime kuukausien nousun jälkeen tämä pari on suunnattu alueen pohjalle. Mutta 100 SMA näyttää olevan hallussa, joten valikoima jatkuu todennäköisesti tarjoamalla hyviä kaupankäyntimahdollisuuksia pitkällä aikavälillä.   

USD / SGD -ennuste: Q4 2020 USD / SGD -ennuste: 1 vuosi USD / SGD -ennuste: 3 vuotta
Hinta: 1,40 dollaria

Hintatekijät: COVID-19, Yhdysvaltain vaalit, tekniset tiedot,

                                                                                       

Hinta: 1,45-46 dollaria

Hintatekijät: Yhdysvaltain vaalien jälkeen, Yhdysvaltain ja Kiinan välinen kauppasota, tekniset tiedot, FED

                                                                      

Hinta: 64 dollaria – 

Hintatekijät: Perustekijät USA ja Singapore, Kiinan sotilaallinen edistysaskel Singaporessa, globaali politiikka

   

USD / SGD Live -kaavio

USD / SGD

USD / SGD -ennuste seuraaville 5 vuodelle

SGD hyötyy Kiinan talousbuumista  

Kiinan talouden laajentumisen lisäksi, joka on auttanut Singaporen taloutta, SGD korreloi jonkin verran Kiinan juanin CNY: n kanssa, joten se hyötyy myös siitä, kuten on käynyt ilmi viime kuukausina, koska Kiina on jättänyt koronaviruksen taakseen , kun taas pandemia raivoaa edelleen Yhdysvalloissa. Mutta etu menee pitkälle taaksepäin ja todennäköisesti edelleen tulevaisuuteen.

Kiinan talous on noussut G20: n ulkopuolelta 1990-luvulla toiseksi maailmanlaajuisesti. Se on yksi tärkeimmistä syistä tämän parin 30 vuoden pitkälle laskutrendille. Kiinan talous jatkaa kasvuaan ja Singaporen talous hyötyy siitä edelleen, mikä puolestaan ​​tarkoittaa, että Singaporen dollari jatkaa kasvuaan, jolloin USD / SGD laskee. Yhdysvaltojen ja Kiinan välinen kauppasota vaikeuttaa kuitenkin tilannetta hieman, koska se heikentää Kiinan talouskasvua, mutta kaiken kaikkiaan tämä on tämän parin pitkäaikainen miinus.   

Singaporen keskuspankki ja COVID-19

Koronavirus on vaikuttanut tänä vuonna kaikkiin talouksiin ympäri maailmaa, ja Singaporen talouden odotetaan supistuvan noin 1–4 prosenttiin vuonna 2020 COVID-19-toimenpiteiden vuoksi. Myös kuluttajahintaindikaattorin odotetaan olevan keskimäärin -1% – 0% tänä vuonna. Kiina ja Itä-Aasia näyttävät kuitenkin jättäneen koronaviruspandemian taakse, ja taloudellinen tilanne on parantunut huomattavasti sekä Kiinassa että Singaporessa.

SGD menetti noin 12 senttiä ensimmäisen vuosineljänneksen aikana, kun Singapore ja Kiina asettivat rajoituksia viruksen hillitsemiseksi, ja USD / SGD nousi 1,3450: sta 1,4650: een. Mutta sitten virus alkoi levitä Euroopassa ja Yhdysvalloissa, ja USD / SGD kääntyi alaspäin, ja se on pysynyt laskevana siitä lähtien. Myös keskuspankkina toimivan Singaporen rahaviranomaisen (MAS) äärimmäiset toimenpiteet ovat auttaneet. He laskivat kaltevuuden (korot) 0 prosenttiin, noin 1,75 prosentista aiemmin tänä vuonna, ja toivat koronavirustukea 100 miljardiin dollariin. Joten tämä pari pysyy laskusuunnassa nyt, vaikka se lähestyy alueen loppua.  

USD / SGD tekninen analyysi – Pitääkö alueen pohja 

 

200 SMA lisättiin yli 1,45: n vastukseen

Kuten edellä mainittiin, USD / SGD kävi kauppaa noin 2: ssä 90-luvun alussa, mutta sitten se kääntyi taas alaspäin, kun Kiina alkoi nopeutua, ja vuoteen 1997 asti 20 SMA (harmaa) tarjosi vastarintaa kuukausikaaviossa . Tämä osoitti, että lasku oli melko voimakasta. Seuraavien viiden vuoden aikana havaitsimme paluun korkeammaksi, yli 1,85: een, kun Japanin talouskriisi pelotti Itä-Aasian markkinoita ja 20 SMA muuttui tueksi. Laskutrendi jatkui vuonna 2002, ja tällä kertaa 50 SMA (keltainen) tuli peliin vastustuksena vetojen aikana. USD / SGD nousi jälleen korkeammalle vuodesta 2012 vuoteen 2015, mutta siitä lähtien se on käynyt kauppaa sivuttain, kun 100 SMA (vihreä) on muuttunut tueksi nyt, kun taas vastusvyöhyke, noin 1,45, muodostaa ylimmän.   

 

Myyntiluvat muuttuivat vastarinnaksi syyskuussa

Tuesta ja vastarinnasta puhuen, viikkokaaviossa ne näkyvät selvästi, samoin kuin alue. Alue ei ole tiukka, koska ylä- ja alapuolella on ollut taukoja, mutta hinta pomppii edelleen ylös ja alas rivien välisellä alueella. Voimme nähdä, että Q1: n nousun aikana, kun koronavirus puhkesi Kiinassa, hinta muuttui laskevaksi maaliskuusta. MA: t muuttuivat vastarinnaksi viikkokaaviossa ja hinta on lähestymässä vaihteluvälin pohjaa, jossa voimme mennä pitkälle parille usean viikon kuluttua, kun Yhdysvaltain vaalit ovat ohitse ja USD on taas tiellä.  

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me