USD / SGD Prisudsigt 4. kvartal 2020: Holder rækkevidde bundet siden 2015

Den amerikanske dollar brugte at veksle for næsten 2 Singapore Dollars SGD i begyndelsen af ​​1990’erne, men siden da har SGD vundet plads mod den amerikanske dollar og har sendt dette par lavere. En af grundene til dette er stigningen i den kinesiske økonomi i de sidste tre årtier, og SGD har draget fordel af dette, da Singapores økonomi er tæt forbundet med den kinesiske økonomi, hvilket skubber SGD op og sender USD / SGD lavere.

Nuværende USD / SGD Pris: $

Seneste ændringer i USD / SGD-prisen

Periode Skift ($) Lave om %
30 dage +0,007  +0,05%
6 måneder -0,07 -5,1%
1 år -0,015 -1,1%
5 år -0,05 -3,6%
Siden 2000 -0,33 -24,1%

Der var en tilbagetrækning i slutningen af ​​90’erne og begyndelsen af ​​2000’erne og sendte dette par op fra 1,40 til 1,85, delvis på grund af den japanske økonomiske krise dengang. Men downtrend genoptog igen, og dette par forblev baisse indtil 2010, hvilket blev efterfulgt af et højere track tilbage indtil 2015. Siden da har USD / SGD dog handlet sidelæns, og efter stigningen i SGD de seneste måneder har dette par er på vej mod bunden af ​​området. Men 100 SMA ser ud til at være i besiddelse, så rækkevidden vil sandsynligvis fortsætte og tilbyde nogle gode handelsmuligheder i det lange løb.   

USD / SGD-prognose: 4. kvartal 2020 USD / SGD Prognose: 1 år USD / SGD-prognose: 3 år
Pris: $ 1,40

Prisdrivere: COVID-19, Amerikanske valg, Technicals,

                                                                                       

Pris: $ 1,45-46

Prisdrivere: Efter amerikanske valg, handelskrig mellem USA og Kina, Technicals, FED

                                                                      

Pris: $ 64 – 

Prisdrivere: Grundlæggende USA og Singapore, Kinas militære fremskridt med Singapore, global politik

   

USD / SGD Live-diagram

USD / SGD

USD / SGD-prisforudsigelse for de næste 5 år

SGD drager fordel af kinesisk økonomisk boom  

Udover udvidelsen af ​​den kinesiske økonomi, som har hjulpet Singapores økonomi, er SGD noget korreleret med den kinesiske Yuan CNY og drager derfor fordel af den, som det har været tydeligt i de sidste par måneder, da Kina har efterladt coronavirus efter , mens pandemien fortsætter med at rase i USA. Men fordelen går langt tilbage og sandsynligvis længere ind i fremtiden.

Den kinesiske økonomi er gået fra en outsider fra G20 i 1990’erne til andenpladsen på global skala. Det er en af ​​hovedårsagerne til den 30 år lange bearish tendens i dette par. Den kinesiske økonomi vil fortsætte med at vokse, og Singapores økonomi vil fortsat drage fordel af den, hvilket igen betyder, at den singaporeanske dollar vil fortsætte med at stige og sende USD / SGD lavere. Handelskrigen mellem USA og Kina komplicerer imidlertid situationen lidt, da det vil ødelægge den økonomiske vækst i Kina, men generelt er dette et langsigtet minus for dette par.   

Central Bank of Singapore og COVID-19

Coronavirus har påvirket alle økonomier rundt om i verden i år, og det forventes, at Singapores økonomi vil trække sig sammen omkring 1-4% i 2020 på grund af COVID-19-foranstaltningerne. CPI-inflation forventes også i gennemsnit mellem -1% og 0% i år. Imidlertid synes Kina og Østasien at have efterladt coronaviruspandemien nu, og den økonomiske situation er forbedret betydeligt, både i Kina og Singapore.

SGD tabte omkring 12 cent i løbet af 1. kvartal, da Singapore og Kina satte begrænsninger for at bremse virussen, og USD / SGD steg fra 1.3450 til 1.4650. Men så begyndte virussen at sprede sig i Europa og USA, og USD / SGD vendte om, og den har været bearish siden da. De ekstreme foranstaltninger, der er truffet af Monetary Authority of Singapore (MAS), der fungerer som centralbank, har også hjulpet. De skar hældningen (renten) til 0% fra ca. 1,75% tidligere på året og indførte $ 100 milliarder i coronavirushjælp. Så dette par forbliver baishy nu, selvom det nærmer sig bunden af ​​området.  

USD / SGD teknisk analyse – holder bunden af ​​området 

 

200 SMA tilføjede modstanden over 1,45

Som nævnt ovenfor handlede USD / SGD omkring 2 i begyndelsen af ​​90’erne, men derefter gik det ned igen, da Kina begyndte at tage fart, og indtil 1997 gav de 20 SMA (grå) modstand på det månedlige diagram . Dette viste, at tempoet i tilbagegangen var ret stærkt. I de følgende 5 år så vi en stigning tilbage til over 1,85, da den japanske økonomiske krise skræmte de østasiatiske markeder, og de 20 SMA blev til støtte. Den bearish tendens genoptog i 2002, og denne gang kom 50 SMA (gul) i spil som modstand under tilbagetrækninger. USD / SGD trak sig højere tilbage fra 2012 til 2015, men siden da har den handlet sidelæns, hvor 100 SMA (grøn) bliver til støtte nu, mens modstandszonen på omkring 1,45 danner toppen.   

 

MA’erne blev til modstand i september

Apropos støtte og modstand, på det ugentlige diagram kan de ses tydeligt, ligesom rækkevidden. Området er ikke strengt, da der har været pauser over og under, men prisen fortsætter med at hoppe op og ned i området mellem linjerne. Vi kan se, at prisen i løbet af 1. kvartal, da koronavirussen brød ud i Kina, blev baisse fra marts. MA’erne blev til modstand på det ugentlige diagram, og prisen nærmer sig bunden af ​​intervallet, hvor vi måske går længe på dette par om flere uger, når det amerikanske valg er overstået, og USD er tilbage på sporet.  

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me